Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе да, ќе ме иритира зошто игра за клубот за кој што навивам и гази истовремено :D

Утакмицата со Стоук,деби гол.
Со Виган 2 стативи.
Со Јунајтед заслужен за 3те погодоци.
Сандрленд ,гол покрај Мињоле од мртов агол(Ај ова и не е страшно пошто Мињоле бранел)
Бирмингем,асистенција за Макси
Њукасл ,гол,изнуден пенал.
Фулам ,гол.

Иритирачки стварно. Ај сте забораиле нема да ви замерам.

Од овие како маестрални партии му ги признавам Јунајтед, Њукасл и Сандерленд.

Него ти сакаш да ми кажеш дека партиите што ги пружи првата полусезона се еднакви на оние од следната сезона?

Од овие како маестрални партии му ги признавам Јунајтед, Њукасл и Сандерленд.

Него ти сакаш да ми кажеш дека партиите што ги пружи првата полусезона се еднакви на оние од следната сезона?

Ама не правам споредба јас. Виде ли негде тоа ?
Само кажувам дека од прва утакмица се виде дека човекот ќе гази. Не беше случај ''нов е ,адаптација му требало '' трт мрт. Влагање и играње.
Споредбата како се покажал Лалана до сега.

Ама не правам споредба јас. Виде ли негде тоа ?
Само кажувам дека од прва утакмица се виде дека човекот ќе гази. Не беше случај ''нов е ,адаптација му требало '' трт мрт. Влагање и играње.
Споредбата како се покажал Лалана до сега.

Како не правиш споредба кога споредуваш играч од рангот на Суарез со играч од рангот на Лалана. Треба да си слеп за да сфатиш дека од старт апсурдна ти е споредбата, пошто ништо не се споредува со Суарез. Нит тогаш се споредуваше, сега па уште помалку.

И беше случај, дајвање, замарање, глумење, себичен играч...

И да, Лалана игра последниве месец и нешто на стварно високо ниво. Пред тоа, во право си, не покажуваше ништо посебно, исто како што не покажуваа ни Маркец и Џан пример. Можеби е до адаптација, можеби е до меч фитнесот. Искрено, не ме интерсира, со оглед на тоа дека во моментов покажуваа што знаат и умеат.

Единствен до сега што не покажува ни знаци на живот ти е миленикот. Дај боже и тој да профунцкионира...

Lovren mi e najgolemo razocaruvanje dosega. Greska u cekori. Isplasen.
Dali e do samodoverba ili do ne znaenje, ne znam.
Znam deka treba da sedi madro ma klupa i ma trening da bilda samodoverba...sto Rodzo treba/se da znae i da reagira. Kako so Balo i so inaet formacijata.

Никој не пишал, срамота :)
Ферарито го дадофме у арабиите :D

Ебати голманот шо ќе го купиме со 5м фунти.
Мислам парите за ОриЏиЏиЏи ќе се искористат :)

Chris Bascombe, Telegraph -

Liverpool are determined to resist any offers from Inter Milan for Lucas because they have no replacement lined up, and they do not expect any realistic moves to materialise for Mario Balotelli.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom