Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
[Quote = "Rosemberg, pós: 6804381, membro: 37719"] Muitos novos jogadores, excremento de idade e é isso. Ies vai ser arranjado. Moreno vai bidi grande reforço, estou confiante. E para o segundo eo terceiro objetivo é que você Velev antes algum tempo. Stopera ir para a frente, a do meio é terrivelmente posicionado e permanece muito espaço livre que oponente ser capaz de usar e com dois ou três passes a bola no espaço em branco para criar uma chance para marcar. Essa cidade nos preparativos recentemente fez contra nós como um monte de chances. Você vai ter aqui Rogers para responder e não o espaço de armazenamento médio e defesa já uma vez para apertar. A vergonha é a primame um copo objetivos. Johnson não deixe IC retorna de lesão. De acordo capaz de libertar-se e deixá-lo exigindo um novo clube. No entanto, tivemos de entrar em fato predvif que Markec estreou, Khan estreou (ou idade contra minutos Soton nekoja?), Moreno estreou, segundo jogo Lovren, segundo jogo Lambert. Balotelli Lalana e ainda irá debitiraat. Há um monte de novos jogadores precisa ser corrigido e voigra. Spars não são fáceis mordê-los reforçou Poketino vai bidi duro com eles. Kutinjo sakam a vista para o banco. É tempo de Balotelli : Café:[/ quote]
http://www.desenvolmente.com/stone-sett.html
pedras para calcetar pedra
pedras para calcetar granito

Paralelepípedos de granito
http://www.desenvolmente.com
Да ти го ебам племето вируско да ти го ебам. И тебе и на тој шо те создал. Море него жена му. Мамицата мамина бе копук еден :mad: Ах бе ќопек бе газ стопанкин да ебам. Безполез :coffee: Ме мрзи сега на шпански да пцујам треба да барам зборови (n)[DOUBLEPOST=1411171689][/DOUBLEPOST]
Секогаш се предизвикува најголемиот, најопасниот. Тој си ти, па затоа...[DOUBLEPOST=1411171288][/DOUBLEPOST]Али мене вака...
Ако се повтори ваква работа ќе те тужам да знајш :coffee:
Инаку ми се допаѓа одговорот. Гледаш бе @Џонтра Волта вака се одговара. Отсега вака ќе одговараш :)

Одговорот не ми се допаѓа. Што не отишол рандом кај некој друг? Морало кај мене?:гик:
Неизбежно било твоето мислење да е преведено. И не само на шпански туку и на тајвански, тајландски, северно грузиски, руско-пруски, норвешко, низоземски, англо-амерички, српско-хрватско-босанскохерцеговачки, малезиски, монглолски, новозеландски, конгоански, марокански, брег-слоновокостовски и е распространет низ сите форуми ширум светов како едно од најдобрите мислења последнава декада.

Неизбежно било твоето мислење да е преведено. И не само на шпански туку и на тајвански, тајландски, северно грузиски, руско-пруски, норвешко, низоземски, англо-амерички, српско-хрватско-босанскохерцеговачки, малезиски, монглолски, новозеландски, конгоански, марокански, брег-слоновокостовски и е распространет низ сите форуми ширум светов како едно од најдобрите мислења последнава декада.
Ете така. Ова е веќе пристоен одговор :sneaky:(y)(y):):pos:

А што барал вирусот баш на моето мислење? Што не го цитирал Рики и да преведи нешто од него?
И ова вирусите не се тоа што беа (n)
Шо бе мене а? Шо мене? Ееее....

Кажете Семи Ли на нас или на Вулверхемптон им беше тренер, никако да ми текне.

Скоро 100% точен состав.

Ќе почнеме со 4-3-3 на полувреме повторно ќе менуваме во 4-4-2!

79a9edfd-305c-4618-ad41-71cbb149d164-377x420.png

Јас мислам дека ќе биде дијамант

Мињо-Манкиљо/Шкртел/Ловрен/Морено-Џерард/Хендерсон/Лалана/Стерлинг-Марио/Фабио

Rabota u qrac
Ama ete me.. tue. Za utakmica uvek tue. Jedino Ludogoerec utnav, bese jaka zapivka i zalivka. Ke ide nekoj u Boni? Zadnji put ko vrnese ziv qr nemase. Ja idam sigurno!!!

Gazimeee i guzimeee

Daniel Sturridge he was running through on goal
Singing do wah diddy diddy dum diddy do
Passing defenders as he slots it in the net
He scored his goal, he scored his goal
He did his dance, he did his dance
And you better watch out, coz he only needs one chance

Before we new it, he was running through again
Passing the keeper as he's shuffling his feet
With his left, with his left