- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Роналдо, Меси, Нејмар, Крос, Ројс, Милер, Лам, Алаба и евентуално, евентуално ако го пуштат за до 7-8м фунти Ноер да го земеме.
Многу голем ростер ти е ова

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Роналдо, Меси, Нејмар, Крос, Ројс, Милер, Лам, Алаба и евентуално, евентуално ако го пуштат за до 7-8м фунти Ноер да го земеме.
За Ериксен бројките од сезонава ти се? Пошто ако ти се, не се точни, 8 асистенции има.
.
Јас ако добро се сеќавам лани ти викаше Лалана да го земиме. Те послушаа, шо се буниш сега?Мене некои фанови на Редс ми рекоа дека треба да идам... кај беше... аа да на ветеринарна и дека сум бладал ради коментарите за Лалана и Тељо - одличните имиња.
Али тоа што викаш, нека го земат више Лалана у курац, бар сеа чим го викнаа за Англија ваљда ќе собере некое искуство и ќе го биде колку-толку. Али строго под лупа го држам.
Мислењето не ми е променето, Лалана не би бил лош играч кај нас. Али и тогаш реков, би било добро да се има во тимот, али знам дека пошто е Англичанец, плус е капитен на Саутемптон, ќе ни бараат огромна, нереална сума на пари. Што, ете, се случи. Добар, а преценет играч, во кој исто така за тие пари има ризик да не се снајде ко што треба у голем клуб и да заглавиме пак со преплатен squad player.Јас ако добро се сеќавам лани ти викаше Лалана да го земиме. Те послушаа, шо се буниш сега?![]()
Прегледај го приврзокот 92270
Малиов го чекам летово[DOUBLEPOST=1399997820][/DOUBLEPOST]Абе за Маскерано гледам сме биле заинтересирани
![]()