Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сега, која награда е поголема, на Роџерс или на Пјулис?![]()
Мене некои фанови на Редс ми рекоа дека треба да идам... кај беше... аа да на ветеринарна и дека сум бладал ради коментарите за Лалана и Тељо - одличните имиња.
За Редс нема слаб играч,сите се добри и солидни. Аспас чим го фалеа што да очекувам за други.
Иначе Лалана како играч не е лош ,јас имам проблем со цифрите. Типот 2 сезони игра во ПЛ од кој оваа година му е солидна и одма 20м. Грбави ли сме ние што ни мават вакви суми,незнам што е работава.
Суарез го земавме за 23м што палеше и гасеше во Холандија,по 40 гола у сезона даваше а овој со една сезона изиграна солидно оп 20-че.Па пасошот ли да му го плаќам мајкуму...
Еве Пеџа ми ги чита мислите на пример.На МенЈу им одбија понуда од 27м фунти за 18 годишен бек, ти се буниш дека ние сме дале 20 милионска понуда за 26 годишниот капитен на тимот.
Абе брат, за кило семки или ќе купиш добар играч во 95та или ќе го купиш Аспас.
Еве Пеџа ми ги чита мислите на пример.![]()
Во тимот може да има промени, полошо е ако го утнеш клубот.Си имаме разбирање. Добар си ти, само навиваш за грешен тим, исто како @Ilumious![]()
Ја само ќе ве потсетам дека и Даунинг блескаше пред да дојде кај нас. Каков ќе биде Лалана, ќе видиме...
Најдобрата левица на островот?Даунинг блескал пред да дојде кај нас?![]()
А кои се засилувањата кои би ги донеле вие?
Озбилно беРоналдо, Меси, Нејмар, Крос, Ројс, Милер, Лам, Алаба и евентуално, евентуално ако го пуштат за до 7-8м фунти Ноер да го земеме.