Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пуста желба ти е да играш со Шишко у екипа али не ти го давам :D

хахах наредната ќе праиме муабет коа ќе ти го соберам дрим тимот:D

Иначе играат Шишко и Цеце. такада 6 души сме собрани готово.

Моиве се известени и потврдија присуство. Ни фали еден човек само, али до после ќе го најдеме.

Во каква боја сакате доете, имаме маркери ако сакаме и може да играме поише од еден саат пошо сме
последни.

Зимајте апаратите и се гледаме :) :)

Абе депресии ги пукаат коа им кажувам дека Рики е во екипа.
Цеце малиов ми вика кој се други,викам Фичо,јас,Рики.. ми пишува Ризов????? Многу јаки сме у напад .

хахахахаааа Рики ,еве ти шанса да ги разубедиш денеска сите. згрми 2-3 гола и тишиииинааааааааа да им напраиш:D:D

Абе депресии ги пукаат коа им кажувам дека Рики е во екипа.
Цеце малиов ми вика кој се други,викам Фичо,јас,Рики.. ми пишува Ризов????? Многу јаки сме у напад .

хахахахаааа Рики ,еве ти шанса да ги разубедиш денеска сите. згрми 2-3 гола и тишиииинааааааааа да им напраиш:D:D
Еј педерче, ја го фалам тој он мене гомна ми јаде. А три гола дадов коа игравме. Нејсе, да напраиме пред-натпреварувачки молк, па да се вратиме победоносно. Се глеаме таму :)

Абе и Стефан сакал да игра тука бил..да имаме замена ??

Он и првата кога играше со нас се напињаше со Рики :pos::pos::pos::pos:
Одам во напад и ме мрзеше да се вратам и си праам муабет со него. Уствари јас му зборам, тој фаци прави за Рики:pos::pos:

Абе и Стефан сакал да игра тука бил..да имаме замена ??
Замена, ама не ротација. Сеа јбг, нема место, и онака од страна се, нема смисла 50% од тимот да ни е од страна.

Ги раниш од рука, за они да ти ја одгризат. Идам да студирам, позз.

Некој негде прочита за повредава од Стариџ? Пошто после 48 часа ќе се знаеше колку е сериозна повредата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom