Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Тони Пјулис менаџер на ПЛ :pos::pos::pos::pos:

Нема поудрени од Британци,нема.

Мене некои фанови на Редс ми рекоа дека треба да идам... кај беше... аа да на ветеринарна и дека сум бладал ради коментарите за Лалана и Тељо - одличните имиња.

За Редс нема слаб играч,сите се добри и солидни. Аспас чим го фалеа што да очекувам за други.

Иначе Лалана како играч не е лош ,јас имам проблем со цифрите. Типот 2 сезони игра во ПЛ од кој оваа година му е солидна и одма 20м. Грбави ли сме ние што ни мават вакви суми,незнам што е работава.
Суарез го земавме за 23м што палеше и гасеше во Холандија,по 40 гола у сезона даваше а овој со една сезона изиграна солидно оп 20-че.Па пасошот ли да му го плаќам мајкуму...

За Редс нема слаб играч,сите се добри и солидни. Аспас чим го фалеа што да очекувам за други.

Иначе Лалана како играч не е лош ,јас имам проблем со цифрите. Типот 2 сезони игра во ПЛ од кој оваа година му е солидна и одма 20м. Грбави ли сме ние што ни мават вакви суми,незнам што е работава.
Суарез го земавме за 23м што палеше и гасеше во Холандија,по 40 гола у сезона даваше а овој со една сезона изиграна солидно оп 20-че.Па пасошот ли да му го плаќам мајкуму...

Се согласувам со тебе, делумно. Лалана има голем потенцијал во него, голем техничар, со одлична визија, можда играч кој го немавме годинава, а да го имавме ќе станевме шампиони. Кутињо игра променливо, не е константен, па затоа конкуренција како Лалана ите како е добредојдена. Само се лажите ако мислите дека Кутињо е којзнае колку поквалитетен од Лалана, не е воопшто, по мене се на исто рамниште.

Е сега проблем се парите. Искрено мислам дека повеќе од 15, Лалана не вреди. Ама пошто е Британец цената му ја пумпаат. Уште поголем проблем ќе настане, ако не го купиме пред почетокот на светсково, а тој блесне на светското. Е дури тогаш цената ќе му стигне до 30ка.
Предност кога купуваш домашен играч е тоа што немаш гајле од тоа дали ќе се снајде на Англискиот фудбал, услови, живот, итн, за разлика од играч како Конопјанка, кој секогаш ќе биде голема коцка, како и секој странец.
Ако веќе го купуваат нека го купат сега, а не после светското.

На МенЈу им одбија понуда од 27м фунти за 18 годишен бек, ти се буниш дека ние сме дале 20 милионска понуда за 26 годишниот капитен на тимот.

Абе брат, за кило семки или ќе купиш добар играч во 95та или ќе го купиш Аспас.

Незнам зошто не се навикнавте за цените веќе. Манчестер еден Заха го плати 15м, Лалана за него е играчиште. Види ги, за Шоу бараат 30м, немате шанса со 15 најреално. И не го споредувајте со Аспас. Лалана игра одлично и двете сезони во ПЛ до сеа. Замислете кој напредок го има направено во кариерата, од трета лига, стигна да патува со репрезентацијата на СП. Еве ако го земете ќе игра и ЛШ наредната сезона. Страшен техничар е, знае да асистира во прав момент, знае да даде гол и мислам дека ептен би се вклопил во вашиот стил на игра.[DOUBLEPOST=1399972203][/DOUBLEPOST]
На МенЈу им одбија понуда од 27м фунти за 18 годишен бек, ти се буниш дека ние сме дале 20 милионска понуда за 26 годишниот капитен на тимот.

Абе брат, за кило семки или ќе купиш добар играч во 95та или ќе го купиш Аспас.
Еве Пеџа ми ги чита мислите на пример. :D

Ја само ќе ве потсетам дека и Даунинг блескаше пред да дојде кај нас. Каков ќе биде Лалана, ќе видиме...

А кои се засилувањата кои би ги донеле вие?

А кои се засилувањата кои би ги донеле вие?

Роналдо, Меси, Нејмар, Крос, Ројс, Милер, Лам, Алаба и евентуално, евентуално ако го пуштат за до 7-8м фунти Ноер да го земеме.

Роналдо, Меси, Нејмар, Крос, Ројс, Милер, Лам, Алаба и евентуално, евентуално ако го пуштат за до 7-8м фунти Ноер да го земеме.
Озбилно бе :D
Да знам да им пратам листа во Челзи што да зимаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom