Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ми трнее глаава од нервоза!Дечко, мисли му ја то шо ќе праиш со Паласио у тим, немој тука многу...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми трнее глаава од нервоза!Дечко, мисли му ја то шо ќе праиш со Паласио у тим, немој тука многу...
Ми трнее глаава од нервоза!

кој, како, што утакмицава? не гледав. ќе гледам вечер match of the day ама не е исто со 90 мин во живо.
Брат, нека ти текне на утакмицата со Сотон, дека на полувреме влезе Морено пошто овој не знаеше каде се наоѓа, го силуваа Џуричиќ, Клајн, Елиа....Незнам можда до Коларов било,али мене ми изгледал поопасен по лево.
Место Морено би го стаил. Стерлинг со Лазо крила/бекови, Кутињо,Улала позади Стариџ.Хендо,Џерард/Ален

[DOUBLEPOST=1425327381][/DOUBLEPOST]Ограничен ми е,набацува ко мисир. Уште мисли у Ла Лига е. Има блесоци ама и тој е променлив.Чан го забораив[DOUBLEPOST=1425327381][/DOUBLEPOST]Ограничен ми е,набацува ко мисир. Уште мисли у Ла Лига е. Има блесоци ама и тој е променлив.
Уствари проблемот е што сите се променливи од недела у недела се мењаат. Немоеш да одбереш прв тим.