Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
За мене единствен логичен состав за Реал е овој.....

kKJsfhz.png

Итаљанското партнерство напред...

Чан и Џерард за 6 позади...
Лалана и Стерлинг за подпора на Џонсон и Морено.

Формацијата никако не смее да биде Дајмонд...затоа што го ебавме ежот по крилата.

Мора вака...
Да се добие цврстина на средината и да чекаме шанса од грешка..

ПС. Балотели и Капетанот се морални...а не мој избор. Да се прашував јас...ќе беше друго!

Ех ех,поточни од Пирс ми се :)

А слика појма неам можда немаат апарат:D:D
Иначе ќе праеле пак протест али не они туку некои други.

Не, не ти се :)

Иначе, како тоа се правело протест за Роџерс а да нема ниту една слика, статија?
Имаш побарано?

Да барам од Ејсид ко опција за емотикон да го направи или пак Меме за фб :D

Многу пива ќе треба да го честиш за да го вметни како емотикон. :D Башка се очекува протест и за сликава твоја. Руши ентериер.

На толку други муабети забораив за сонот да ви кажам денеска.

Драма еј. Ретко сањам вакви работи али денеска... Сум сањал Ливерпул како ги води Реал 13:1 во прво полувреме. Реал залепиле 3 црвени,Каземиро(од каде дупево само ми се избаци во сонот:)) Бејл и Рамос.
Жив среќен си ги дупам сите за Реал и во второ без тројца играчи не тепаат 13:14 ...:eek:
И тука ''Добро бе Роџо пичка му матер како успеа 12 гола разлика да заебеш и да изгубиш на крај. ''

и се разбудив:):)

На толку други муабети забораив за сонот да ви кажам денеска.

Драма еј. Ретко сањам вакви работи али денеска... Сум сањал Ливерпул како ги води Реал 13:1 во прво полувреме. Реал залепиле 3 црвени,Каземиро(од каде дупево само ми се избаци во сонот:)) Бејл и Рамос.
Жив среќен си ги дупам сите за Реал и во второ без тројца играчи не тепаат 13:14 ...:eek:
И тука ''Добро бе Роџо пичка му матер како успеа 12 гола разлика да заебеш и да изгубиш на крај. ''

и се разбудив:):)

Абе дај некоја слика од протестот, немој да си буљаш :)

Пеџа, не туку фиромизирај!

Протесттие си се легитимно право на секој навивач и тоа посебно на ливерпулци кога екипата килави трансфери прави, килаво игра, килави се сите, а не дека не се може поарно.
Кога цела екипа шкрипи кој е виновен?

Протесттие си се легитимно право на секој навивач и тоа посебно на ливерпулци кога екипата килави трансфери прави, килаво игра, килави се сите, а не дека не се може поарно.

Не ги оспорувам протестите. Секој си има право. Сакам да видам слики ба барам од дечкото што има фан пејџ и најрелевантни информации :)

Абе дај некоја слика од протестот, немој да си буљаш :)

барав ама неможев да најдам вчера. од авиончето ќе има ајде :D[DOUBLEPOST=1415020848][/DOUBLEPOST]
Не ги оспорувам протестите. Секој си има право. Сакам да видам слики ба барам од дечкото што има фан пејџ и најрелевантни информации :)

Аааа не сум највлијателен си ме помешал со друг :pos:

А бе и јас сакам слики, ама поќе сакам да тепаме со Челзи, а утре да извајме бод со РМ.

Пак овај види го, сега му текна на Кирилица да пишува. :D

Инаку, и јас уште чекам слики од протестите. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom