Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ситуацијава со Фабио не би требало да ве изненадува. Баскомб уште на 02.09 кажа дека братот ке се соочува со замрзнување на кариерата откако го одби трансферот или со други зборови ги измести плановите на клубот. Го пушти да си се истрча на Бернабе и со тоа го пушти низ вода одземајќи му ги правата да се буни за поголема минутажа. Дојде мигот да играме со Сандерленд и еве го Роџо со трололо настап.
Веќе може да се почуствува дека во клубот постои една интерна борба за позиции и дефинирање на моќ. Се забележува асинхроност во мислењата за одредени играчи на Роџо со фамилијата и комитетот. Едната страна лобираше на појаки трансфери Мики, Вилијан, Коста, Кавани... а другата си тера по моделот на Арсенал. Најголемото изненадување дојде со Марио, за кој Паско треба да му биде благодарен на Пирс што му направи гага маркетинг. Еве нешто интересно, но јас категорично[како што љубеше да каже Роџо] ке чекам на некој релевантен извор.

Еве што одговори лично братот денес, дента со Лестер и има неколку интересни фаворитнати твитови со истита прашања што ги поставувате. Најинтересниот, кој и ја опишува целата ситуација

За случајот со Балотели колку и да изгледа контроверзен и смешен нема бегање од фактот дека болката што (ке)ја чуствуваме е ни помалку ни повеке од нашиот ебан камен по глава, и никој друг.

A знаете ли зашто Сотон партали прави сеонава?:cool:

Последно уредено:
Не е до тоа дали некој е црн или Евреин па смеел да се зеза меѓусебно со друг, туку не смееш јавно некого да го издвоиш нарекувајќи го Евреин, црнец па дури и косоок било како во реченица. Истово ова е многу добро објаснето и кога се зачленуваш на странски форуми. И Фердинанд е мелез ама изеде казна за choc ice... :)

Последно уредено:
Ситуацијава со Фабио не би требало да ве изненадува. Баскомб уште на 02.09 кажа дека братот ке се соочува со замрзнување на кариерата откако го одби трансферот или со други зборови ги измести плановите на клубот. Го пушти да си се истрча на Бернабе и со тоа го пушти низ вода одземајќи му ги правата да се буни за поголема минутажа. Дојде мигот да играме со Сандерленд и еве го Роџо со трололо настап.
Веќе може да се почуствува дека во клубот постои една интерна борба за позиции и дефинирање на моќ. Се забележува асинхроност во мислењата за одредени играчи на Роџо со фамилијата и комитетот. Едната страна лобираше на појаки трансфери Мики, Вилијан, Коста, Кавани... а другата си тера по моделот на Арсенал. Најголемото изненадување дојде со Марио, за кој Паско треба да му биде благодарен на Пирс што му направи гага маркетинг. Еве нешто интересно, но јас категорично[како што љубеше да каже Роџо] ке чекам на некој релевантен извор.

Еве што одговори лично братот денес, дента со Лестер и има неколку интересни фаворитнати твитови со истита прашања што ги поставувате. Најинтересниот, кој и ја опишува целата ситуација

За случајот со Балотели колку и да изгледа контроверзен и смешен нема бегање од фактот дека болката што (ке)ја чуствуваме е ни помалку ни повеке од нашиот ебан камен по глава, и никој друг.

A знаете ли зашто Сотон партали прави сеонава?:cool:
Mileeeeeee...

Soton gazi poradi toa sto mu gi zedofne igracite koi fuuuzbalj zabraja danigraet [emoji1]

Не е до тоа дали некој е црн или Евреин па смеел да се зеза меѓусебно со друг, туку не смееш јавно некого да го издвоиш нарекувајќи го Евреин, црнец па дури и косоок било како во реченица. Истово ова е многу добро објаснето и кога се зачленуваш на странски форуми. И Фердинанд е мелез ама изеде казна за choc ice... :)
Ama ovoj nasiov e:: vrn, usvoen, mama evrejka, glup!

Po barem posledniot osnov ne e za kazna :D

Шкиптар не е навредливо, навредливо е без К ако му кажеш. Они се викаат со К, а ние ги викаме без К. Што е разликата не сум сигурен, али така е.

Знам ама ако го пишам без К аутокорект ќе ми направи и ќе пише Албанец, па затоа го пишав со К. Разликата е што они си се викаат со К а без К го сметаат како навреда. Така им се обраќале во поранешна Југославија останативе народи за да ги навредуваат и не знам во која година е донесен дали закон или што јас знам дека ако друг народ на некој Албанец му се обрати со тој збор го карактеризира како говор на омраза. Можеби грешам...

Пеџа брат која јачина со ротација,неможе да тепаме со пацериве. Аман да немаме ваква јачина само:)

Видиго ти Брендан каков циган е и како јаде гомна за Борини сеа. Цццц увек знаев дека е гомно чоек а сега има и доказ.
Фамилијата нека напушти доста беше.

Ајде Базел спашавајте не.

Епа да де. Затоа реков дека заслужува парична казна, ама не и казна со неиграње натпревари.[DOUBLEPOST=1417957361][/DOUBLEPOST]
На кратко.

Фабио беше подобар од Бало и Рики, во времето што го доби на терен.

Многу е пичкарски размислувањето дека ФА и Велика Британија сака да го уништи Ливерпул. Да беше така, немаше пример Камерон да ја признае грешката на полицијата во врска со 96те загинати а сите знаеме какви еготрипери се Британците.

Затоа мислам дека тој пост е безвезен и дека Бало си заслужува казна. Ти ако на шкиптар ми кажеш дека е шкиптар се смета како навреда а тие меѓу себе си се викаат така без проблем. Исто и црнците си се викаат nigga ама тоа не значи и дека ти (белец) можеш така да му се обратиш.

Од Бало е секој подобар, а за од Рики и не сум баш сигурен.

За второто....гледаш дека и јас ти реков дека постот е пристрасен само заради тоа што Игор малку ја претера, и се согласувам и јас дека треба да добие казна, ама парична, никако и со натпревари не играње.

И нареден пат цитирај ме, ако не отворев немаше ни да видам дека си ми реплицирал. :)

Од Бало е секој подобар, а за од Рики и не сум баш сигурен.

За второто....гледаш дека и јас ти реков дека постот е пристрасен само заради тоа што Игор малку ја претера, и се согласувам и јас дека треба да добие казна, ама парична, никако и со натпревари не играње.

И нареден пат цитирај ме, ако не отворев немаше ни да видам дека си ми реплицирал. :)

Пијан бев :)

Иначе, нема што да ти објаснувам кгоа си знаеш и сам дека се различн ииграчи. играта со Фабио во тим ќе ни биде различна (иста како онаа на која што сме навикнати) од оваа сега, со почнување акција на штоперите или евентуално бековите (долга топка од Мињо кон нив), додека пак сега со Рики, во 90% од случаевите кога Мињо ни почнува акција, тој се бара во форот.

Пеџа брат која јачина со ротација,неможе да тепаме со пацериве. Аман да немаме ваква јачина само:)

Видиго ти Брендан каков циган е и како јаде гомна за Борини сеа. Цццц увек знаев дека е гомно чоек а сега има и доказ.
Фамилијата нека напушти доста беше.

Ајде Базел спашавајте не.

Ова е лузерски менталитет и комплекс а не тоа ти што го потенцираш за мене. Ова нема НИКОГАШ да го разберам. Па не знам што треба да се случи да посакам да ми изгуби тимот или да ми изигра нерешено.

Да не испадне муабетов ''ви реков'' за некоја година. По мене на фри си иде коа ќе му дојде време.[DOUBLEPOST=1417986739][/DOUBLEPOST]
Ова е лузерски менталитет и комплекс а не тоа ти што го потенцираш за мене. Ова нема НИКОГАШ да го разберам. Па не знам што треба да се случи да посакам да ми изгуби тимот или да ми изигра нерешено.

Еден неуспех не е страшно ако тоа води кон успех понатаму.[DOUBLEPOST=1417987035][/DOUBLEPOST]И на Рики му кажав денес,''успехот'' знаењето на Роџерс е како да направиш 2 теста на исти прашања у размак од неколку дена.
Си направил тест и си добил 5ка али професорката вика овој сумљив ми е ,ај у канцеларија пак да го направиш. И оп добива 2ка.
Значи препишувал,некој му помагал. Кој е тој се знае:):)

Последно уредено:
Таман сеа коа ставија нови смајлиња, еве некои кои може уште у вторник да ги практикуваме ако нешто не тргне ко што треба.

:kafence: :shook: :popce: :yid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom