Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А по која логика Сусо нема потенцијал за Ливерпул а Одергард има ?
По која логика Чиривела и Канос немаат потенцијал за Ливерпул а Одергард има?

Ниту еден од овие не добил шанса во првиот тим како Стерлинг!
Кога некој ќе добие шанса како Стерлинг а не се покаже тогаш можеш да си дозволиш да кажеш дека нема ат потенцијал.

Јас сеуште тврдам дека Сусо е во најмала рака на исто рамниште со Стерлинг.... штета што не ја доби истата шанса како Стерлинг!

Ја доби истата шанса како не ја доби. И едноставно се виде дека едниот може,другиот не. Не треба цела сезона за тоа да се види. 4-5 утакмици се доволно.

Одегард се гледа од авион дека има огромен потенцијал за разлика од Канос и Чиривела кој од клиповиве што сум ги изгледал не се толку посебни како пример Стерлинг на времето кога беше во младинци или сега Одегард.Пушти го едниот и пушти го одма другиот ќе видиш разлика у се. Пасеви,брзинана одлука,визија,тип на голови итн. Јас по овие работи оценувам за играчи.Мое гледиште.

Gerrard told a selection of national newspapers: "They want me to extend, I want to extend, so it's just a matter of time really.

"How long for I'm not too sure yet. That's under discussion at the moment. But it will get sorted.

Оваа е изјава од пред да потпише договор предхнодниот пат. Дали гледаш разлика ?

Не :)
И тогаш сакал да потпише и сега сака.
И тогаш му бил понуден и сега му е понуден.
И тогаш не откривал детали се до поптишување и сега не открива.
Тогаш се дискутирало за должина на договор, сега се дискутира за минутите кои што би ги играл, значи и тогаш имало „проблем“ и сега има „проблем“.[DOUBLEPOST=1417867531][/DOUBLEPOST]
А по која логика Сусо нема потенцијал за Ливерпул а Одергард има ?
По која логика Чиривела и Канос немаат потенцијал за Ливерпул а Одергард има?

Ниту еден од овие не добил шанса во првиот тим како Стерлинг!
Кога некој ќе добие шанса како Стерлинг а не се покаже тогаш можеш да си дозволиш да кажеш дека нема ат потенцијал.

Јас сеуште тврдам дека Сусо е во најмала рака на исто рамниште со Стерлинг.... штета што не ја доби истата шанса како Стерлинг!

Неколку пати имам кажано. Ако Ајб добие шанса како Стерлинг, мислам дека ќе биде подобар играч зошто има подобри физички предиспозиции, нешто што беше проблем за Рахим до минатата сезона.

Не :)
И тогаш сакал да потпише и сега сака.
И тогаш му бил понуден и сега му е понуден.
И тогаш не откривал детали се до поптишување и сега не открива.
Тогаш се дискутирало за должина на договор, сега се дискутира за минутите кои што би ги играл, значи и тогаш имало „проблем“ и сега има „проблем“.

Не е исто брат ,зашто со сила сеа браниш нешто што не се брани.
Тогаш бил задоволен,сега не е.
Го седнува на клупа прво и основно. Колку и да се крие дека е прифатливо тоа ,не е. Овие играчи не се навикнати на тоа. Аспас плачеше по весници да игра не па Џерард што е институција у Ливерпул.
Платата на страна,не верувам дека до тоа му дошло али ипак нема да дозволи да го потценуваат со смешни суми.

Ај да не ја тегнеме,ќе видиме за некоја недела ќе има повеќе инфоа. По мене мислам дека односот не им е ко што треба. Не дека се скарани и не прават муабет али не е ко што било можда.

Не е исто брат ,зашто со сила сеа браниш нешто што не се брани.
Тогаш бил задоволен,сега не е.
Го седнува на клупа прво и основно. Колку и да се крие дека е прифатливо тоа ,не е. Овие играчи не се навикнати на тоа. Аспас плачеше по весници да игра не па Џерард што е институција у Ливерпул.
Платата на страна,не верувам дека до тоа му дошло али ипак нема да дозволи да го потценуваат со смешни суми.

Ај да не ја тегнеме,ќе видиме за некоја недела ќе има повеќе инфоа. По мене мислам дека односот не им е ко што треба. Не дека се скарани и не прават муабет али не е ко што било можда.

Прво, очигледно според тебе Џерард треба под дифолт да игра, под дифолт да биде прва опција. Според мене не, според Роџерс не. Се виде какви перформанси пружи кога одмараше една утакмица. Се надева дека ќе одмара и денес, за да изгази против Базел. Ако игра денес, тогаш ќе биде мртов против Базел. Сега се гледа јачината на ЛФЦ во составот, можноста да ротира.

И се разбира, според тебе и Раш ако посака договор, пошто е легенда треба да му дадат, зошто нели, непочитување би било ако не го прифатат.

Очигледно не знаеш да правиш разлика, како што не знаеше да ја направиш и со Кени, кога ни беше менаџер. Тоа што јас го идеализирам Џерард, како и секој навивач на Ливерпул не значи дека под дифолт ќе застанам позади неговите одлуки.

И те молам, не ми ја споредувај ситуацијата на факинг Аспас со Џерард, смешно е :)[DOUBLEPOST=1417868266][/DOUBLEPOST]
Ej.
A be, sega na strana, odamana nikoj ne napisal:
RODZO AUT

Зошто аут?

Прво, очигледно според тебе Џерард треба под дифолт да игра, под дифолт да биде прва опција. Според мене не, според Роџерс не. Се виде какви перформанси пружи кога одмараше една утакмица. Се надева дека ќе одмара и денес, за да изгази против Базел. Ако игра денес, тогаш ќе биде мртов против Базел. Сега се гледа јачината на ЛФЦ во составот, можноста да ротира.

И се разбира, според тебе и Раш ако посака договор, пошто е легенда треба да му дадат, зошто нели, непочитување би било ако не го прифатат.

Очигледно не знаеш да правиш разлика, како што не знаеше да ја направиш и со Кени, кога ни беше менаџер. Тоа што јас го идеализирам Џерард, како и секој навивач на Ливерпул не значи дека под дифолт ќе застанам позади неговите одлуки.

И те молам, не ми ја споредувај ситуацијата на факинг Аспас со Џерард, смешно е :)[DOUBLEPOST=1417868266][/DOUBLEPOST]

Зошто аут?

Оти се браниме кога водиме.

Ја доби истата шанса како не ја доби. И едноставно се виде дека едниот може,другиот не. Не треба цела сезона за тоа да се види. 4-5 утакмици се доволно.

Одегард се гледа од авион дека има огромен потенцијал за разлика од Канос и Чиривела кој од клиповиве што сум ги изгледал не се толку посебни како пример Стерлинг на времето кога беше во младинци или сега Одегард.Пушти го едниот и пушти го одма другиот ќе видиш разлика у се. Пасеви,брзинана одлука,визија,тип на голови итн. Јас по овие работи оценувам за играчи.Мое гледиште.

Хах... Ти од клиповите го виде сето тоа.
Брат мислам дека јас и ти гледаме од различен авион!

Коа веќе одредуваш од клиповите....Стерлинг е нула бре!:pos:
На 20 години беше “лидер“ во нападот на Ливерпул!:facepalm:

Чиривела и Канос како што кажав не дека се на рамниште на Одергард...ама не се толку далеку како што ти ја прикажуваш сликата.
Овде е моментот што овие двајца досеа немале искуство во Машки фудбал туку сите утакмици им се во младинците.

Одергард игра во Данска лига....нешто налик на Балканскиве тука.
Тоа што одскокнува таму не го прави талент од рангот на Меси.....туку надпросечен играч кој треба уште мнооогу за да стаса да заигра дури и за резервниот тим на Ливерпул.

Стерлинг уште на 17 години ја имаше предноста што тој е Англичанец....
Овие другиве се сите од разноразни држави кој што имаат еден огромен товар од приспособување на 15-16-17 години .

Ако ништо друго Чиривела сум 100% сигурен дека ќе биде играч од рангот на Алонсо.

Ааа логично размислување. Кога водиме треба да напаѓаме а кога губиме треба да се браниме.
Спор сум малку, ми треба време да сфатам.

Со средина се чува резултат, немора со одбрана.

Ааа логично размислување. Кога водиме треба да напаѓаме а кога губиме треба да се браниме.
Спор сум малку, ми треба време да сфатам.

Не сум за Роџо аут..... ама на 2-1 со играч повеќе да вадиш двајца од офанзива и да ставаш двајца во длабока дефанзива....
Сеуште сум лут и нервозен.....

Како што кажав пред некоја недела.....секој пораз до Јануари за него би значело глас повеќе за Роџо Аут.

Нема веќе играчка...

Не сум за Роџо аут..... ама на 2-1 со играч повеќе да вадиш двајца од офанзива и да ставаш двајца во длабока дефанзива....
Сеуште сум лут и нервозен.....

Како што кажав пред некоја недела.....секој пораз до Јануари за него би значело глас повеќе за Роџо Аут.

Нема веќе играчка...

Брат, ама сам си го даваш одговорот за таквата претпазлива игра на Роџерс. Свесен е и тој за притисокот. Затоа игра претпазливо, паметно би рекол. Ова е нов начин на игра кој го манифестира Ливерпул. Мора да се научат играчите и да се бранат, не само да играат на напад. Ваква поставеност да извадеше против Челзи ќе имавме Х.

Брат, ама сам си го даваш одговорот за таквата претпазлива игра на Роџерс. Свесен е и тој за притисокот. Затоа игра претпазливо, паметно би рекол. Ова е нов начин на игра кој го манифестира Ливерпул. Мора да се научат играчите и да се бранат, не само да играат на напад. Ваква поставеност да извадеше против Челзи ќе имавме Х.

Да сам си го давам одговорот...после таа утакмица реков која била реакцијата на Роџерс (спасив жив глава)
Ама сепак....2-1....играч повеќе....и на сето тоа да се повлечеш во 16тник.....мене ама ич не ми се сивѓа.
Требаше да примаме гол (кој патем го заслужија за храброста) и после ја од тука ќе се стегнев за да му стегнам една маламашка!

Ќе ја разберам ваквата поставеност против Челзи тс. ќе ја проголтам...ама против Лестер НЕ!
Ваквите екипи играат на емоции цела сезона....ваквите екипи оној моментум го користат со 90% успешност.
манјун осети на своја кожа....осетија и други да не ги бројам, дури и ние осеќаме цела сезона!

Зарем не требаше до сеа да ја научи најсвежата лекција од Лудогорец?
ПС. Ако си ги прерипнал постовите после Лестер те советувам да ги прелисташ.....да не се повоторувам пак ко распина лента!

Ги прочитав, затоа ми е чудно зошто сам ја врати тематиката.[DOUBLEPOST=1417873718][/DOUBLEPOST]
10410683_779634385431814_7022387776706125086_n.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom