Divider
Seraphim
Топки...крш е, а на крај ако се извади бод со Реал ќе бидат гушнати ко пичлеме и чупишче пијани ко прилепцки магариња.
Немa ден дa не се чaчнaт Пеџa и Скaузерoт![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немa ден дa не се чaчнaт Пеџa и Скaузерoт![]()
барав ама неможев да најдам вчера. од авиончето ќе има ајде[DOUBLEPOST=1415020848][/DOUBLEPOST]
Аааа не сум највлијателен си ме помешал со друг![]()
Пак овај види го, сега му текна на Кирилица да пишува.
Инаку, и јас уште чекам слики од протестите.![]()
Можно е да немло протест?
Знaм, сaмo ми се интересниТопки...крш е, а на крај ако се извади бод со Реал ќе бидат гушнати ко пичлеме и чупишче пијани ко прилепцки магариња.
Не е можно не дупи.
Прво објавија на твитер дека имало пред Енфилд.Ако немало сите што биле ќе им пишеа, ќе ги ругаа дека лажат. Второ против Свонси пееја песни за Роџерс што ќе го окарактеризирам како контра протест.Пошто освен лани годинава таквите песни за него беа реткост. Али баш против Свонси ете им текна![]()
Брат, не знам. Зарем е можно да нема ниту една слика, ниту една објава од весници, било какви. Да нема баш ништо за протестот?
.
Ахa, кoнтрa прoтест! Знaев декa е у ФИРOМ прoтестoтНе е можно не дупи.
Прво објавија на твитер дека имало пред Енфилд.Ако немало сите што биле ќе им пишеа, ќе ги ругаа дека лажат. Второ против Свонси пееја песни за Роџерс што ќе го окарактеризирам како контра протест.Пошто освен лани годинава таквите песни за него беа реткост. Али баш против Свонси ете им текна![]()
Брат, грујо и фамилијата(мијалков) ,Роџо и фамилијата(Паско)
какви слики какви бакрачи![]()
Значи нема слики, нема протести и само ти и тој твитерашот бладате дека имало протест и дека ќе се лета дрон?![]()
Многу го плукаат озбилно да збориме. Читам редовно коментари на страниве и сезонава има сериозни критики. Првата сезона иако беа слаби резултатите го подржуваа ради тоа што беше нов. Али после утнативе трансфери и моменталната форма,ја нема истата подршка како изминативе 2 години.[DOUBLEPOST=1415021755][/DOUBLEPOST]
Со Челзи ќе видиме дали ќе лета.
Еве јас ке ти кажам зашто го веќе бевме обрале бостанот оваа година. Од конкуренцијата за топ4 само ние сме екипата која има изиграно еден меч меѓусебно, само со Сити.Зошто пак мислиш дека еве пример Јунајтед ќе ја крене формата пред нас? Зошто не си го поставуваш прашањето: " Какви и да сме, сме на само 3 бода од 4то место, а што ќе се случи кога ќе влеземе во форма?" Пошто за очекување е да се влезе екипава во форма, сигурно нема уште 3 месеци да се тегави вака.
Многу брзате со заклучоци. Стрпете се малку, па после коментирајте, да не испадни после пак Роџо цар.