RickyLFC9
Модератор
Искрено, вака добро изгледа ростерот. Ако за малце пари го продаваат, бољи да не го продаваатАбе ПЕПЕ Е НАШ ИГРАЧ
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, вака добро изгледа ростерот. Ако за малце пари го продаваат, бољи да не го продаваатАбе ПЕПЕ Е НАШ ИГРАЧ
![]()
Искрено, вака добро изгледа ростерот. Ако за малце пари го продаваат, бољи да не го продаваат![]()
Не, не, да земе paycut треба. Па после нека дреме, и онака полека му истекува времето, таман за искуство кога треба некад у понемотивирачки утакмици. Али нема да му понудат, нити он ќе прифати, такада џабе муабетот.Да де, и нека дреми на клупа, нека лапа некој 150.000 неделно, за 10 утакмици во сезона.
Наш човек е овој
ou pa ja na gresno mesto sum go postavil ova beНаш човек е овој![]()
Мене некои фанови на Редс ми рекоа дека треба да идам... кај беше... аа да на ветеринарна и дека сум бладал ради коментарите за Лалана и Тељо - одличните имиња.Лалана а ? Добро зашто мора прва понуда да ни е увек над 15м за некој играч? Зашто пример да не понудат 7м.. или испод част ни е дека многу сме богати па да не испаднеме цигани..
Дај нека го земат тој ботот више да може конечно да не поврзуваат и да тргнеме по прави имиња,доста ми е него да го гледам на секоја шпекулација.
Него овие нашиве славеле второ место. Треба да се уведе некое титулче за второ место за вакви пациенти ко нас дефинитивно.
Еее се док слават второ до тогаш трансфер цел ќе им бидат Аспас и Лалана. Освен Македонија и Ливерпул никој друг не слави неуспех.Весељаци луѓето да ти биле.А па на Редс уште ме искараа зашто мрчам што славеле,демек успех е тоа.![]()
League Managers AssociationА што е LMA?
И малку збунувачки е ова. Роџерс е прогласен за менаџер на сезоната, а Пјулис?
League Managers Associationменаџерите гласаат меѓусебе за кој мислат дека заслужува.
па да видиме што трофеи им дале и ќе заклучиме :dИ сега, која награда е поголема, на Роџерс или на Пјулис?![]()