Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Sturridge injury update -
LFC: Sturridge has underwent further assessment with the club's medical team at Melwood and a small strain was detected following a scan.
The 24-year-old will now undergo a treatment programme in order to try and be available for the trip to Carrow Road.

Ептен е ладно надвор, облечете се убаво :)[DOUBLEPOST=1397682307][/DOUBLEPOST]РИКИИИИИИИИИИИИИ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1397682873][/DOUBLEPOST]ПЕЏАААААААААААААА :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1397682985][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Ја одбранивме гордоста на фан клубот, ги тепавме оние од Арсенал 6:3. Лабаво дадов 2 гола. Ги побив сите аргументи против мене. Who's next?

wow каква услуга од сандерленд.
сеа можеме да си дозволиме и еден кикс (нерешено) со палас, њукасл или норич. ама да го тепаме челзи. така сме сигурни шампиони.
или да ги тепаме тие три, а нула со челзи. и така сме шампиони

фала, фала...

се спремам за со њукасл, ако се одлучува, одам за ливерпол. биче епик :)

Леле каква шанса имаме за титула,ова не смее да се испушти.На 4 кола до крај + смееме да имаме една нерешена.Ситуација одлична.Можеби Норвич ќе биде најбитна утакмица сезонава,ако ја поминеме на коњ сме.

19.

Браво момци, одлична утакмица :)[DOUBLEPOST=1397688247][/DOUBLEPOST]
Ептен е ладно надвор, облечете се убаво :)[DOUBLEPOST=1397682307][/DOUBLEPOST]РИКИИИИИИИИИИИИИ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1397682873][/DOUBLEPOST]ПЕЏАААААААААААААА :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1397682985][/DOUBLEPOST]

Ме пратеше како играм? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom