- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Aко ве заебат од Барселона со Педро нека се убијат вашите.![]()
Глава за глава со Педро ќе испадне на крај

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко ве заебат од Барселона со Педро нека се убијат вашите.![]()
Глава за глава со Педро ќе испадне на крај[DOUBLEPOST=1404311137][/DOUBLEPOST]Него, кој на курOFF е сега Кевин Стујарт?
Ако се 16 тогаш е добро.Изгледа многу се и 16м фунти за Лалана...[DOUBLEPOST=1404308869][/DOUBLEPOST]Требаше за 2.1 да го земеме!
Изгледа многу се и 16м фунти за Лалана...[DOUBLEPOST=1404308869][/DOUBLEPOST]Требаше за 2.1 да го земеме!
Мисир е Педро не е тоа што беше. Макар и Санчез да би бил во трампата некако не ми е по ќејф. Ете да речиме и Маркович и Шакири ќе ги земиме. Не се напаѓачи или не се напаѓачи како Суарез. Ете Ориги е добар ама ај што нашиве таму ќе го остават оти се морони него и тој е млад и не е тоа тоа. Завршување второ место и после тоа продавање на важен играч ме потсеќа на едно лето и сезоната после тоа. И Суарез е мисир ама кога веќе тргнавме не смее да има продавање на важен играч. Продавај што ќе продаваш почни проект и терај го докрај. На сред проект не можи наново продавање и наново правење тим. Следно што е? Стариџ во Сити? Не можи вакаПрво 16 е и не знам зошто го негираш тоа кога очигледно те напунија со гомца и немаш како да реагираш освен се да дискредитираш.
Второ, Педро е ужасија невидена. Влези во фан клуб Барса, мислам дека да им дадат дозвола, сами ќе ти го донесат на раце, само да не им е во клуб![]()
На сред проект не можи наново продавање и наново правење тим. Следно што е? Стариџ во Сити? Не можи вака
Добро зашто на сила сакаме поефтин да го направиме Лалана ?
Значи ако сме платиле 16м тоа значи дека Сотон дале 4 милиона на второлигашине и им остануваат 12 како ќар од Лалана.. немој да ме јебеш. 30м бараа, за сега да се сложат на 12 ?![]()
Не знам на кого му објаснувам, ама нема врска