Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дa не знaеш кoј пoпрвo дa избереш зa мoтм. Ален, Кутињo, Хендo фенoменaлни. Лoврен дoстa сoлиден. Дa игрaшр Ајб мислaм декa и пoдoбри ќе бевме. Лaлaнa и Стерлинг дoбрo си рaбoтеa...ех дa пoчневме oтпoчетoк вaкa кaј ќе ни беше крaјoт :)

@Scouser88 мислиш дека нема да биде Хендерсон? Не заслужува?
На страна денешниот гол...

Не, aнкетaтa зa кaпитенoт сo три oдгoвoрa требa дa биде
1.Хендерсoн
2.Хендерсoн
3.Хендерсoн
:свиркам:

Права штета е шо Ален е injury prone, па неможе да врзе еден континуитет на натпревари, кога константно ќе игра.

@Scouser88 мислиш дека нема да биде Хендерсон? Не заслужува?
На страна денешниот гол...

Лично би му дал на Рахим ама многу е дете.
Чан ми е за капитен некако,му ги гледав реакциите со пеналот на Бало и со пеналот на Ловрен .Баш капитенски реакции.Ама освен Хипија сме немале капитен што не е од Британија.Такада Хендо останува најлогично решение. Ама незнам ,сите ми изгледаат мали во споредба со Џерард :)

Лично би му дал на Рахим ама многу е дете.
Чан ми е за капитен некако,му ги гледав реакциите со пеналот на Бало и со пеналот на Ловрен .Баш капитенски реакции.Ама освен Хипија сме немале капитен што не е од Британија.Такада Хендо останува најлогично решение. Ама незнам ,сите ми изгледаат мали во споредба со Џерард :)

Хахахахахахаа
Рахим за капитен. Дај бе брат, те молам :) Ако не на Ајб да му ја дадеме лентата хахахахха

И аман со Џ е, не е со Ч :) Џан :)

И сфака част, како после 5 добри утакмици му даваш капитенска лента на некој. Пишав јас и пред 2-3 недели. Да продолжи вака Симон, ќе има некој што ќе бара и него да му се даде :D

Како и да е, Хендо капитен, Роџерс менаџер за следна сезона :D

За мене со Ч е :D

И околу Роџерс ќе праиме муабет за некој месец:cool:

За некои и Џерард е Жерард ама тоа не значи дека е правилно :)

Кој ви кажа дека е со Џ?
Ја мислам дека немаат турците Џ туку Ч.
И Cakir и Can се пишуваат со такво доле под C-то, Ч се чита.

Кој ви кажа дека е со Џ?
Ја мислам дека немаат турците Џ туку Ч.
И Cakir и Can се пишуваат со такво доле под C-то, Ч се чита.
Џан е. C без ченгелче доле се чита Џ, а со ченгелче Ç се чита Ч. Тој е без ченгелче. Тежок research мавнавме на ова летово, али Скаузерот не сака да прифати дека не е у право, иако фактите говорат против него :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_alphabet

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom