Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Брат мене ми ја направија по нарачка специјално. Нешто како лепенка е ама 1000 евра го платив уопште се нема оштетено. Ако те интересира да се распрашам и да ти пишам само што да ти најавам дека бааги пари кошта.
Е аман бе, од што е правено :D

Моментално сме побројни од фанови на Барса и Баерн заедно :P За регионалниот со Челси доаѓаме речиси сите админи од Редс, што не сме од Скопје. Сме биле претходно во Ајриш на собиранки па со некој се знаеме, за со другите еве прилика. Се надевам дека 90% од овде ќе бидете и таму. Само што ќе биде тотален хаос уште од старт... :D

девојки (ако има)
Има, едната сум јас а другата девојка е @LiverBird.

Знајте дека имате голем скаузер у Куманово и ке гледам да бидам поактивен на форумов.

:) :love: :vozbud: Кумановци ми се слаба тачка. Такој да си знаеш! Јоште па ако си металац или трансер мисли му ја... :P

Edit: Ја неам реквизити од Ливерпулче ама имам овакво прстенче (види фотос).
$T2eC16d,!)QE9s3HF5H)BRbUFboSig~~60_12.JPG

$_12.JPG

Ај с`г да ве виду! :P

Последно уредено:
Пред све да те пофалу за кумановски (иако имаш некои ситни грешке), ама сс малце повише додир сс кумановски ке се реши тој. :P
Иначе не сам ни металац ни трансер (чуваја господ :D). Шалу се
P.S. реквизити имам доста да не ги набројују :)

Здраво дечки. Еве уште една девојка на форумов :D
Машала, машала колку се зголеми бројот на Ливерпулциве во последниве неколку дена. :vozbud:
Добредојде во Фан клубот на Ливерпул.

Бреј скаузери и скаузерки на сите страни:)[DOUBLEPOST=1397767051][/DOUBLEPOST]ФБ- одма на виделина ајде :P:P

Последно уредено:
Друг охриѓанец имат на фан клубов или ја имам честа да сум прв?:rolleyes::rolleyes:

Абе од кај се најдоа олку ЛУЈЏЕ на форумов? :P
Че видите од 11 мај колку членови ќе има тука...

Друг охриѓанец имат на фан клубов или ја имам честа да сум прв?:rolleyes::rolleyes:
Има/ше. Главниот ни е од Охрид само револуционер стана реши против нас да игра :icon_lol: Значи не си прв ама моментално можи да си единствен. Зависи од тоа како се осеќа професорот :LOL:[DOUBLEPOST=1397768860][/DOUBLEPOST]
Море една ваква в соба да имам нема потреба од фарбање на ѕидовите или не знам што таму.....:icon_lol: Добар реквизит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom