Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не се сеќирајте ќе ме има мене насекаде :D само не ми одговори дали се добри Арсеналциве :unsure:

и ние самите не знаеме кој колку е добар:D

бтв: Јас сум побрз од Жиру, така да.......море фудбал немам играно од средно:rolleyes:

Најдов една од 350 мембери ваљда е таа :D

Па брат обично кога играм со другариве од населба ме форсираат ептен и обично само јас трчам ко ретардиран :oops: Се околу мене се врти топката... Јас сум ти спој од Меси у напад,Иниеста у средина и Пујол во одбрана :P Ол ароунд играч сум :D у глобала сум голгетер :cool:

иам 20 год 180 цм,а изгледа вие сте скоро сите средношколци :eek: или се лажам

И кажувајте вашиот стил што е отприлика :P да знам што да праам и јас отприлика :D

Најдов една од 350 мембери ваљда е таа :D

Па брат обично кога играм со другариве од населба ме форсираат ептен и обично само јас трчам ко ретардиран :oops: Јас сум ти спој од Меси у напад,Иниеста у средина и Пујол во одбрана :P Ол ароунд играч сум :D у глобала сум голгетер :cool:

иам 20 год 180 цм,а изгледа вие сте скоро сите средношколци :eek: или се лажам
Таа е, те ставив.

Готово, чим така ќе те форсираме и сега. Да знаеш дека ја седам напред и треба да се избориш да ми ја подадеш, стварно не играм добро, едино знам 100% шанси да реализирам, бар таму сум сигурен.

И никој од нас не е средношколец :P Варираме у години, од 19 до 25 :)

Па ко што видов од постот у групата на пола им пишуе средно или 97 годиште :cautious: изгледа фб лаже :D

аха епа добро да знам на кого да не подавам тогаш :P Од мојата игра зависи од противниците,а и од мојот тим :P

А не е боље да седиш барем на средина или поназад ако мислиш дека не си добар? :P

Значи Рики ти е верзија на Инзаги, само шо и гол незнај да дај, па сега види ти дали ти се исплати да му додаваш него :D
Изгледа скаузерот со право себичи.....[DOUBLEPOST=1397520039][/DOUBLEPOST]Еј Рики и молим те ако победите немој да се мислиш Џерард да почниш и ти да плачиш :D :D :D

Па ко што видов од постот у групата на пола им пишуе средно или 97 годиште :cautious: изгледа фб лаже :D

аха епа добро да знам на кого да не подавам тогаш :P Од мојата игра зависи од противниците,а и од мојот тим :P

А не е боље да седиш барем на средина или поназад ако мислиш дека не си добар? :P
Не, пошто на средина не правам апсолутно ништо, а назад ме претрчуваат :D

Али давам голови бе, не ги слушај. Прошлиот пат 3 гола дадов.

А за годините, тимов што ќе игра против Арсенал е тоа годиште, иначе секако имаме и помлади :)

Инаку, вреди да се спомене дека од сезонава Ливерпул стекнува доста фанови. Еве го ФастФорца става слики од Џерард, еден мој другар долгогодишен фан на Интер, ми се јавува и ми вели дека ќе навива за Ливерпул, а и општо низ социјалниве мрежи се чувствува дека сите почнуваат да го почитуваат и ценат новиот Ливерпул.

Ти на средина,играме дупли пас ми пушташ фор напред ги прелетувам и давам гол :icon_lol:

И мене ми е просек така нешо 3/4 гола :icon_mrgr:

Само ќе ве замолам за две работи кои многу ме нервираат кога играм во која било екипа 1.(ова за Рики ваљда не важи пошо се изјасни :P ) Ептен мрзам кога некој ќе видам да не трча.. сме дошле на фудбал сакам да ги видам сите да трчате ко на дроги да сте макар и да не можете после пешки да идете :P 2.ако губиме немој да се сте откажале! Не сте фанови на Ливерпул ако ми се откажете сред утакмица ако губиме многу :sneaky: :P

Иначе еве ми ја прославата кога давам гол ала Стиви(јас сум на видеото,другар купи GoPro камера пред 3 дена морав да му ја пробам :icon_lol: )

ваљда ќе можете линкот да го отворите:

Ти на средина,играме дупли пас ми пушташ фор напред ги прелетувам и давам гол :icon_lol:

И мене ми е просек така нешо 3/4 гола :icon_mrgr:

Само ќе ве замолам за две работи кои многу ме нервираат кога играм во која било екипа 1.(ова за Рики ваљда не важи пошо се изјасни :P ) Ептен мрзам кога некој ќе видам да не трча.. сме дошле на фудбал сакам да ги видам сите да трчате ко на дроги да сте макар и да не можете после пешки да идете :P 2.ако губиме немој да се сте откажале! Не сте фанови на Ливерпул ако ми се откажете сред утакмица ако губиме многу :sneaky: :P

Иначе еве ми ја прославата кога давам гол ала Стиви(јас сум на видеото,другар купи GoPro камера пред 3 дена морав да му ја пробам :icon_lol: )

ваљда ќе можете линкот да го отворите:
Не се отвара линкот. Инаку ја иам волја за трчање али слаб сум со кондиција, сепак се трудам колку што можам поише. И не, не се откажуваме никад :)

Тоа ми се свиџа :P Иначе еве го линкот(морав на YT да го уплоад:oops: )

Малце е мртов квалитетот јбг... :icon_mrgr:
Само кажете кај че се игра
Ќе договориме термин утре, најверојатно негде на затворено и на трева, биди ти активен тука :)

Форца не се дише, уопште. Ептен е мрење.
Имаме фудбал, може и надвор да играме, не е проблем...

BlPo1znIQAAEPdV.png:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom