Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не ми се свиѓа што Роџо го игра Чан како централен,тоа менување позиции не сум го сакал никад. Еве и Морено игра како крило(тоа пошто дефанзивен бек бил:love:,морав малце) али мислам дека на природната позиција треба да си прилагодуваат.
И Хендо го шуткаат натаму наваму и тоа не е добро.

Тактиката сменија али позициите на играчите не без разлика дали ќе се снајдат на 3-4 утакмици.[DOUBLEPOST=1421065150][/DOUBLEPOST]
Што им фали на Лукас и Хендерсон бе буљаш? :D

:pos:
Абе доста,од кој и да купиш дрес одма форма му буткаш :):)
А овој млад е ќе го искинеш на старт:D

@Peja989 а да пробаш да купиш од некое дрво,пример Лалана или Ламберт може обратен ефект ќе има и ќе стане змај :D:D

Не ми се свиѓа што Роџо го игра Чан како централен,тоа менување позиции не сум го сакал никад. Еве и Морено игра како крило(тоа пошто дефанзивен бек бил:love:,морав малце) али мислам дека на природната позиција треба да си прилагодуваат.
И Хендо го шуткаат натаму наваму и тоа не е добро.

Тактиката сменија али позициите на играчите не без разлика дали ќе се снајдат на 3-4 утакмици.[DOUBLEPOST=1421065150][/DOUBLEPOST]

:pos:
Абе доста,од кој и да купиш дрес одма форма му буткаш :):)
А овој млад е ќе го искинеш на старт:D

Мора да го игра Џан пред Ловрен. Го гледаше ли вчера какви глупости направи за една полувреме или уште си со ставот Локи <3 ? :)))

Иначе, Лукас игра перфектно овие месец-два, колку што игра стартно.

За Џан, да се вратам. Принудно игра на таа позиција зошто командантоф е малку потресен. Мислев дека после повредата и чмаењето на клупа ќе влезе самоуверено, тој пак како мува без глава.[DOUBLEPOST=1421065382][/DOUBLEPOST]
@Peja989 а да пробаш да купиш од некое дрво,пример Лалана или Ламберт може обратен ефект ќе има и ќе стане змај :D:D

Кога ќе ми текне дека ми се смееше кога ти реков дека се сомневам во Ловрен а во Лалана сум убеден дека ќе прикажува добри партии :D
Ццц... :)

Кога ќе ми текне дека ми се смееше кога ти реков дека се сомневам во Ловрен а во Лалана сум убеден дека ќе прикажува добри партии :D
Ццц... :)

Добри партии и 25м фунти играч не иде заедно. Добри партии имал и Асаиди ама коштал 3м ,овој за 25м треба да гази а не гази. Блесоци само.

Добри партии и 25м фунти играч не иде заедно. Добри партии имал и Асаиди ама коштал 3м ,овој за 25м треба да гази а не гази. Блесоци само.

Го пишуваш ова а го браниш Ловрен кој е штопер и чини 20м? :)

Сериозно? :)

Го пишуваш ова а го браниш Ловрен кој е штопер и чини 20м? :)

Сериозно? :)

Не го бранам,слабо игра без разлика дали ја го поштувам како играч или не затоа е на клупа. И Маркович го поштувам па ако е тапа нека седи на клупа.
Сум рекол јас за Балканците :love:

Муабетот ми е дека од 25м играч очекуваш да донесе нешто ново. Суарез вредеше 23м па од прва утакмица донесе ново. Кутињо и Стариџ заедно вредат колку Лалана али од прва утакмица ги дрмаа одбраните во ПЛ .Тоа се бара од играч поготово од играч кој вреди големи пари. Он е онака, една добро,една лошо,една клупа и така. Ништо посебно сеа за сеа,бар не за парите кој се платени за него.Реални да бидеме.

Суарез од прва утакмица донел ново? :)
Брат, не знам што да кажам. Секое дискутирање со тебе ме остава ваков :O
Првата утакмица даде гол и после само дајваше, се губеше. Првата полусезона не знаеше каде се наоѓа, дури од следната сезона почна да игра, колку толку....

И се разбира, споредбата не ти е на место зошто има разлика во квалитет, очигледно :)

Првата утакмица даде гол и после само дајваше, се губеше. Првата полусезона не знаеше каде се наоѓа, дури од следната сезона почна да игра, колку толку....

И се разбира, споредбата не ти е на место зошто има разлика во квалитет, очигледно :)

Суарез првата сезона беше нешто слично на Балотели сега!
Иритираше.....

Суарез првата сезона беше нешто слично на Балотели сега!
Иритираше.....

Како бе брат иритирал ?

Влезе и видовме нов тим преку ноќ.[DOUBLEPOST=1421066610][/DOUBLEPOST]

Леле од каде муабетиве. Првата полусезона ,утакмиците со Фулам,Бирмингем,Њукасл итн . Ги померуваше од место. Какво дајвање ,ме терате видеата да ви ги ставам сте заборавиле.

Како бе брат иритирал ?

Влезе и видовме нов тим преку ноќ.

Влезе и видовме дека е добар....после тоа иритираше!
Балотели...знаеме дека е добар, кога му се игра фудбал а не му се игра 2 години......сега иритира!

Инаку.....
z0UMBME.png

Стариџ се враќа во бели копачки....од пред 10тина минути на инстаграм!

Леле од каде муабетиве. Првата полусезона ,утакмиците со Фулам,Бирмингем,Њукасл итн . Ги померуваше од место. Какво дајвање ,ме терате видеата да ви ги ставам сте заборавиле.

Никој не го оспоруваше талентот на Суарез кога дојде, исто како што никој (освен ти, нормално) не го оспорува талентот на Лалана. Муабетот е дека првата полусезона не покажа ништо посебно, за разлика од тоа што го покажуваше во следните сезони :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom