Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би бил за протерување ако не обезбеди ЛШ и оваа сезона доколку го имаше фит Стариџ а ги промашеше сите трансфери. Сега за сега како промашај го глеам Ловрен, така да не верувам дека има некоја голема утка направено плус ударната игла му ја нема 25 кола во ПЛ. .
Двете се твои мислења само кажани во различен период од сезоната. Свесен си дека и да нема победа до крај на сезона, големи се шансите да остане на чело на Ливерпул.
Во врска со Кени, тој НЕ освои титула![]()
Ne go pipaj VMRO. Crveni se VMRO.Оваа вмровска пропаганда не проаѓа више нигде па ни на форумов![]()
Pa....nema, za zal. Ja mislam nema. No, sepak bi sakal trofej, Top4 i titula vo 2015-16Бало тели не е, ама со цена и придонес дефинитивно најголема утка е Ловрен. Манкиљо, можеби мада, позајмица е, утре можат да го вратат.
Морено и Лалана уште ги ставаш како промашени трансфери? Опрај се, жити бога.
И да, што ќе видиме на лето? Ќе го бркаат сигурно или ќе го бркаат ако не заврши во топ4? Одлучи се, те молам.
Pa....nema, za zal. Ja mislam nema. No, sepak bi sakal trofej, Top4 i titula vo 2015-16
Нормално дека нема. Треба барем малку посериозно да го пратиш клубот и да знаеш дека Роџерс како менаџер пред се им одговара на Америте...
Бало тели не е, ама со цена и придонес дефинитивно најголема утка е Ловрен. Манкиљо, можеби мада, позајмица е, утре можат да го вратат.
Морено и Лалана уште ги ставаш како промашени трансфери? Опрај се, жити бога.
И да, што ќе видиме на лето? Ќе го бркаат сигурно или ќе го бркаат ако не заврши во топ4? Одлучи се, те молам.
Затоа сакале да го бркаат зимово . Среќа молеле нашине ветерани да го остават.
Не ти е промашај он?
Не збориме за најголем, најмал, збориме за промашен транфер?
Не ти е промашај он?
Не збориме за најголем, најмал, збориме за промашен транфер?
Информацијата ја пушта Колимор, оној Колимор кој пред месец дена излезе со изјава дека треба да си го купиме назад Суарез.
Дај бе брат...[DOUBLEPOST=1423853972][/DOUBLEPOST]
Го пратиш целиот муабет?
Прашува дали Бало бил хит, јас викам дека не е.
Тоа те разбрав, дека не е хит, ама те прашувам, дали транферот негов е промашај според тебе до сега?