Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај да заврши сезонатаод дамна се спремам на еден годиншен осврт, ама последнава утакмица ме сјеба, буква не ми се пишува, а ако почнам ќе нема крај. целиот пост во 10 страни нема да го собере
Ние иаме 50, они 58. Они имаат уште 3 утакмици, ние уште 2. Нема шанси да ги стигнеме на гол разлика, треба ние у следните 2 натпревари да напраиме гол разлика 11, а они да немаат повеќе од 3 за да имаме иста гол разлика. Просто неизводливо.Ај некој нека ја направи математиката колку гола треба да дадеме за да ја надминеме гол разликата на Ман сити.
Мислам дека не е правилото кој примал најмалку голови туку само гол разлика!
Истово го помислив после утакмицата, да не се разочараат па да зезнат нешто до крај. Ама не би требало. Сигурен сум дека ако најдеш слики од денешниот тренинг, ќе ги видиш како се смеат. А и Роџерс сигурно нема да дозволи да паѓаат во депресии сега него ќе ги мотивира да изиграат што остана до крај како што треба, да си ја завршат својата работа па ќе видат што ќе им донесе тоа.Ако играчите се чувствуваат и 10% од тоа што јас го чувствувам, има шанса и Тотенхем да не престигне до крај...
Се е тоа убаво ама 30м фунти за играч да ти зголеми ростер?