Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Балотели даде гол, Марио навистина даде гол. :shok2:
Ке кажев слично и со Брендан направи замена but капитенот бил сменет поради повреда.

Ја ви посмејте се троа со Паскота. Пази каков дипломатски одговор дава на последното прашање на второто интервју. Имаше еден многу добар прелаз што го прочитав за летот на Роџо во Италија (на море). Паско останал да ги доврши пресовите зашто него му се спремни шорцевите.:)

Незнам зашто сте незадоволни од Стариџ. Он е играч што со потег може да реши утакмица,ете вчера изнуди пенал а не играше ништо специјално. Затоа е класа играч или бар е на добар пат да стане класа играч.
Ќеф ми е Лазо што боцна ,ајде ајде бар на еден балканец да му тргне :)

Иначе и Чан и Сако испогрешија за примените голови али ајде. Можеби најлоши утакмици им се ова до сега,а добиваат најмногу пофалби.. бар од нашите фанови.

Док не ги видам во дијамант тактика како лани не признавам. Кога ќе се врати на филозофијата и тактиката ќе праиме муабет.Ова е сега дај се само да останам на цело на Ливерпул а не отру со дијамант предходните 2 години и фалејќи ја и применувајќи ја. Незнам...

3 бода ко планина. Му лежат Тотенхем ко он што им лежи на Челзи.[DOUBLEPOST=1423677123][/DOUBLEPOST]http://www.empireofthekop.com/anfie...le-twitter-hint-potential-marco-reus-signing/

Сестро ти ако не за завршиш работава нема кој,батали ги шупелкиве.

:D

Последно уредено:
Бодо, Џан и официјално беше избран за играч на натпреварот, не само од нашите фанови.

Тоа се тие асистенции, што ги пишуваат само на Фантази, и Резултати.цом.
Не, не, за првиот гол си беше баш поштен пас до Маркович. Вториот е само од фантази, пеналот.

Не, не, за првиот гол си беше баш поштен пас до Маркович. Вториот е само од фантази, пеналот.

Како бре првиот бил поштен пас? Ај види пак, ете ти на Редс, МОТД. Стариџ наведнат, Вертонген со глава избива, се одбива од Стариџ, Марковиќ шиба уште 20 метри со топката, шутира, гол. Да, поштена асистенција. :D

Како бре првиот бил поштен пас? Ај види пак, ете ти на Редс, МОТД. Стариџ наведнат, Вертонген со глава избива, се одбива од Стариџ, Марковиќ шиба уште 20 метри со топката, шутира, гол. Да, поштена асистенција. :D
Моја грешка, ја лошо сум видел, мислев Стариџ му ја подава :D

- Само од нас биле Џан и Сако величени за утакмицата
- Он кажува за Стариџ, дека бил добар а ние трубиме од 31ви август дека со него ќ биде друго
- Тимот не знае за пораз во ПЛ девет натпревари во ред, тој бара да се вратела дијамант формација за он да пресудел дали го бивало Роџерс.
- Роџерс вади икс со Челзи, Тотнем го јаде немиен од нас со минимум 3 гола у мрежа.

Дај бе брат, консолидирај се :D

Него, што ќе кажеш за Стиви? Статичен беше или...? Хинт ќе ти дадам, првиот гол, Сако кога клизна...[DOUBLEPOST=1423733323][/DOUBLEPOST]Абе, никој не пишува, ќе го заклучам фан клубоф, жими се :D

Стиви се повредил. Голем проблем, поради искуството, поготово во евронаптерварите. Се надевам дека ќе се врати за возвратниот.

Имаше фина информација споделено на нет, на И Јас Сум... дека Роџерс од кога е на чело на Ливерпул од први јануари до крај на сезона за три сезони (две ипол уствари) има изгбуено само 4 пати во ПЛ.

Ај, иницијатива прво да ги наброиме сите членови што се за Ливерпул, па да ги пингаме во еден пост, за да се врати активноста, колку-толку...

Последно уредено:
Еве јас ќе пишам.

Мињоле
??? - Шкртел - Сако - Морено
Чан
Хендерсон - Лалана
Стерлинг
Стариџ - Балотели
Баш добро ми изгледа ова вака, ама секако за понатаму затоа што моментално си функционира тоа што го игра. Најинтересно сега ќе биде дали ќе проба да игра со Стариџ и Балотели заедно. Треба уште така да го проба Марио, па ако не бива нека си иде на лето доколку успее да најде друг клуб.

Ќе биде многу тешко до крај за топ 4, ама се игра против сите конкуренти така да се е во рацете на Ливерпул. Ако Челзи ја обезбеди титулата додека да гостува Ливерпул на СБ, а победа би им обезбедила топ 4 пред Арсенал, лично ќе го контактирам Мурињо да ја пушти :D

Стерлинг до кога е повреден?

Еве јас ќе пишам.

Мињоле
??? - Шкртел - Сако - Морено
Чан
Хендерсон - Лалана
Стерлинг
Стариџ - Балотели
Баш добро ми изгледа ова вака, ама секако за понатаму затоа што моментално си функционира тоа што го игра. Најинтересно сега ќе биде дали ќе проба да игра со Стариџ и Балотели заедно. Треба уште така да го проба Марио, па ако не бива нека си иде на лето доколку успее да најде друг клуб.

Ќе биде многу тешко до крај за топ 4, ама се игра против сите конкуренти така да се е во рацете на Ливерпул. Ако Челзи ја обезбеди титулата додека да гостува Ливерпул на СБ, а победа би им обезбедила топ 4 пред Арсенал, лично ќе го контактирам Мурињо да ја пушти :D

Стерлинг до кога е повреден?

Формацијата што ја имаш ставено е онаа сите што би сакале да ја видиме, со Фланаган како денсе бек :D

Тешко дека ќе ја менува, зошто треба да седне некој од Кутињо и Стерлинг во оваа формација а и двајцата се во извонредна форма.
Марио ќе го проба баш во оваа што ја имаш пишано. Во сите други, имаме еден осамен во напад (се разбира формацијата се менува ако бркаме резултат).

Што се однесува до Стерлинг, некоја ситна повреда и не беше ризикуван со Спарс. мислам дека ќе биде прва опција за во сабота...

Формацијата што ја имаш ставено е онаа сите што би сакале да ја видиме, со Фланаган како денсе бек :D

Тешко дека ќе ја менува, зошто треба да седне некој од Кутињо и Стерлинг во оваа формација а и двајцата се во извонредна форма.
Марио ќе го проба баш во оваа што ја имаш пишано. Во сите други, имаме еден осамен во напад (се разбира формацијата се менува ако бркаме резултат).

Што се однесува до Стерлинг, некоја ситна повреда и не беше ризикуван со Спарс. мислам дека ќе биде прва опција за во сабота...
Да бе, Флананган. Кај е овој цела сезона?

Затоа и пишав, не моментално ама може да се проба кога ќе се погодат околностите, ете Стерлинг повреден, може Кутињо таму, или обратно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom