Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пак овај види го, сега му текна на Кирилица да пишува. :D

Инаку, и јас уште чекам слики од протестите. :)

Алт+шифт...дека на работа сум од компљуктор, оти на телефон ме мрзи да мењам[DOUBLEPOST=1415021068][/DOUBLEPOST]СИТЕЕЕЕЕЕЕ НА ПРОТЕСТИИИИИ!!!

НЕМААТ ТОЛКУ ЌОШОЈ И СЕМАФОРИ КО КАЈ НАС ЗА ДА ИМА САГЛАМ ПРОТЕСТИ ХЕХЕХЕ

Можно е да немло протест?

Не е можно не дупи.
Прво објавија на твитер дека имало пред Енфилд.Ако немало сите што биле ќе им пишеа, ќе ги ругаа дека лажат. Второ против Свонси пееја песни за Роџерс што ќе го окарактеризирам како контра протест.Пошто освен лани годинава таквите песни за него беа реткост. Али баш против Свонси ете им текна :)

Топки...крш е, а на крај ако се извади бод со Реал ќе бидат гушнати ко пичлеме и чупишче пијани ко прилепцки магариња.
Знaм, сaмo ми се интересни :D

Штета што не сум од Ливерпул ќе ме гледате прв на протест .

Ќе имаше слики тогаш :D

Не е можно не дупи.
Прво објавија на твитер дека имало пред Енфилд.Ако немало сите што биле ќе им пишеа, ќе ги ругаа дека лажат. Второ против Свонси пееја песни за Роџерс што ќе го окарактеризирам како контра протест.Пошто освен лани годинава таквите песни за него беа реткост. Али баш против Свонси ете им текна :)

Брат, не знам. Зарем е можно да нема ниту една слика, ниту една објава од весници, било какви. Да нема баш ништо за протестот?

Ова за песниве за Роџерс ти е многу Сител муабет. Не пееле, сега пеат, како контра протест.

На секоја ама баш на секоја утамица си ја пеат Brendan Rodgers Liverpool....

Брат, не знам. Зарем е можно да нема ниту една слика, ниту една објава од весници, било какви. Да нема баш ништо за протестот?

.

Брат, грујо и фамилијата(мијалков) ,Роџо и фамилијата(Паско)

какви слики какви бакрачи :D:D

Не е можно не дупи.
Ахa, кoнтрa прoтест! Знaев декa е у ФИРOМ прoтестoт :D:D

Леле, уште се замарате со протестиве. :D

Кој црни протести бе, тој шо пишува на твитер за протести свесен е колку треба Ливерпул под Брендан да падне за да има само П, од протести?

Абе, јасно ни е на сите, ама мора да се кенка поради лошо резултати.

Брат, грујо и фамилијата(мијалков) ,Роџо и фамилијата(Паско)

какви слики какви бакрачи :D:D

Значи нема слики, нема протести и само ти и тој твитерашот бладате дека имало протест и дека ќе се лета дрон? :)

Многу го плукаат озбилно да збориме. Читам редовно коментари на страниве и сезонава има сериозни критики. Првата сезона иако беа слаби резултатите го подржуваа ради тоа што беше нов. Али после утнативе трансфери и моменталната форма,ја нема истата подршка како изминативе 2 години.[DOUBLEPOST=1415021755][/DOUBLEPOST]
Значи нема слики, нема протести и само ти и тој твитерашот бладате дека имало протест и дека ќе се лета дрон? :)

Со Челзи ќе видиме дали ќе лета.

Многу го плукаат озбилно да збориме. Читам редовно коментари на страниве и сезонава има сериозни критики. Првата сезона иако беа слаби резултатите го подржуваа ради тоа што беше нов. Али после утнативе трансфери и моменталната форма,ја нема истата подршка како изминативе 2 години.[DOUBLEPOST=1415021755][/DOUBLEPOST]

Со Челзи ќе видиме дали ќе лета.

Отвори му го твитер профилот и ќе видиш кој го поддржува овој со дронот.

Зошто пак мислиш дека еве пример Јунајтед ќе ја крене формата пред нас? Зошто не си го поставуваш прашањето: " Какви и да сме, сме на само 3 бода од 4то место, а што ќе се случи кога ќе влеземе во форма?" Пошто за очекување е да се влезе екипава во форма, сигурно нема уште 3 месеци да се тегави вака.
Многу брзате со заклучоци. Стрпете се малку, па после коментирајте, да не испадни после пак Роџо цар.
Еве јас ке ти кажам зашто го веќе бевме обрале бостанот оваа година. Од конкуренцијата за топ4 само ние сме екипата која има изиграно еден меч меѓусебно, само со Сити.
Челси-Арсенал, Сити, Утд; Сити-Чесли, Арсенал, Ливерпул; Утд-Ситу, Челси; Арсенал-Сити, Челси. Пред да ми реплицираш со прашање зошто ги оспорувам шансите за успех во преостанатите конкурентски дуели јас ти поставувам прашање на кое барам искрен одговор-дали Роџерс знае да игра на резултат? Идеме понатаму со веројатно твојата следна реплика која веројатно би изгледала вака: А како тогаш беа извадени резултатите минатата сезона кога ги мочавме конкурентите? За да ти одговрам на ова прашање ке морам да ти поставам и јас прашање со кое и верувам дека ја сфатиш поентата. Прашањето е дали ланските подмочкувања на конкурентите и собирање на три бода беа темелени на тактички надмудрувања или беа темелени на меѓусебна доверба и хемија помеѓу играчите во тимот(со што не се ни оставаше простор противникот да го каже својот збор)? И што има во сегашниот тим? - Недоверба на чело со командантот Ловрен. За да му погонат во неговата (не)доберба тука се Морено(Џонсон е специјален случај и го ставам во заграда) и стандардниот промотор на (не)доверба Миноле. И каде што лани беше можеби и најмногу присутна довербата за чудо(види богати) оваа година таму е урнебесниот професионалец Инстаграмо Твитероли. Единстваниот дел каде што можеби има доверба е средниот ред, но, веќе може и погодуваш, нема хемија бе братче. Нема душа, без муда играат. Никаков ризик не се превзема само до голман или до центар халф пас и тоа е тоа. А со ова, нема креативност. И сега до кај сме, ааа да бе ЕУРЕКА! Боранијата со која требаше да ги вадиме бодовите кои ке ни носат слобода за играње во конкуретнските мечеви, ни зачукаа такви кнедли во грло што одвај живуркаме.

Како што Роџо си вози со тврдоглавоста во конткекст на формациска поставеност, и како што од меч на меч ги крева се погоре и погоре рамениците на поставените горки прашања за резултатите со пропратниот одговор дека не му се достапни 80% од головите минатата година(колку и да е таква реалноста), така и моите замерки се зголемуваат. А богами и клучот за низ врата кој, да бидам искрен, е завиткан во доста слоеви првите конци од првиот слој почнаа да пукаат. И видиш коинциденција, почнаа да пукаат непосредно после повредата на Стаџ(која тебе ти беше ебиветер и ме критикуваше како можело да влијае на мое викендашко расположение).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom