Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пошто не смееш, ќе јадеш казнени :icon_lol:
Флано ќе почне како бекап опција за Џонсон и до Ноември ќе го завземе местото на Џонсон во првиот состав. Одлично ќе се снајде.
Ех кога би бил Џонсон од Портсмут. Константен, секоја утакмица ораше по десна страна, се сеќавам добро, дури некогаш и крило играше....еден од најдобрите десни бекови беше тогаш во последните 10 години (Гери Невил беше добар само во дефанзива, овој во двата правца, затоа сметам дека беше најдобар). Права штета е што вака опадна последниве 2-3 сезони, и стварно ме иритира со неговите глупости сезонава кои ги направи.

:icon_lol:

Јас реков, секој следен нареден коментар ако се однесува на Флано, Џонсон, и нашата десна страна, го пријавувам.

Liverpool are leading the race to sign £30million-rated Cesc Fabregas. :vozbud:

Јас реков, секој следен нареден коментар ако се однесува на Флано, Џонсон, и нашата десна страна, го пријавувам.
Џабе е, јас го пријавив и ми ја одбија пријавата. Има врски Рики горе. Ама затоа глата ќе му ја дупнам од тоа нема бегање. :icon_lol:

Џабе е, јас го пријавив и ми ја одбија пријавата. Има врски Рики горе. Ама затоа глата ќе му ја дупнам од тоа нема бегање. :icon_lol:
Коа ќе не отворат по наша десна страна и ќе ни се смеат сите, ќе те цитирам и те како. Ќе те дупнам од цитирање :D

Коа ќе не отворат по наша десна страна и ќе ни се смеат сите, ќе те цитирам и те како. Ќе те дупнам од цитирање :D
Абе сега ако е Џонсон крив тоа не знам јас. Нека го сменат ако сакаат. Ама резерва ќе биди Фланаган да се разбериме. И ако Фланаган има лоша сезона јас сам ќе се цитирам и ќе те поканам да ме заебаваш :ROFLMAO:

Абе сега ако е Џонсон крив тоа не знам јас. Нека го сменат ако сакаат. Ама резерва ќе биди Фланаган да се разбериме. И ако Фланаган има лоша сезона јас сам ќе се цитирам и ќе те поканам да ме заебаваш :ROFLMAO:
Флананган однапред го рачунам дека ќе има лоша сезона. Само што за некој тоа ќе биде "солиден е бе, не е толку лош", а гревот остава промаја ко сите врати и прозори да си ги остаил дома.

Флананган однапред го рачунам дека ќе има лоша сезона. Само што за некој тоа ќе биде "солиден е бе, не е толку лош", а гревот остава промаја ко сите врати и прозори да си ги остаил дома.

Правиш муабет ко оној што напињаше за Кутињо. Збори цело време дека е добар, како ние да не знаеме и после ќе се убаци со „ви реков“ муабет.

Сите знаеме дка Флано е просек ама знаеме и дека нема да се купи десен бек. Остануваме да се крпиме со Џонсон, Флано, Виздом и Кели.[DOUBLEPOST=1401654977][/DOUBLEPOST]
BpEg5nBCQAARJFY.jpg

Последно уредено:
Правиш муабет ко оној што напињаше за Кутињо. Збори цело време дека е добар, како ние да не знаеме и после ќе се убаци со „ви реков“ муабет.

Сите знаеме дка Флано е просек ама знаеме и дека нема да се купи десен бек. Остануваме да се крпиме со Џонсон, Флано, Виздом и Кели.[DOUBLEPOST=1401654977][/DOUBLEPOST]
BpEg5nBCQAARJFY.jpg
Добро, мене поентата ми е треба да се купи, не дали ќе се купи. Ако не се купи, ќе остане нешто непополнето. Тоа е тоа, ако мисли Роџерс дека со тие 4ца може да има стабилен тим, нека му е, јебига. За мене таа позиција останува недоволно пополнета.

И нејќам да праам "ви реков" муабет, никој не ве тера да се слагате или не. Ја си го пишав моето мислење, овие ми скокаат со пријави за тоа што сум пишал дека според мене фали десен бек, при моја самостојна анализа на цел трансфер период, без акцентот ставен на десниот бек. Не гледам како ја напињам со нешто, мене ме напињаат што ми викаат дека не им се свиѓа тоа што ја оставам десната бековска позиција непополнета.[DOUBLEPOST=1401670206][/DOUBLEPOST]Еве ми го мислењето, па читај подоле кој кого напиња. Поентата на постот како целост не ми е да речам дека фали десен бек, па да речеш сум напињал за истото, туку давам осврт на трансферите што треба според мене да се направат. Ова си е мое мислење, ја не ги пријавувам другите за нивните ебате.

Mignolet/Vorm

Signing/Johnson - Lovren/Skrtel - Sakho/Agger - Moreno/Enrique

Gerrard/Lucas- Henderson/Can

Coutinho/Lallana

Sturridge/Konoplyanka- Suarez/Lambert - Sterling/Borini​

Интересов за Конопљанка олади, али пак мислам дека само прашање на време е кога ќе се поврземе пак со него, па мислам дека ќе го земеме. Ламберт, Лалана и Морено стануваат се посигурни, Чан е во заебани преговори, а Ловрен би требало исто да се земе. Ворм беше единствениот што се шпекулира, затоа тој е ставен тука, нема да ме изненади и друг ако дојде место него. Значи вака уште еден десен бек да се земе, и сметам дека имаме јак состав, ова на хартија стварно топ си изгледа. Плус да не заборавиме дека ќе ги имаме и Ален, Ајб, Кели, можда Илори, Фланаган, веројатно и Тешеира.

Веќе скоро еден месец барам логика во овој трансфер (од првиот момент на гласините)
Никако не можам да ја најдам.

Роџерс во сите трансфери ,буквално во сите....бараше варијабилност на позициите кој може да ги игра еден играч.
Буквално и така добиваа шанса оние кој фатија стандарно место (со исклучок на одбраната и голманот).

Ламберт не гледам како може да помогне во тој поглед.
Строго централен напаѓач.....баталете го тоа дека може и како полушпиц тоа во модерниот фудбал го можат сите.

Со последните шпекулации во врска со Лалана....станува јасно дека Ламберт бил трансфер сам за себе кој нема никаква врска со Лалана!

Се надевам Роџо има некоја замисла....пошто мал е просторот овде за емоции (враќање во клубот за кој навиваш!)

What's been your greatest moment as a Liverpool supporter?

It's easily Istanbul. I wasn't able to go, but I went to all of the home games. The Chelsea game still stands out for me. I was on holiday with my mates and we watched it [Istanbul] - it was one of the best nights of my life, without a doubt. I think every Liverpool fan would say the same.

@Scouser88 :icon_lol:

Стварно мерак ми напраи со ова интервју, се гледа од срце дека го сака клубот. Заслужува човеков да успее, се надевам ќе го биде :)

Веќе скоро еден месец барам логика во овој трансфер (од првиот момент на гласините)
Никако не можам да ја најдам.

Роџерс во сите трансфери ,буквално во сите....бараше варијабилност на позициите кој може да ги игра еден играч.
Буквално и така добиваа шанса оние кој фатија стандарно место (со исклучок на одбраната и голманот).

Ламберт не гледам како може да помогне во тој поглед.
Строго централен напаѓач.....баталете го тоа дека може и како полушпиц тоа во модерниот фудбал го можат сите.

Со последните шпекулации во врска со Лалана....станува јасно дека Ламберт бил трансфер сам за себе кој нема никаква врска со Лалана!

Се надевам Роџо има некоја замисла....пошто мал е просторот овде за емоции (враќање во клубот за кој навиваш!)

Од ведро небо беше трансферот, кој ги знае зашто го земаа али ајде бар не вреди 10м ко што беа шпекулациите.

Лалана како ќе им го испразни ќесето не се свесни. Едвај чекам да дојде и да почне да се сере на утакмици па да видам после што ќе зборат за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom