Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
од дамна се спремам на еден годиншен осврт, ама последнава утакмица ме сјеба како никад во кариера, буква не ми се пишува, а ако почнам ќе нема крај. целиот пост во 10 страни нема да го собере

од дамна се спремам на еден годиншен осврт, ама последнава утакмица ме сјеба, буква не ми се пишува, а ако почнам ќе нема крај. целиот пост во 10 страни нема да го собере
Чекај да заврши сезоната :)

Ај некој нека ја направи математиката колку гола треба да дадеме за да ја надминеме гол разликата на Ман сити.

Мислам дека не е правилото кој примал најмалку голови туку само гол разлика!

Ај некој нека ја направи математиката колку гола треба да дадеме за да ја надминеме гол разликата на Ман сити.

Мислам дека не е правилото кој примал најмалку голови туку само гол разлика!
Ние иаме 50, они 58. Они имаат уште 3 утакмици, ние уште 2. Нема шанси да ги стигнеме на гол разлика, треба ние у следните 2 натпревари да напраиме гол разлика 11, а они да немаат повеќе од 3 за да имаме иста гол разлика. Просто неизводливо.

Ако играчите се чувствуваат и 10% од тоа што јас го чувствувам, има шанса и Тотенхем да не престигне до крај...

Сеа ми текна дека ништо со никој не спомнав конкретно за утакмицата. Покрај очајните, бедни, центаршутеви, само две работи ми се истакнаа.

Мињоле направи солидни интервенции, во поглед на тоа за што беше fail цела сезона, сега ако не се лажам 3 пати успеа да излезе и успешно да ја одбие топката или да ја прифати. Сигурен сум дека летово уште поише ќе работи на тоа и од август ќе го нема тој проблем.

Друга работа, она ботон Аспас, летва недоделкана, штурец глуп што ми носи 9ка у клубот едвај чекам да го шитнеме, па да ти ебам неспособниот човек, колку треба да си неспособен од корнер да ја подадеш на противнички играч у последна минута бе леле бе магаре едно, кај те најдовме бе, кој те прати тука оф, дефинитивно најголема утка што сум ја видел, бетер утка и од Кончески е у поглед на вредност на трансфер.

Ако играчите се чувствуваат и 10% од тоа што јас го чувствувам, има шанса и Тотенхем да не престигне до крај...
Истово го помислив после утакмицата, да не се разочараат па да зезнат нешто до крај. Ама не би требало. Сигурен сум дека ако најдеш слики од денешниот тренинг, ќе ги видиш како се смеат. А и Роџерс сигурно нема да дозволи да паѓаат во депресии сега него ќе ги мотивира да изиграат што остана до крај како што треба, да си ја завршат својата работа па ќе видат што ќе им донесе тоа.

Мене ми е глупо што сите англиски медиуми мислам дека ептен му ја отежнаа работата на Ливерпул. Од една страна можеби ете и дополнително ги мотивирало тоа, ама од друга страна мислам дека им створи огромен притисок, посебно за против Челзи. Па некој ако не гледа ПЛ, и само ги чита весниците, ќе мисли дека Ливерпул уште пред два месеци ја освоил лигата.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...tar-ready-snub-Man-United-Liverpool-move.html

Ако е ова точно е супер. Лалана е супер играч за нас. Одличен техничар, знае да задржи топка, што и те како ни фали годинава, посебно кога сме под притисок, може да игра и странично и централно. И подобро некој докажан играч од Англија, него играч од надвор за кој не се знае дали ќе се снајде на Островото.

Истово ми падна и мене на памет... океј се во Сотон, али дали ќе се снајдат кај нас? Неаме баш добро искуство со вакви трансфери, а искрено ги преценуваат.
Боље би било Коентрао од Реал и Пјаниќ од Рома или Конопљанка од Днипро.

леле хаха баш сеа сакав да го ставам линков и да пишам Бодан да не ме кара и гледам веќе се пуштил :D

Лалана е од оние играчи кои првично ќе ви служат за зголемување на ростерот и ќе треба да ги победуваат екипи како Свонси, Хал, Лестер, Барнли а Суарез да одмара за утакмицата во вторник/среда. А ако се оствари хајпот за Адам тогаш не се потребни повеќе коментари.

Вечер ќе се помолам да не ги купиме. Слободно стајте букмарк на постов, за ако ги зееме и по година-две коа ќе си бараме мислења, да го најдете ова и да го цитирате.

Незнам бе луѓе, зошто сте толку скептични за Лалана.
1) Лалана и Даунинг се два света различни. Даунинг отсекогаш важел за "старомодно" крило со добар дриблинг и центаршут, додека пак Лалана важи за плејмејкер.
2)Како што кажа Фросе, би ни го зголемил ростерот на играчи, и клупата би ни ја направил многу подобра. Е сега ако го купуваме Лалана ќе ни треба уште еден офанзивец од типот на Гриезман. Лалана не е за прв тим, ама далеку од тоа дека не е играч доволно добар да го носи црвениот дрес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom