Divider
Seraphim
Kako igrame.....midtable team sme u vrv glaveСо Џонс на гол ги тепавме Евертон у 1/2 финале ФА Куп. Може.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako igrame.....midtable team sme u vrv glaveСо Џонс на гол ги тепавме Евертон у 1/2 финале ФА Куп. Може.
Изгледа многу се и 16м фунти за Лалана...[DOUBLEPOST=1404308869][/DOUBLEPOST]Требаше за 2.1 да го земеме!
Требаше![]()
Брат, сериозно треба да ти ги барам мислењата за Роџерс?
Надеж остана уште у враќањето на Стариџ, вториот најдобар стрелец у лигава лани. Со него, Стерлинг и Бало ги демолиравме Тотенхем сезонава. Само тоа е лошо, после пак еден од нив ќе се повреди и пак може ќе бидеме мизерни. Нешто ми кажува дека сезонава сите утакмици у кои нема овие тројца да се стартери ќе ни бидат главоболка.
Da ne sakas Houllier ili Hodgson da ti gi vratime? Ili onje mamlazaanata Hiks i ime ne mu spominjem na Zilet?Што го хејтам ? Па тоа е познато.
Што го хејтам ? Па тоа е познато.[DOUBLEPOST=1411295378][/DOUBLEPOST]
За 2-3 недели пак има интернационални утакмици.. Стариџ дај боже да се врати до тогаш,битни се победите со Сан Марино и Естонија.
Tru datПознато е дека си го менуваш ставот. До 28мо коло лани го сереше, па после викаше дека е ѕвер, па сега пак го сереш. Задржи си го ставот и продолжи да ги браниш најдобрите играчи од одбраната на Ливерпул, Ловрен и Џонсон и плукај по Роџерс и сите останати.
Па уште и ми цитира мислење за Лалана а тој вчера беше еден од ретките што покажа нешто, заедно со Бало, Стерлинг и Морено.
Пак иста тема ми фураш.ставот е ист само у добри денови сум поблаг.и не е од 28 него од 32.Познато е дека си го менуваш ставот. До 28мо коло лани го сереше, па после викаше дека е ѕвер, па сега пак го сереш. Задржи си го ставот и продолжи да ги браниш најдобрите играчи од одбраната на Ливерпул, Ловрен и Џонсон и плукај по Роџерс и сите останати.
Па уште и ми цитира мислење за Лалана а тој вчера беше еден од ретките што покажа нешто, заедно со Бало, Стерлинг и Морено.