Divider
Seraphim
Znam, znam...easygoing moneyballer so entuzijazam i redsox mentalityНормално дека нема. Треба барем малку посериозно да го пратиш клубот и да знаеш дека Роџерс како менаџер пред се им одговара на Америте...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam, znam...easygoing moneyballer so entuzijazam i redsox mentalityНормално дека нема. Треба барем малку посериозно да го пратиш клубот и да знаеш дека Роџерс како менаџер пред се им одговара на Америте...
До сега, да.
Го правевме муабетов во темава пред недела дена во кој и ти учествуваше.
Koj si nema u glaata....Сум изумил јебига ...
Во последните неколку настапи, се гледаше напредок на Бало. И тој е свесен дека овој му е последниот воз за да си ја спаси кариерата. На последните 3-4 средби кога добиваше шанса, очигледно беше дека се подобро и подобро врши пресинг, работи за тимот, трча...нешто што го немаше во првите 3-4 месеци.
Му треба серија од 2-3 утакмици со ред да постигне по некој гол за да влезе во форма. 90% сум сигурен дека ќе стартува со Палас во Сабота.[DOUBLEPOST=1423615772][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 114083
Шо да те има си се скрил ко клиторис кај невина кога победува ЛиверпулShobe? Me nema pa....baram copyrights be
Mukla be. Prasaj za na f-book dali ne napinjam so monolozi!!!Она теле мислам дека ништо не го оправа. И јас на почеток на сезона мислев дека може да биде нешто од него со оглед на квалитетот што го поседува... но едноставно не сака да игра и до сега не се нашол човек што го натерал да игра. Еден гол во 20 натпревари е премалце и единственото нешто што може да направи е да ја подигне формата па да го збара некој ко песеже па да си ги вратиме парите и да си купиме друг напаѓач.
Шо да те има си се скрил ко клиторис кај невина кога победува Ливерпул
И алоо барате играчи на позиции дрн дрн јарина... Игравме на почеток на сезона со секој играч на својата позиција и изгубивме 7 натпревари. Остај го нека игра кој кај знај и нека победуваме. Ионака изгледаат ко цел живот да играат на тие позиции.
Она теле мислам дека ништо не го оправа. И јас на почеток на сезона мислев дека може да биде нешто од него со оглед на квалитетот што го поседува... но едноставно не сака да игра и до сега не се нашол човек што го натерал да игра. Еден гол во 20 натпревари е премалце и единственото нешто што може да направи е да ја подигне формата па да го збара некој ко песеже па да си ги вратиме парите и да си купиме друг напаѓач.
Шо да те има си се скрил ко клиторис кај невина кога победува Ливерпул
И алоо барате играчи на позиции дрн дрн јарина... Игравме на почеток на сезона со секој играч на својата позиција и изгубивме 7 натпревари. Остај го нека игра кој кај знај и нека победуваме. Ионака изгледаат ко цел живот да играат на тие позиции.
10? Машала. Убава бројка. Честито на сите
Јас не бев на првата собиранка. Инаку сум иницијатор на првата фудбалска пресметка
Поздрав до моите колеги од фан клуб Ливеруп и Барселона. И нормално до сите Вардарци
Особено поздрав до постарите членови, поздрав и до газдите, и до сите инволвирани кои даваат придонес, особено волонтерски, за супер дружење.
Убаво да си поминете, и уште многу многу години жут да ви биде мониторот
Фaлa и пoзз дo девoјкa му нa Мињo![]()
Држи вoдaЗад секој успешен голман, стои успешна жена![]()