Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ауф ја глеавме со еден колега од работа што е за Ливерпул и солзи ќе му потечеа на крајот!

Супер жустра утакмица и честитки за победата, титулата е во ваши раце и само по ваша грешка може да ја изгубите!

@Peja989 имаш поздрав од Стиви Џи и Кутињо :icon_lol:
Само пренесувам порака :LOL:

„Штета“ што е баниран, па не може да прочита дека го фалам изминативе 3-4 утакмици кои ги игра маестрално.

Ти како, добар?

Прегледај го приврзокот 89346

Во свлачионица послем денешната утакмица. Весела дружина.
А Сако носи боди и пластични папучи. :pos:
Кога веќе го спомна Сако и неговите алишта.....озбилно изгледа како да носи од оние за пливање жените шо ги носат :LOL:[DOUBLEPOST=1397411133][/DOUBLEPOST]
„Штета“ што е баниран, па не може да прочита дека го фалам изминативе 3-4 утакмици кои ги игра маестрално.

Ти како, добар?
Ќе го одбанираш и ќе славите титула ебаго
Арно бе..... туку има уште 4 кола не плачете како жени :icon_lol: Ќе плачите на 11ти мај ако освоиме иако изгледа имаме амин од горе да освоиме и апла ми изгледа работава за тоа. Ако не освоиме....пак ќе плачите така да чувајте ги солзите за крај :ROFLMAO:

Се убив од плачење, не можам веќе. Леле што да кажам. на крај ако освоиме леле. офф. не знам, неам да преживеам. не ми се верува колку го сакам клубов. леле.

Олади малку. Сите го сакаме клубот, на сите ни значи многу. Е сега не вреди да си го нарушиш здравјето за фудбал.
Да, го сакам Ливерпул, се нервирам, се радувам како мало дете, покажувам емоции, можи и ќе заплачам ако ја освоиме титулата....ама да си наштетам на здравјето, не.

Прв мотив нека ти биди дека од вгодина нема да можиш да ги гледаш ако ти се случи нешто :D[DOUBLEPOST=1397415329][/DOUBLEPOST]These days, to rise from seventh last season to become champions is the equivalent of Nottingham Forest winning promotion, and then the championship a year later. To do so with a predominantly British starting XI is equally a feat from a bygone age. We had accepted that champions were foreign entities now. A title-winning team with an English spine? We thought its time had passed.

And then there is Gerrard. Man of the match on Sunday, he would not have started this season thinking of the title. At best, he might have hoped to cling on and be a bit part player in some future triumph, as Bryan Robson was at Manchester United.

Gerrard’s manager, Brendan Rodgers, has brought that schedule forward. There are very few fairytales in modern football, but Gerrard with the Premier League trophy in his hands would be one.

So the emotion came pouring out of him after Liverpool reclaimed three points, a win that means destiny is in their hands but no longer in Manchester City’s.

Последно уредено:
Ova e toj Liverpool...sreken me napraeja so ovaa pobeda...Ova e tim so tradicija i e na vistinski pat da se vrati onamu kade sto treba...Sekoja cest i za Gerrard kapiteniste !!![DOUBLEPOST=1397422266][/DOUBLEPOST]Ova e toj Liverpool...sreken me napraeja so ovaa pobeda...Ova e tim so tradicija i e na vistinski pat da se vrati onamu kade sto treba...Sekoja cest i za Gerrard kapiteniste !!!

Да споделам и јас емоции, иако no words needed. Феноменално! Го имав истиот тој трепет како во 2005. Страшно чувство. Ја обожавам реакцијата на Глен и Шкртел на завршетокот, ко мали дечиња ми cе. За Стиви, што и да се каже, излишно би било. Легенда е мал збор.
Сепак најтешкото допрва доаѓа, а дополнително ќе биде тешко без Хендерсон. Се надевам дека се е во ред со Стариџ. Апсолутно мораме до победа на секоја следна, иако не се сомневам дека го можеме тоа. Се е во наши раце.

YNWA

Да споделам и јас. После утакмицата од арно седење ми текна Битола да си одам :). Неможев да доседам дома. Вино и ракија по малку за циркулација на крвта мавнав :D. Неописливо чувство не памтам ова дека го имам почуствувано некогаш, а тек ако ја освоиме титулата.............

da oladime malku ne ceka tezok duel vo norvic koj se bori za opstanok se ke padne vo voda ako ne ja dobieme taa utakmica mast win se narednive dve utakmici ako izdrzime definitivno sme sampioni ,
me interesira sostojbata so sturige i kolku hendo ke e kaznet
od druga strana mala analiza fantasticen pocetok na natprevarot nikoj taka ne im se sprotistavil na sity kruna na toa 2 gola i dve dobri priliki ,vo megjuvreme po moe mislenje cist penal nedosuden za sity ne znam kako ne pokaza sudijata koga sako bezveze go sobra igracot na siti vo 16 metri ,posle toa inicijativa na siti dve super sansi za gol koj za srekja ne gi realiziraa ,premnogu isfrustriran ni bese suarez i isto sturige se pomalku davaat golovi mnogu nervoza na terenot sebicnost sto se odrazi vo vtoroto poluvreme koga brendon malku se povlece a site dade na gasta toa bea momenti vo koi bev na rabot na infrakt prelesno primeni dva gola dodusa od odlicno izvedeni akcii sredinata ja izgubivme totalno siti na 2-2 dva zicera za 2-3 ama gospot ni go prati minjole i gospod sakase silva da ne ja dostigni topkata za 1 mm ,posle toa isto taka gospo mu ja duna topkata na kompani ovoj so asistencija od sonistata i na kraj fenomenalniot kutinjo im go bapna ,posle toa toa bea najdolgite 17-18 min koi nekogas sum gi doziveal i da imase cist penal za sity koga skrtel igrase so raka vo 16 no nikako nemase 5,30 min prodolzenie taka da se na se se izvlekovme siti bea podobri no ne pobeduvaat podobrite pobeduvaat tie so srce

Мора да добијат буст после ваква утакмица. Не смее Норвич да биде проблем наредна недела.

Браво еј,ве гледав денеска и онаква мушка игра на Ливерпул увек на гол поише и увек на победа неам видено долго време.Роџерс одлична работа врши во Ливерпул.
Суарез,какво страшно играчиште е тоа,на секој дел од теренот во секое време,увек опасен у напад заедно со Стариџ кој во Челзи беше “неталентиран“ играч.
Шкртел игра ко препороден,прав стуб во одбрана,топка проаѓа,играч ни под разно.
Фланаган,на тоа забле му претстои светла иднина во фудбалот,сеуште е млад и верувам дека ќе се среди за да прерасне во класа играч.
Коутињо,уште очајувам и пцујам пичке матерне кога ќе го видам колку слободно игра во Ливерпул и колку се подобрил на секое поле од играта.Многу ми е мило за малиот,на секоја утакмица користи 100% од своите можности,а допрва следува неговото време,ќе биде изгор играч малиот само нека продолжи вака.
Џонсон никад не ми го праел меракот како игра,негова замена редно е да си побарате...

И за крај,за пеколната атмосфера.Она денеска што го видов беше наежување до коска,глеам во живо застанат ко дрво на сред кладилница и се дивам на атмосферата,ме понесе химната,ми се наежи кожата и одкога се крена кореографијата,тоа беше врхунацот.Епски ден за Ливерпул,титулата 90% е ваша,никој не може да ви застане на пат и мило ми е за Стиви што конечно ќе ја крене најпосакуваната титула за него.
Честито уште еднаш момци,уживајте во моментите !

10155605_10151994763247466_4614294412453453921_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom