Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Toa e фантастична зделка за Ливерпул, ако земат 56 милиони и Санчез.
НЕ Е ! можат 100ка да земат ако се паметни и да не брзаат ако веќе решиле да го продаваат

106 miljoni funti i Sanchez...pa da se kupi kompletno cel vtor tim i plus od prodazba na drugine bespolezi i ubostvoto na Johnson i od gazdite i Falkao i tamam. Ama mene ne me slusaat mamuimjebemkletuiprokletju :D

Денес на Гарсија му е роденден... дефинитнво најомилен играч шо играл за Ливерпул. :)

Последно уредено:
Суарез треба да оди на лечење, дефинитивно. Се’ погнасен и погнасен ми станува!
Абе те боли. Наш си е шо сака нека прај. Нека ги изеди сите. Ко ќе си оди ќе го пцуеме :icon_lol:

Мене не ми е јасно како можи некој да го оправдува потегов на Суарез !
Бакал, Ивановиќ, дополни ја низата :D
Стварно срамота е ова, како за него така и за Ливерпул. После сите глупости што ги правеше, и Кени па после и Роџерс застанаа 200% зад него иако не заслужуваше, и пак умот не му дојде.
Џонсон носеше маичка за против расизмот, а тој го навреди Евра, го касна Ивановиќ, им покажа среден прст на навивачите на Фулам, и пак сите беа зад него, за да минатото лето плачи за трансфер небаре игра во најлошиот клуб во светот, и сега ова.....од лошо во полошо оди. Настрана неверојатниот фудбалски талент кој го има, годинава дефинитивно е најдобриот напаѓач на светот (засега), ама ова што го прави не е фудбалско, не е спортско.....не дека сакам да си оди од Ливерпул, ама оваа постапка е неприфатлива и треба да се однесува малку професионално, а не сељачки !!

Ќе се радувам на неговите голови (ако не му текни пак да бара трансфер и да си замини), ама како играч нема да го почитувам никогаш. Како само малку не покажува почит кон Роџерс, Џерард кој и покрај се беа секогаш со безрезервна поддршка за него.

Е дечки и покрај се што се дешава и цел сеир што го маваат на Суарез, да си кажам дека јас го поддржувам Суарез 200% како играч а и како личност богами. Мислам не дека ќе му значи него или на некој од вас, али да си кажам :D

Ја само ова ќе го оставам.

155582.jpg

Bm5w1aLCEAEKyKE.jpg:medium

wpid-suarezcry.jpeg

Luis-Suarez-Crying-43.jpg

_74653354_sob.jpg

Човекот кој плачеше за нашиот клуб. Вие глумете исправители, моралисти, светци, што сакате. Секогаш ќе го сакам и никогаш нема да сфатам како може фан на Ливерпул да не го сака и да го пљука човеков. И ќе ве потсетам на една реченица, не знам дали ја знаете или дали ја сфаќате.

Luis Suarez - You'll NEVER Walk Alone

Ќе го употребам зборот кој често знаеше да го употреби „босанецот“, лоботомираност.
Како фиром сме понекогаш. Имам чувство дека се’ некој друг ни е крив!

Нема оправдување. Еве ФИФА ќе си покрене истрага, па ако го испердашат 2 годни да не може да игра за репрезентација, кое ќе биде оправдувањето? И ФИФА има против Суарез и Ливерпул?

И не глумам моралист и светец него си кажувам став, дека не е нормален, гнаса човек.

П.С. Плачел за клубот:pos: Гледај на тоа како плачење зошто не освои титула. Тој да го сакаше клубот, немаше да го руга пред неполна година по медиуми и да цмиздри секој втор ден како сака да оди во Арсенал!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom