Divider
Seraphim
A be, do kade sme so vrakjanje na Illori?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе, Семи Ли едно време тренер да не му беше на Ливерпул?
Дали е вредно да дадеш 20 милиони за бек, ако знаеш дека ќе бидеш обезбеден 10 години на таа позиција? Јас мислам да.
Ако можи да знам зошто мислиш така? Ги има сите предуслови да биде најдобар бек на светот, за година-две.
Шо има 33 утакмици годинава и 2 асистенции
Фланаган има 21 утакмица годинава има 1 гол и 2 асистенции
Едниов вреди 20м+ другиов вреди една пита бурек..зашто,како ??
Англичаните увек правеле хајп за некој играч. Пред 2-3 години за Керол беа изгорени.Најдобар напаѓач на островот бил(имам и линкови за потврда). Сеа никој не го збори. До Октомври се потепаа за Инс и Хјуз сеа ги нема нигде. Да не зборам за Заха ака Роналдо.. 15м им лапнаа за ништо.
Последна потврда за Британциве е Бејл..100 милиона го продадоа..ејјјјјјј 100ка.. да не вреди случајно за тие пар??? Од клупа има почињато утакмици.
Има исклучоци не вика не,али грото Британски фудбалери се форсирани само затоа што се британци.Да беа толку добри ќе успее и надвор од Премиер.Овен отиде у Реал се посра,Бејл нишо посебно.Вудгејт играчината да не го ни зборам. Други не памтам што отишле надвор у последни 15 години..[DOUBLEPOST=1398866260][/DOUBLEPOST]Идете честитајте им финале на Челзи во фан клуб![]()
На чело да не му пишува дека ќе биде играч Лук Шо ??Еве и Фланаган го имаме па обезбедини сме значи за 10 години..безпари ни е башка.
Марсело од Флуминезе во Реал за 5.5м
Инсуа од Бока кај нас за 1.5м
Бејл од Сотон во Тотенхем за 7м
Аспикулиета од Марсеј во Челзи 7м.
Алба од Валенсија во Барса -12м
Само ние ли сме ретардираните да дадеме над 20м за бек ???Богат клуб, има се може се.[DOUBLEPOST=1398859160][/DOUBLEPOST]Толку многу опции има летово за купување.
1.Конопјанка
2.Ројс
3.Гриезман
4.Ракитич.
5.Ковачич
6.Коентрао
7.Херера
8.Бендер
итн итн
Сите овие се и подобри од поефтини до Лалана и Шо(освен Ројс) али,што ќе ни се овие, Британци ни фалат. Британците пошто све имаат освоено и газат на Европски и Светски натпреварувања па затоа ни се примарна цел.Саутемптон Премиер Лига зама годинава па мора да им помогнеме финасиски за да ја одбранат титулата и следната сезона.
Не, не, Агер секако мислам дека ќе остане заради искуството. Речиси сите првпат ќе настапуваат во ЛШ, а Агер е еден од предводниците и очекувам уште оваа сезона да остане, после да си иде. Иљори може да го замени само Туре, што мислам дека и ќе биде. Во поглед на центар-бековите уствари, според мене разликата ќе биде само Иљори - Туре, што не може да биде полошо, само на подобро.Илори доколку Агер си замине (а според мене ако гледаме без емоции и треба додека има пари во него)
Луис Алберто...мора да добива шанса и мислам дека би требало да го биде но сепак последнов со пијаната казна малку губи бодови од мене.
Не, не, Агер секако мислам дека ќе остане заради искуството. Речиси сите првпат ќе настапуваат во ЛШ, а Агер е еден од предводниците и очекувам уште оваа сезона да остане, после да си иде. Иљори може да го замени само Туре, што мислам дека и ќе биде. Во поглед на центар-бековите уствари, според мене разликата ќе биде само Иљори - Туре, што не може да биде полошо, само на подобро.
И не сфатив, што е тоа со "пијаната казна"?
За сега се согласувам таков тип на трансфер ќе е луксуз моментално ама не значи дека никогаш нема да земете. Потребен ви е континуитет и да ги задржувате играчите. Ако се исполнат овие два услова, не гледам зошто да не можете да купувате такви играчи кога ќе имате костур, голема клупа и само ќе треба да ја подобрувате со еден до два играчи годишно, како што правеше Ферги.Јас не викам дека вреди 20 милиони. Во право си, Англичаните прават хајп за некој свој играч. Не зборувам за Ливерпул, Ливерпул во нити една сфера во светот нема да го купи Шо, ама за екипи како Јунајтед, Челзи, Сити, кои имаат буџет по 100-200 милиони, е ите како исплатлива опција, за нас, ако ние дадеме 20 милиони за бек, тоа е 1/3 од трансфер буџетот кој ќе го има Роџерс на располагање на лето, НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ СЛУЧИ.
За сега се согласувам таков тип на трансфер ќе е луксуз моментално ама не значи дека никогаш нема да земете. Потребен ви е континуитет и да ги задржувате играчите. Ако се исполнат овие два услова, не гледам зошто да не можете да купувате такви играчи кога ќе имате костур, голема клупа и само ќе треба да ја подобрувате со еден до два играчи годишно, како што правеше Ферги.
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2