Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Рече дека парите не се проблем. Ова со играњето ке да е проблемот.

Еве го :D
Иначе, сеуште сум 90% сигурен дека не завршува кај нас. Поверојатно ми е Агуеро да потпише во ЛФЦ него малиов :D

И мене ме јанѕа јаде дека нема да потпише!
Мада ништо не се знае....истово мислење го имав и за Чиривела и Канос иако далеку се овие од неговото ниво на негови години!

http://www.koptalk.co.uk/2014120513...rard-offered-2-year-deal-to-quit-anfield.html

Рукаф непостои бе дечко :D

Еве едно линкче другово, неможам да го најдам.

Кога ќе кажам дека вадиш инфо од рукаф, тврдам дека тоа е така. Читај барем, не само наслови :)

A source said: "He wants to keep playing but he's upset with the way things have been handled internally.

"[No] .. there hasn't been a bust-up but he knew in Madrid that it was time to think about his next move. The relationship [with Rodgers] is professional. They just have different opinions."

И .истово мислење го имав и за Чиривела и Канос иако далеку се овие од неговото ниво на негови години!

Далеку ? Непостојат :D

Чиривела играч ќе бил :pos:[DOUBLEPOST=1417865219][/DOUBLEPOST]
Кога ќе кажам дека вадиш инфо од рукаф, тврдам дека тоа е така. Читај барем, не само наслови :)

A source said: "He wants to keep playing but he's upset with the way things have been handled internally.

"[No] .. there hasn't been a bust-up but he knew in Madrid that it was time to think about his next move. The relationship [with Rodgers] is professional. They just have different opinions."

Шо е тука неточно ?

Stivi saka da igra ko mlad decko na 23 godini.
Od druga strana dobro izigra napred kako omf, ne kako dmf. Kako dmf poveke tinjari. Sepak, poveke napor treba za napred, no....fitness i godini se vo prasanje.
A BR glumi Murinjo iako e boodallski inaet. Jbg, valjda ke go resat problemot.

Кога ќе кажам дека вадиш инфо од рукаф, тврдам дека тоа е така.

Инфо од рукаф е нешто што само јас го кажувам и нигде го нема пишано. Пример инфо од рукаф би било, Аспас утре се враќа од позајмица. Тоа е од рукаф.
Се друго е со линк потврдено,е сега дали тие весници,медиуми пренесуваат точно тоа не е до мене.

Инфо од рукаф е нешто што само јас го кажувам и нигде го нема пишано. Пример инфо од рукаф би било, Аспас утре се враќа од позајмица. Тоа е од рукаф.
Се друго е со линк потврдено,е сега дали тие весници,медиуми пренесуваат точно тоа не е до мене.

Па тоа е муабетот, си вадиш инфа од рукаф, зимаш што ти одговара. Провери го. Јас ти дадов изјава на Роџерс. Дај ми изјава на Џерард каде што вели дека има несогласувања и дека нема да потпише, ќе кажам во ред, грешка сум, не сум се информирал целосно.

Не ми давај линк каде што изворот не е именуван.

Муабетов „од извори блиски до Бихачка“...

Па тоа е муабетот, си вадиш инфа од рукаф, зимаш што ти одговара. Провери го. Јас ти дадов изјава на Роџерс. Дај ми изјава на Џерард каде што вели дека има несогласувања и дека нема да потпише, ќе кажам во ред, грешка сум, не сум се информирал целосно.

Не ми давај линк каде што изворот не е именуван.

Муабетов „од извори блиски до Бихачка“...

Ама како смее Роџерс да каже дека немаат добри односи ? Кој изјавил вака ? Нормално е да каже дека се е топ.

Ти ко да не го научи Роџерс уште. Абе Грујо ист.[DOUBLEPOST=1417865675][/DOUBLEPOST]Чим уште се тегават, и чим искачаат вакви информации значи има некаков проблем. Што не излегуваа пред година-две кога продужи договор тогаш ? Немало проблем.

Далеку ? Непостојат :D

Чиривела играч ќе бил :pos:[DOUBLEPOST=1417865219][/DOUBLEPOST]

Шо има тука смешно....на 17 години има ненормален потенцијал.
Дури се прашувам која е причината поради што Брендан не го викнал досеа во прв тим на клупа!

Мајтап си игра со дечињата на негова возраст!

Канос малку заостанува... но со оглед на тоа што беше повреден, малку стагнираше во напредокот!

Ама како смее Роџерс да каже дека немаат добри односи ? Кој изјавил вака ? Нормално е да каже дека се е топ.

Ти ко да не го научи Роџерс уште. Абе Грујо ист.[DOUBLEPOST=1417865675][/DOUBLEPOST]Чим уште се тегават, и чим искачаат вакви информации значи има некаков проблем. Што не излегуваа пред година-две кога продужи договор тогаш ? Немало проблем.

Не бе, ти си :) хахаха
Пишав дека има проблем (условно кажано) со минутажата која што Роџерс и Стиви во една негова (а не некаков си извор) изјава (ќе ти ја пуштам подоле) кажа дека кога ќе одлучи што понатаму, ќе им соопшти на навивачите.

Steven Gerrard refused to discuss his contract following Liverpool's 3-1 win over Leicester City.

The Liverpool captain has been offered a new deal by manager Brendan Rodgers following reports of a rift between the two, but the former England midfielder remained coy on the subject.

'I'll decide when I'm ready,' the 34-year-old told BT Sport. 'There's nothing to say on the contract. When there is, the fans have known me long enough, I'll come out and I'll say what I need to say.'

Брат, јас за т-мобајл договор кога потпишувам па го препрочитувам и прашувам ако нешто не ми е јасно а не па договор за вработување.

Шо има тука смешно....на 17 години има ненормален потенцијал.
Дури се прашувам која е причината поради што Брендан не го викнал досеа во прв тим на клупа!

Мајтап си игра со дечињата на негова возраст!

Канос малку заостанува... но со оглед на тоа што беше повреден, малку стагнираше во напредокот!

И Сусо парче праење па ете го сега.Едноставно немаат доволно потенцијал за да играат за Ливерпул. Едини беше Стерлинг и излезе топ. Следен би бил Одегард ако го земеме. Другово ќе си отиде се на фри за некоја година. Па ќе дојдат нови док не улета некој Стерлинг или нешто слично.[DOUBLEPOST=1417867079][/DOUBLEPOST]
Не бе, ти си :) хахаха
Пишав дека има проблем (условно кажано) со минутажата која што Роџерс и Стиви во една негова (а не некаков си извор) изјава (ќе ти ја пуштам подоле) кажа дека кога ќе одлучи што понатаму, ќе им соопшти на навивачите.

Steven Gerrard refused to discuss his contract following Liverpool's 3-1 win over Leicester City.

The Liverpool captain has been offered a new deal by manager Brendan Rodgers following reports of a rift between the two, but the former England midfielder remained coy on the subject.

'I'll decide when I'm ready,' the 34-year-old told BT Sport. 'There's nothing to say on the contract. When there is, the fans have known me long enough, I'll come out and I'll say what I need to say.'

.

Gerrard told a selection of national newspapers: "They want me to extend, I want to extend, so it's just a matter of time really.

"How long for I'm not too sure yet. That's under discussion at the moment. But it will get sorted.

Оваа е изјава од пред да потпише договор предхнодниот пат. Дали гледаш разлика ?

Последно уредено:
И Сусо парче праење па ете го сега.Едноставно немаат доволно потенцијал за да играат за Ливерпул. Едини беше Стерлинг и излезе топ. Следен би бил Одегард ако го земеме. Другово ќе си отиде се на фри за некоја година. Па ќе дојдат нови док не улета некој Стерлинг или нешто слично.

А по која логика Сусо нема потенцијал за Ливерпул а Одергард има ?
По која логика Чиривела и Канос немаат потенцијал за Ливерпул а Одергард има?

Ниту еден од овие не добил шанса во првиот тим како Стерлинг!
Кога некој ќе добие шанса како Стерлинг а не се покаже тогаш можеш да си дозволиш да кажеш дека нема ат потенцијал.

Јас сеуште тврдам дека Сусо е во најмала рака на исто рамниште со Стерлинг.... штета што не ја доби истата шанса како Стерлинг!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom