Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Трансферот од Демпси беше на 31ви Август, како можи а да не се дознае кога Ајре е сликан пред Кревен Котиџ. Сигурно не го бараше Дени Марфи назад.
Не, не, имаше на официјалната страна изјава од Роџерс дека преговараме за Демпси, затоа после им праќаа и извинување.

Не, не, имаше на официјалната страна изјава од Роџерс дека преговараме за Демпси, затоа после им праќаа и извинување.

Добро бе Рики, 31ви Август е, секако дента ќе се дознае ако сме го купиле играчот, или ако не одбил.

Добро бе Рики, 31ви Август е, секако дента ќе се дознае ако сме го купиле играчот, или ако не одбил.
Не сум сигурен колку беше ова на 31ви август.

Мислам дека не беше 31ви зошто знам дека Ер немаше поима дека имаме пари за да го купиме и не ни беше на работа...

Види. На денешно време, со толку медиуми низ светов, твитерџии, скоро е невозможно да скриеш 100% трансфер. Ама воглавно откако се Америве дојдени НИКОГАШ немаат официјално изјавено дека сме заинтересирани за тој и тој.
Нема врска. Ретко кој клуб изјавува дека бара некој играч. Освен оние кои скоро сигурно го добиваат играчот така да.......

Сеуште нема ништо офишл за Лаки Маркец.

Утре во 18 на Арена спорт ќе ве даваат со Бронби.

Luis Suarez landed on Monday night in Barcelona at an airport called El Prat. [Sport]

:pos:

Не, не :D
Имаат група и јас сум Ливерпул, ама јас ја видоизменив правопропорционално со квалитетот на страната :)

Итно да се направи групава, еј! :D

Бенфика потврди за Лаки Маркец
10492554_306353022867875_69195713257473934_n.jpg

Многу срамежлив овој бе :icon_lol:

Ајде, ајде, нек се угоде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom