Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сигурно нема 30 да платат. Овде се спомнува 15, мада јас очекувам да стигне до 20.

Со самото тоа што е во тимот на година, ќе му летне цена добри 3-40 посто...
Плус, ќе биде и прва опција на свеЦко, 25 години. Идеална комбинација да извадат максимум. Чисто се сомневам дека ќе го дадат под 25...

Дали е вредно да дадеш 20 милиони за бек, ако знаеш дека ќе бидеш обезбеден 10 години на таа позиција? Јас мислам да.
И ја мислам исто. Само што со Шоу нема да бидеш обезбеден.

И ја мислам исто. Само што со Шоу нема да бидеш обезбеден.

Ако можи да знам зошто мислиш така? Ги има сите предуслови да биде најдобар бек на светот, за година-две.

Ако можи да знам зошто мислиш така? Ги има сите предуслови да биде најдобар бек на светот, за година-две.
Едноставно не гледам што толку посебно покажува за да се смета за толку квалитетен и да кружат такви суми за него.

Едноставно не гледам што толку посебно покажува за да се смета за толку квалитетен и да кружат такви суми за него.

Сигурно го имаш Саутемптон гледано 4 пати сезонава, меѓу кои 2 пати против Ливерпул каде што многу, многу не си бил заинтересиран да го следиш, и затоа вакви муабети.
Друга работа е што никогаш нема да испратиме понуда за Шо, барем не сезонава.

Види, мое мислење е дека Шо би бил одлична зделка. Јас баш поради тоа што ми се допаѓа начинот на игра, го пратев на двете утакмици со ЛФЦ и на двете беше маестрален. На втората поготово, мозокот му го испи на Флано, па Роџерс и Хендерсон го постави да игра десен бек.

Парите се веќе друг муабет, дали вреди или не....

Сигурно го имаш Саутемптон гледано 4 пати сезонава, меѓу кои 2 пати против Ливерпул каде што многу, многу не си бил заинтересиран да го следиш, и затоа вакви муабети.
Друга работа е што никогаш нема да испратиме понуда за Шо, барем не сезонава.
Го гледав на 5-6 утакмици искрено. Човек за кој кружат такви суми и такви шпекулации, треба барем на една да покаже нешто посебно. А и човек за кој кружат такви шпекулации, треба да ме натера да го пратам со некој посебен перформанс. Сети се околу Бејл каква фама се крена кога се истакна, сите фудбалски фанови почнаа да го набљудуваат и да го зборат сегде. Кој е па тој Шоу за такви муабети да кружат, од тоа што го гледав ми личи на тежок просек.[DOUBLEPOST=1398792078][/DOUBLEPOST]
Види, мое мислење е дека Шо би бил одлична зделка. Јас баш поради тоа што ми се допаѓа начинот на игра, го пратев на двете утакмици со ЛФЦ и на двете беше маестрален. На втората поготово, мозокот му го испи на Флано, па Роџерс и Хендерсон го постави да игра десен бек.

Парите се веќе друг муабет, дали вреди или не....
Аплауз за Фланаган :D

Ги имате Џонсон, Енрике и Фланаган. Ќе треба само уште еден бек за резерва десно или лево во зависност од тоа каде ќе го сместат Флано за наредна сезона. Плус ќе видиме дали Кели ќе ја врати формата или ќе лета. Исто така прво ќе почекаат да видат дали Џонсон и Енрике ќе заиграат како шо треба па ќе одлучат дали ќе бараат нов бек. Јас сепак мислам дека ќе ја вратат формата и ќе ни фали само уште еден бек.
Друга работа. Лалана и Шо си се ок играчи ама ако би коштале вкупно 25 милиони. А да плаќаме по 50-60 милиони вкупно - не фала. Има други играчи. Не би ми сметало да дојдат ама за претходно споменатата сума. Е сега со оглед на тоа дека ќе ги пренапумпаат не иди во предвид да преплаќаме.
Дајте ваму еден бек, да им го земиме Ковачич на Интер :icon_lol: Ларс Бендер и некој како Конопљанка и доста е за на лето. Не измислувајте глупости и не туку барајте играчи за позиции пошто така ви се сонило ебаве педери.
Туре да се стрела на лето, Мозес и Сисоко да се вратат од кај шо дошле макар шо Мозес да ни го даат за безпари би го задржал интересно човече ми е :ROFLMAO: Аспас не сакам веќе да го видам во клубот му ебам тоа моронот неписмен. Жената да му ја ебам на тој шо му рекол фудбал да тренира. И на тој што го ставил напаѓач. Како му ја дадоа 9ката на овој бе срамота е ова. Едино ќе му ги заборавиме гревовите ако стегни гол за титула ама пошто нема .......нека се еби. Асаиди продажба. Коатес исто. Реина исто. Борини и Сусо да се вратат. Горе-долу толку за трансферите (кога веќе почнав), да не се повторувам на лето пак, мада и можи да си одам од овде дотогаш.

ебаве педери.
.................. му ебам тоа моронот неписмен. Жената да му ја ебам на тој шо му рекол фудбал да тренира. .................... ако стегни гол за титула ама пошто нема .......нека се еби.
:pos: :cuc: :love:

zosto be zosto be rodzers be zosto trgna da im davas gol sedisi na polovina vrtisija topkata do 90 cel zivot 15 g navivam cela mlados se otepav od nervozi za ovaj pusti liverpool eden mesec ziveev vo oblaci sea 100 m pod zemja a toa murinjo e prvo idiot moron debil koi im se lize na arapite koi posle ispagjanjeto od atl utre najverojatno ke si dobie otkaz od abramovic a kako odat rabotive nisto cudo i abramovic da go stavat na crna lista da mu blokiraat smetki itn i sea ova gnidava ovaj sramov za svetskiot fudbal koj nema izigrano ni 1 min na teren da sedne na klupata na naftasite e se da mu spoebam kopile smrdeno (izvinete so vaka pisam ama moram nekade da se istusam pa poarno toa neka e ovde hahaha)nego da go okrka nekoj navijac na celsea

Абе, Семи Ли едно време тренер да не му беше на Ливерпул?

Обавезно да го погледнете видеово.

Шо се право право се.... во смисол на тактичката незрелост на Ливерпул.

Али според мене... муабетот на Невил дека Челзи направил се шо е гадно за да го добие натпреварот ....греши!
Кара истото го спомена....ама во друг правец. Тој ја спореди нашата игра со играта во 2001 против Барса....само што тој тоа го кажа во контекст дека ние сме дошле да не изгубиме, а не за победа.
Челзи го правеше истото некна....
Тие дојдоа да не изгубат....макар било и 0-0.
Во 2001 ние искористивме грешки по што победивме 2-1
Челзи сега ги искористи грешките по што победија 2-0.

Значи... Челзи играа строго на 0-0 , па од таму шо излезе тоа.
Не како шо кажа Невил....играа гадно за да победат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom