Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Надевај се ти на Мартинез, Милер и компанија. Нема шанси, Пеп само со Манџукиќ не се согласува и само тој има шанси да не напушти. Еве земете го него, со Суарез партали ќе прават. :cool:
Неќиме. Ние Мартинез го сакаме а и секако Пеп го неќи. Греота е стопер да игра :icon_lol:
Ама ако го дајте Крос кај педеранава ќе ти кажам тогаш :LOL:

Аха сигурно ќе го дадат Мартинез туку-така. За Крос нема да дадеме пари, ама 10000% сум сигурен, а треба.

Reports suggest we agreed fee for Emre Can , No word from the Echo so far . By the evening we will know if there's any truth in this ..

Кога ќе налетам на @Peja989 во ноќен клуб кај што бркаме пички.

tumblr_mb81ghIoQt1rsflq0o1_500.gif

Значи нов Алберто ако дојди кај нас а?
Дајте друго дете :LOL:

Дрво како Алберто еднаш се раѓа. Турчево ќе биде појако и од Лукас и од Ален. Мене ми праи ќеф трансферот ако деси.[DOUBLEPOST=1400439981][/DOUBLEPOST]
Кога ќе налетам на @Peja989 во ноќен клуб кај што бркаме пички.

tumblr_mb81ghIoQt1rsflq0o1_500.gif

Демек на исто место искачате :D:D[DOUBLEPOST=1400440432][/DOUBLEPOST]
Еве јас да ви ја доловам вистинската реакција на @RickyLFC9 и @Peja989 у диско(или било каде,навечер)

:pos::pos::pos::pos::D:D:P:P:P

Последно уредено:
Абе оти не кажувате дека ради Минхен се кркало бан 7 дена??? А ич не сакав како навреда да испадни жими све.

Абе оти не кажувате дека ради Минхен се кркало бан 7 дена??? А ич не сакав како навреда да испадни жими све.

Не е убаво да се збори за трагедии во конктекст на иссмевање, величење на истите или да се спомнуваат во било каква позитивна конотација.

Дрво како Алберто еднаш се раѓа. Турчево ќе биде појако и од Лукас и од Ален. Мене ми праи ќеф трансферот ако деси.[DOUBLEPOST=1400439981][/DOUBLEPOST]

Демек на исто место искачате :D:D[DOUBLEPOST=1400440432][/DOUBLEPOST]
Еве јас да ви ја доловам вистинската реакција на @RickyLFC9 и @Peja989 у диско(или било каде,навечер)

:pos::pos::pos::pos::D:D:P:P:P
Meне страшно ме интересира како им се поделени улогите во видеово? Кој е Рики, а кој Пеџа? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom