Очигледно треба да се помирувам полека дека Суарез си иде. И покрај тоа што сметам дека големи се шансите следната сезона да бидеме Тотенхем од прошлава, ипак мора сериозно да се засилиме летово. Ај он што си иде, башка сега ни треба многу поголем состав, а и квалитет ни треба. Значи ако го продаваме, нема изговори како "нема пари, праиме проект со купување специфични играчи, ваков треба, таков треба", не. Продажба на Суарез значи дека ќе треба да праиме spending spree. Ете, имале пари, очекувам сериозни играчи да се земат. Ајде Лалана го прифативме тие што не го сакавме, има ваљда нешто у него, али доста е еден таков. Треба значи, солиден квалитет.
Алдервајрелд (ако дојде ќе научам како се изговара), Де Фрај, Мангала, Вертонген, Хеведес за центар-бекови. Не може третина од парите од Суараз да ги фрлиш на Ловрен ебате. Коентрао или Коларов за лев бек. Дебуши за десен бек. Бендер место Лукас. Матуиди место Ален. МОДРИЧ исто може да проба да се земе. Дракслер. Па Аксел Витсел, Квадрадо, Гуарин. И напаѓач мора. Стариџ, Борини и Ламберт и со Суарез ќе седеа. Вака само Стариџ го иаме ко класа. Ориџи нека седи у втор план, ако не биде ништо, иначе примарно треба еден голгетер. ЛУКАКУ, Лавеци, еве дури и Хунтелаар иако е у години супер би бил.
Све ова ми е од рукав, благе везе неам кој како стои со цена, договор, заинтересирани клубови, број на настапи у прошлава сезона, повреди, не ме ни интересира. Не мора ни некој од овие, битно вакви играчи се бараат. Знам дека ако покрај сите пари што ги имаме од учество у ЛШ, завршување второ место, продажба на Суарез и финансиска поддршка од газдите, ако наместо квалитет ја у следнава сезона у ЛШ гледам како ми трчкаат Колкер, Фланаган, Бен Дејвис, Дени Ингс и слични ботови ко Аспас што сами си викаат дека не ни сонувале дека ќе играат за нас и сами се извадиле од памет што ЕБАН ЛИВЕРПУЛ бил заинтересиран за нив. Ако не се купува класа, ако се купуваат вакви барбики дигнати од медиуми пошто напраиле еден nutmeg откако на среќа топката им се здркала меѓу нозе, тогаш честито Тотенпул и може да фатиме сите тенис да глеаме.