Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
- Во кој случај би го бркал Роџерс на крај на сезона?
- Четврто место без трофеј или петто со ФА Куп?
- Зошто ги хејташ фановите на Челзи?

Ја би го бркал одма ама за газдите мислам дека прифатливо би било 4то место. Мислам дека ако не заврши во ЛШ го бркаат.
А што е до мене може уште одма да се спакува со 200те страни.[DOUBLEPOST=1423851705][/DOUBLEPOST]
Rodgres po Pjanic u Rim a? :cautious:

Сите мислат дека е по Пјанич а каков што е он гарант Сенад Лулич отишол да го скаутира.:)
Пошто е technician:)

Ја би го бркал одма ама за газдите мислам дека прифатливо би било 4то место. Мислам дека ако не заврши во ЛШ го бркаат.
А што е до мене може уште одма да се спакува со 200те страни.
Зошто, што му фали последниве два месеци?

Зошто, што му фали последниве два месеци?

Епа ај да се радуваме на победи само. 3та сезона му е . Да му е прва да го оправдам некако. Ама после 3 сезони да немаш константност еби му мајката. Од еден играч му зависи цела игра. Ебате генијалецот.

А што е до мене може уште одма да се спакува со 200те страни.

Опа, некој пак сменил став :)

Пак ли ? по 7171781 пат :)

Дај запамти го брат:)

Пред 31ви декември 2014та - Ако не му дадат пари да троши во зимски преоден рок, ќе го бркаат, исто како Кени.

После 31ви Јануари 2015та - Ќе го бркаат ако не заврши во топ4.

Ова се твои зборови, твои мислења.

Пред 31ви декември 2014та - Ако не му дадат пари да троши во зимски преоден рок, ќе го бркаат, исто како Кени.

После 31ви Јануари 2015та - Ќе го бркаат ако не заврши во топ4.

Ова се твои зборови, твои мислења.

Оваа вмровска пропаганда не проаѓа више нигде па ни на форумов :D

Значи едното е мое мислење од предходните случувања со Кени. Другото е барање евентуално зашто би го задржале газдите а тоа е ако влезе во ЛШ па демек ајде работава ќе му дадеме задња шанса.Али ако не влезе охоооо :D:D
Ни титулче не го спасува,ни Кени не го спаси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom