Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сретнав овие денови на Еуроспорт мислам дека и Ајакс ќе добие нешто од трансферот на Суарез во Барселона. Ме мрзеше да читам што како, а вие тука ништо не пишувате бе. :D Да не знае некој колкав процент треба да земе Ајакс одприлика?

Сретнав овие денови на Еуроспорт мислам дека и Ајакс ќе добие нешто од трансферот на Суарез во Барселона. Ме мрзеше да читам што како, а вие тука ништо не пишувате бе. :D Да не знае некој колкав процент треба да земе Ајакс одприлика?
Кур ќе земи Ајакс. Му е гајле на некој за Ајакс. Не гледаш испод цена ќе го даат говедава наши. Ако не е миниум 80 милиони ФУНТИ се да им ебам.

5% мислам, не сум сигурен. Не е значителна сума у секој случај :)

Да кажеш дека Милан си ги продава играчите во последно време ќе те разберам. Кака, Силва, Ибра еве сега Бало. Нашите пички од играчи сакаат сами да си одат. Има разлика.

П.С. Никако Бензема.

Мислам Helloooooooooooou, bitch !! :)) Еден играч продадовте и демек сеа туку така ни го земате приматот. Нашиве 20 титули севкупно освоиа, Арсенал сеуште чека на ПЛ.

Очигледно треба да се помирувам полека дека Суарез си иде. И покрај тоа што сметам дека големи се шансите следната сезона да бидеме Тотенхем од прошлава, ипак мора сериозно да се засилиме летово. Ај он што си иде, башка сега ни треба многу поголем состав, а и квалитет ни треба. Значи ако го продаваме, нема изговори како "нема пари, праиме проект со купување специфични играчи, ваков треба, таков треба", не. Продажба на Суарез значи дека ќе треба да праиме spending spree. Ете, имале пари, очекувам сериозни играчи да се земат. Ајде Лалана го прифативме тие што не го сакавме, има ваљда нешто у него, али доста е еден таков. Треба значи, солиден квалитет.

Алдервајрелд (ако дојде ќе научам како се изговара), Де Фрај, Мангала, Вертонген, Хеведес за центар-бекови. Не може третина од парите од Суараз да ги фрлиш на Ловрен ебате. Коентрао или Коларов за лев бек. Дебуши за десен бек. Бендер место Лукас. Матуиди место Ален. МОДРИЧ исто може да проба да се земе. Дракслер. Па Аксел Витсел, Квадрадо, Гуарин. И напаѓач мора. Стариџ, Борини и Ламберт и со Суарез ќе седеа. Вака само Стариџ го иаме ко класа. Ориџи нека седи у втор план, ако не биде ништо, иначе примарно треба еден голгетер. ЛУКАКУ, Лавеци, еве дури и Хунтелаар иако е у години супер би бил.

Све ова ми е од рукав, благе везе неам кој како стои со цена, договор, заинтересирани клубови, број на настапи у прошлава сезона, повреди, не ме ни интересира. Не мора ни некој од овие, битно вакви играчи се бараат. Знам дека ако покрај сите пари што ги имаме од учество у ЛШ, завршување второ место, продажба на Суарез и финансиска поддршка од газдите, ако наместо квалитет ја у следнава сезона у ЛШ гледам како ми трчкаат Колкер, Фланаган, Бен Дејвис, Дени Ингс и слични ботови ко Аспас што сами си викаат дека не ни сонувале дека ќе играат за нас и сами се извадиле од памет што ЕБАН ЛИВЕРПУЛ бил заинтересиран за нив. Ако не се купува класа, ако се купуваат вакви барбики дигнати од медиуми пошто напраиле еден nutmeg откако на среќа топката им се здркала меѓу нозе, тогаш честито Тотенпул и може да фатиме сите тенис да глеаме.

Ориџи нека седи у втор план, ако не биде ништо, иначе примарно треба еден голгетер. ЛУКАКУ, Лавеци, еве дури и Хунтелаар иако е у години супер би бил.

Чекај Рики, ако разбрав добро ти го рачунаш Лавеци како напаѓач (што би се рекло шпиц) и плус голгетер?!

Лавеци е добар фудбалер, но како крило. А голгетер не е. Финишот му е како на Робињо.

ЗАТОА....

... Ви го нудиме Балотели, миленикот на англиските таблоиди. :)

Чекај Рики, ако разбрав добро ти го рачунаш Лавеци како напаѓач (што би се рекло шпиц) и плус голгетер?!

Лавеци е добар фудбалер, но како крило. А голгетер не е. Финишот му е како на Робињо.

ЗАТОА....

МОЖЕ. Навална линија каква било. Само без преценети ботови :(

Само да не го шитнат испод цената шо седи у договорот.
Никојa разделба после онаја со Торес кој замина у Челси нема да ме боли. Нека му е со среќа за зублево, фала му и чао. YNWA! :)

Значи Рики ти сакаш да кажиш дека цел тим треба да го смениме во 1 месец ? Засилувањата си се супер засега, ама сега ќе треба еден квалитетен шпиц, пошто ако го промашиме тој шпиц нема шанса да завршиме во топ 4 и вгодина. Значи сега ни треба лев бек, стопер, и еден/двајца офанзивни играчи, меѓу кои еден од 30тина милиони, ама да не се Марковиќ и Педро.

@Peja989 Лалана е платен 25м дајте не се лажете со Игор со бајкиве дека Сотон земале само 12м од него ве молам.

Второ,еве фановите на Барса од форумов викаат дека изгубил брзина ,не играл константно али ипак успеал да даде 16 гола од клупа. Што кај нас би значело трет стрелец у тим и само 4 гола позади Стариџ кој имаше страотна сезона.
Значи ако Лалана е платен 25. Педро без 20че не е.[DOUBLEPOST=1404563529][/DOUBLEPOST]
абе може е 16 сосе адд онс до 25 :D така слично имате платено за Сако, на менаџер со ПСЖ ми стигаат по 800,000 евра на секои 20 - 25 настапи негови :D

Глупости зборат. 2-3 од твитер напишале 16ми и готово они поверуваа. Цел свет 25 вика али твитер герила знаат поише. Да имав твитер 5м ќе го направев да вреди Лалана така најлесно ќе им беше.:)[DOUBLEPOST=1404564379][/DOUBLEPOST]https://twitter.com/JamesPearceEcho

Еве го твитерот на Пирс едина објава што ја има за Лалана е оваа

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/liverpool-fc-finalise-adam-lallana-7349595

Од него е напишан текстов и пишува 23м фунти. Какви црни 16.

James Pearce @JamesPearceEcho · Jun 27
#LFC have agreed a fee of around £25m with Southampton for midfielder Adam Lallana. Player on his way to Melwood for medical.

Уште ве лажат. И Гоцета делчев коа беше кај Тито Македонија самостојна да ја бара оној не му ја даде... абе тие комунисти.:D:D:D[DOUBLEPOST=1404564604][/DOUBLEPOST]
Нема да се помириме со фактот дека не е 16 а?

Ма 5м е .Само уште немаат објавено на твитер.:)

Последно уредено:
Za Pedro ic ne praite muabet, nema sansi da si odi, a ako veke si odi sigurno pod 20m nema da e.. Poso sea ke go sitneme Tello za 12 milioni u Porto.

Значи Рики ти сакаш да кажиш дека цел тим треба да го смениме во 1 месец ? Засилувањата си се супер засега, ама сега ќе треба еден квалитетен шпиц, пошто ако го промашиме тој шпиц нема шанса да завршиме во топ 4 и вгодина. Значи сега ни треба лев бек, стопер, и еден/двајца офанзивни играчи, меѓу кои еден од 30тина милиони, ама да не се Марковиќ и Педро.
Не реков све ова да се земе. Али што и да се земе, очекувам да биде од калибарот на играчи кои ги напишав, тоа ми беше поентата. Ако бараат лев бек, нејќам Бен Дејвис, туку Коентрао, како пример. Исто и за сите други позиции.

Рики е до негде во право. Мора да се бара квалитетен играч и докажан, не играчи како досега. На пазарот има доста квалитетни имиња, еве на пример ми текна на Гриезман. Мислам дека би бил одлично засилување за нас летово, одличен крилен напаѓач кој сигурен сум дека би дал 20тина голови наредна сезона.

ЗАТОА....

Што е до мене нема проблем. Ама не се прашувам јас. Копуцине наши се прашуваат, а тие побрзо Аспас ќе го задржат неголи да купат некој квалитетен шпиц. Баш да видиме колку ќе ме демантираат. А по која цена би го продале Балотели?

Што е до мене нема проблем. Ама не се прашувам јас. Копуцине наши се прашуваат, а тие побрзо Аспас ќе го задржат неголи да купат некој квалитетен шпиц. Баш да видиме колку ќе ме демантираат. А по која цена би го продале Балотели?

35 милиони евра !!
Давај рука !!:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom