Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
A be uste nikoj ne go upuca u timba ona govnono Dzonson???

Aj neka skrsi noga na rening za da si zeeme konecno asalen desen. Mu ebam toa gluperdarta mu ebam.

A Lalajna neka si sedi u Soton, ima poarni i pobolji za tie pari.[DOUBLEPOST=1401780754][/DOUBLEPOST]Cuff bidnalo so Moreno, ashkolsun ak je vaistina.

I ajt

Ќе најдеш поддржувач каде најмалку очекуваш. Дивајдер лајк за десниот бек (y)

Пријавете го него да ве видам.

Џонсон нема потреба да се мења по мене. Квалитет е ,може малце имаше променлива форма годинава али тоа не значи дека не е добар. Се вклопи во сивилото што беше позади . Оваа година ќе биде далеку подобар гарант само да не се повреди.

Џонсон нема потреба да се мења по мене. Квалитет е ,може малце имаше променлива форма годинава али тоа не значи дека не е добар. Се вклопи во сивилото што беше позади . Оваа година ќе биде далеку подобар гарант само да не се повреди.
Подолно се согласувам.
Башка ќе фали искуство позади.
Неможеме целиот тим да го смениме тоа мора на сите да ние јасно.

Sent from my ME173X using Tapatalk

Ама го гледав со Англија, ужасен беше :(

Абе си го лади пошто секако е прв избор секаде. Ќе треба да почни Флано некоја утакмица па да видиш после како ќе почни да игра. И со договорот нека средат таму. Не можи како слободен да си оди. Или продолжување со пониска плата или продажба сега и носење нов. Не да ми дреми цела сезона со висока плата па да му ја дувни после некаде.

)
Нека е колку сака ужасен за репрезентација, кај нас да е барем на ниво од оваа сезона!

Sent from my ME173X using Tapatalk

mnogu kiksirase na negova stran, spor e i ne e toa sto bese vo ofanziva, za na klupa e top, ama ne e vekj za starter, mora nov

Пааа....некако ни ваму ни таму....нит е за стандардна прва, ама не е ни за греење клупа. Не знам. Најдобро решение е да остане и да ја крене формата а најлошо би било да се ебеме по таа десна страна зошто топките му бегаат...

BpTPpKnCAAEph_u.png

(y)

Еве ви го новото засилување стрела за Англија, а и статива имаше (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom