Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
У февруари ќе цркнеме ако стигнеме далеку ЛШ.

Еј Луис Гарсија, добар играч беше
1546158_10152629463382573_2469929672891455152_n.jpg

У февруари ќе цркнеме ако стигнеме далеку ЛШ.

Neka vi bide prioritet i ovaa godina pramier oti ako udrite na dvata fronta , ja mislam deka ne ste dovolno spremni i rizikuvate da padnete i na dvete polinja posto MAN UTD so Van Gaal i sudite ke sakaat da ja vratat Premier zatoa pamet u glava - nema sto da se sekirate za LS daj boze so nas da se padnite ke vi gi skratime makite na prijatelska baza :)

Добро овие Дејлимеил на кој дроги се???? 52 милиони фунти ќе нуделе, а Ливерпул имал клаузула од 68 милиони :eek:
Најглупавиот весник во светот е овај.

Дејли препишува... ЕлМундо Депортиво е изворот!

Ист ваков имаше против Сити. Само тогаш ја промаши топката, ама среќа го промаши и Џеко :D. 10 минути го пцуев после :)
Многу јака фацка ми е Сако. :D Патем кога сме кај него, он беше тој што ги расипал справите кога бил на медицински прегледи од што бил преспремен? :ROFLMAO:

Многу јака фацка ми е Сако. :D Патем кога сме кај него, он беше тој што ги расипал справите кога бил на медицински прегледи од што бил преспремен? :ROFLMAO:

Да :)[DOUBLEPOST=1403396287][/DOUBLEPOST]10426601_797868980245113_517849760906544165_n.jpg

Копиле гнасно :mad:

Последно уредено:
ја мислам не треба превише да се радувате на успесите на Суарез на светсково, додатна мамка ке е тоа за Реал да тргне по него. Осеќам дека ке лупнат ненормална сума

ја мислам не треба превише да се радувате на успесите на Суарез на светсково, додатна мамка ке е тоа за Реал да тргне по него. Осеќам дека ке лупнат ненормална сума

А можно е трансфер во Барселона , вклучен Алексис Санчез плус 56 милиони фунти :гик:

А можно е трансфер во Барселона , вклучен Алексис Санчез плус 56 милиони фунти :гик:
Ја читав на LiverpoolEcho дека ако се случи тоа, Ливерпул ќе тргне по Фалкао... Али мислам дека се само приказни...

Toa e фантастична зделка за Ливерпул, ако земат 56 милиони и Санчез.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom