Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Двете се твои мислења само кажани во различен период од сезоната. Свесен си дека и да нема победа до крај на сезона, големи се шансите да остане на чело на Ливерпул.

Во врска со Кени, тој НЕ освои титула :)

Би бил за протерување ако не обезбеди ЛШ и оваа сезона доколку го имаше фит Стариџ а ги промашеше сите трансфери. Сега за сега како промашај го глеам Ловрен, така да не верувам дека има некоја голема утка направено плус ударната игла му ја нема 25 кола во ПЛ. .

Демек Лалана е хит ? Балотели е хит ? Манкињо,Морено ?Ламберт хаха

Играат по 1 на 4 утакмици а Ловрен бил промашај.

Леле леле хејтање до максимум.

Сигурно и Сако е погоден трансфер што игра 5 утакмици добро а 2 години е во тимов така ?[DOUBLEPOST=1423853295][/DOUBLEPOST]
Двете се твои мислења само кажани во различен период од сезоната. Свесен си дека и да нема победа до крај на сезона, големи се шансите да остане на чело на Ливерпул.

Во врска со Кени, тој НЕ освои титула :)

Ќе видиме. Ќе дојде лето.

Бало тели не е, ама со цена и придонес дефинитивно најголема утка е Ловрен. Манкиљо, можеби мада, позајмица е, утре можат да го вратат.

Морено и Лалана уште ги ставаш како промашени трансфери? Опрај се, жити бога.

И да, што ќе видиме на лето? Ќе го бркаат сигурно или ќе го бркаат ако не заврши во топ4? Одлучи се, те молам.

Бало тели не е, ама со цена и придонес дефинитивно најголема утка е Ловрен. Манкиљо, можеби мада, позајмица е, утре можат да го вратат.

И да, што ќе видиме на лето? Ќе го бркаат сигурно или ќе го бркаат ако не заврши во топ4? Одлучи се, те молам.
Pa....nema, za zal. Ja mislam nema. No, sepak bi sakal trofej, Top4 i titula vo 2015-16

Pa....nema, za zal. Ja mislam nema. No, sepak bi sakal trofej, Top4 i titula vo 2015-16

Нормално дека нема. Треба барем малку посериозно да го пратиш клубот и да знаеш дека Роџерс како менаџер пред се им одговара на Америте...

Лалана погоден трансфер и Морено ?

Значи Кутињо ми е 50% погоден ради формава што ја има променлива не па Лалана да го рачувам .

Стариџ му е едини погоден. Толку.[DOUBLEPOST=1423853815][/DOUBLEPOST]
Нормално дека нема. Треба барем малку посериозно да го пратиш клубот и да знаеш дека Роџерс како менаџер пред се им одговара на Америте...

Затоа сакале да го бркаат зимово . Среќа молеле нашине ветерани да го остават.

Како тоа Кутињо му е 50% погоден поради формата а Стариџ што три пати се повредува на тренинг е 100% погоден трансфер?
Ако гледаш така, стаклен играч, склон на повреди не може да биде погоден трансфер.

И да, не ми одговарај ама барем знаеме дека сега за сега според тебе само две причини има да го избркаат Роџерс. Едната е зошто не му дадоа пари на зима, втората е и покрај тоа што не му дале, ќе мора да се пласира во ЛШ.

До крај на март газдите можеби и леветација ќе му ја постават како услов за задржување на работно место.

Не ти е промашај он?
Не збориме за најголем, најмал, збориме за промашен транфер?

Затоа сакале да го бркаат зимово . Среќа молеле нашине ветерани да го остават.

Информацијата ја пушта Колимор, оној Колимор кој пред месец дена излезе со изјава дека треба да си го купиме назад Суарез.

Дај бе брат...[DOUBLEPOST=1423853972][/DOUBLEPOST]
Не ти е промашај он?

Го пратиш целиот муабет?
Прашува дали Бало бил хит, јас викам дека не е.

Не ти е промашај он?

Чим Роџерс го купил топ е ,али Керол затоа е најголем флоп икада пошто е на Кени не за друго.

Не ми извртувај муабет за Бало.

За Керол, јас уште тврдам дека поголем флоп е Керол во Вест Хем за 20, него во Ливерпул за 35 али друга е темата.

Погоден трансфер по мене е дали ќе ти фали ако го нема во тим ?
Пример Стариџ ни фали кога го немаме,не сме без него исти. Кутињо да речеме исто кога е во форма сме далеку подобри.
Дали Лалана ќе ни фали ако го немаме ?
Дали Морено ќе ни фали ако го немаме ?
Дали Мињоле ќе ни фали ако го немаме ?
итн итн.
Можеби Роџо незнае да го игра Лалана,како што Ходсон незнаеше да го игра Меиралеш.

Информацијата ја пушта Колимор, оној Колимор кој пред месец дена излезе со изјава дека треба да си го купиме назад Суарез.

Дај бе брат...[DOUBLEPOST=1423853972][/DOUBLEPOST]

Го пратиш целиот муабет?
Прашува дали Бало бил хит, јас викам дека не е.

Тоа те разбрав, дека не е хит, ама те прашувам, дали транферот негов е промашај според тебе до сега?

Тоа те разбрав, дека не е хит, ама те прашувам, дали транферот негов е промашај според тебе до сега?

До сега, да.
Го правевме муабетов во темава пред недела дена во кој и ти учествуваше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom