Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Штета што не е тимот ускладен за Стерлинг да ги исполнеше неговите целосни капацитети.
Фали Стариџ многу...

Надеж остана уште у враќањето на Стариџ, вториот најдобар стрелец у лигава лани. Со него, Стерлинг и Бало ги демолиравме Тотенхем сезонава. Само тоа е лошо, после пак еден од нив ќе се повреди и пак може ќе бидеме мизерни. Нешто ми кажува дека сезонава сите утакмици у кои нема овие тројца да се стартери ќе ни бидат главоболка.

Абе луѓе опуштете се, на човек да му се причини е дека после 30 кола имаме 45 бода. :)
Дајте, ова е една криза која за брзо ќе се препроди. Сите сакаме како лани да победуваме со 4 гола разлика секое коло, ама јасно е беше уште во летото дека на тие нови играчи ќе му треба некој период на адаптација и воигрување со другите.

Uzas... kosturot na ekipata e seuste tuka. Nema potreba za vakva igra. Bezidejno. Slab Cou koj fali sepak. Slab napad. Uzas Minjo vcera. Katastrofa odbrana. Stivi uzas. Sreden red ne postoi. Zarem tolku ne mozat da se uigraat? Zar tolku bea fokusirani lani na Luis i Daniel? I kade e jebana fluidnost u igra? Dodavanjata? Loso, loso. Mora seriozno Rodzo da poraboti na uigruvanje. Go nema Luis. No, Raheem dava znaci na brilijantno ludilo. Ne velam deka nema nadez, ama loso dosega. Bez glavnata trojka od Totenhem koja ubivase nie sme midtable tim. Na tolku pari frleni Borini da odigra onaka me plasi dali sme nazad 09/10 kako so Rafa

Брат, сериозно треба да ти ги барам мислењата за Роџерс?

Што го хејтам ? Па тоа е познато.[DOUBLEPOST=1411295378][/DOUBLEPOST]
Надеж остана уште у враќањето на Стариџ, вториот најдобар стрелец у лигава лани. Со него, Стерлинг и Бало ги демолиравме Тотенхем сезонава. Само тоа е лошо, после пак еден од нив ќе се повреди и пак може ќе бидеме мизерни. Нешто ми кажува дека сезонава сите утакмици у кои нема овие тројца да се стартери ќе ни бидат главоболка.

За 2-3 недели пак има интернационални утакмици.. Стариџ дај боже да се врати до тогаш,битни се победите со Сан Марино и Естонија.

Што го хејтам ? Па тоа е познато.
Da ne sakas Houllier ili Hodgson da ti gi vratime? Ili onje mamlazaanata Hiks i ime ne mu spominjem na Zilet?
Da. Uzasni sme sporedeno od lani. Ama sepak. Nov tim so star kostur. Treba i novite da naucat stil na igra i starite da se adaptiraat na novite. Imame pasovi u prazno kade treba da bide Luis po star sistem. A go nema. Znaci, mora trening za uigruvanje. Bikje tesko ama veruvam deka na kraj miniMuN ke se raduvame. Ako ne, there is always next year and the sekjavanjata. YNWA

I!!! I Stivi G mora da sedne odvreme navreme na klupa da odmori. I da ne se povtaram. Moraat da naucat koj kade i kako se pozicionira za da ima fluidnost i igra

Што го хејтам ? Па тоа е познато.[DOUBLEPOST=1411295378][/DOUBLEPOST]

За 2-3 недели пак има интернационални утакмици.. Стариџ дај боже да се врати до тогаш,битни се победите со Сан Марино и Естонија.

Познато е дека си го менуваш ставот. До 28мо коло лани го сереше, па после викаше дека е ѕвер, па сега пак го сереш. Задржи си го ставот и продолжи да ги браниш најдобрите играчи од одбраната на Ливерпул, Ловрен и Џонсон и плукај по Роџерс и сите останати.
Па уште и ми цитира мислење за Лалана а тој вчера беше еден од ретките што покажа нешто, заедно со Бало, Стерлинг и Морено.

Познато е дека си го менуваш ставот. До 28мо коло лани го сереше, па после викаше дека е ѕвер, па сега пак го сереш. Задржи си го ставот и продолжи да ги браниш најдобрите играчи од одбраната на Ливерпул, Ловрен и Џонсон и плукај по Роџерс и сите останати.
Па уште и ми цитира мислење за Лалана а тој вчера беше еден од ретките што покажа нешто, заедно со Бало, Стерлинг и Морено.
Tru dat

Shto ne e opravdaNJe za vcerasnoto nedoagjaNJe

Пак иста тема ми фураш.ставот е ист само у добри денови сум поблаг.и не е од 28 него од 32.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom