Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Јас титули поштувам како што веќе знаете али време е да го пофалам и без трофеј Брендан Роџерс.
Одамна не сум видел 3 победи едно по друго на гости. Одамна не сум видел победа на Олд трафорд. Одамна не сум видел ваков напад.Одамна не сум видел да не се паничи и покрај 1-0 губење или 2-1...

Браво, секоја чес што успеа и сам а и тимот да го смени од лузерски во победнички.Уште да најде лек за одбраната и може ако сакаат и 20 годишен договор да му дадат...неам против.:)

Да да, јас пушувам.:D

Ама гарант си поднапијан, малку барем :D
Не дека не го мислиш ова, ама....:)

И да, мило ми е шо јас,@RickyLFC9 , @Peja989, издвојувавме победа против опозицијава за тоа дали Роџерс е правиот за Ливерпул или не, кога ќе ми текне колку сите бевте против него, и колку сега сите ве придоби. :)

Ама гарант си поднапијан, малку барем :D
Не дека не го мислиш ова, ама....:)

И да, мило ми е шо јас,@RickyLFC9 , @Peja989, издвојувавме победа против опозицијава за тоа дали Роџерс е правиот за Ливерпул или не, кога ќе ми текне колку сите бевте против него, и колку сега сите ве придоби. :)

Алкохолот нема улога тука:D

Шала на страна, сезона имам во него се што барам од еден менаџер.Нема мрдање освен пак ќе кажам одбраната која мора да ја среди.

Алкохолот нема улога тука:D

Шала на страна, сезона имам во него се што барам од еден менаџер.Нема мрдање освен пак ќе кажам одбраната која мора да ја среди.

Па и за одбраната не е тој крив. Во глобала добро се браниме како колектив ама правиме индивидуални грешки. Неможи тој на Туре да му кажи да не прави онакви смешни пасови, на Агер да не брка сенки во шеснаесетник туку да чува играч, итн.

Па и за одбраната не е тој крив. Во глобала добро се браниме како колектив ама правиме индивидуални грешки. Неможи тој на Туре да му кажи да не прави онакви смешни пасови, на Агер да не брка сенки во шеснаесетник туку да чува играч, итн.

Може тоа да се среди, Кларк како ја средуваше...али добро сеа , со Сако во комбинација очекувам да бидат постабилни.

Од денешниов натпревар, излезе само една лоша работа, а тоа е 9тиот жолт картон на Џерард. Во наредните 4 натпревари ако направи уште 1 ќе добие суспензија од 2 натпревари.

Јас титули поштувам како што веќе знаете али време е да го пофалам и без трофеј Брендан Роџерс.
Одамна не сум видел 3 победи едно по друго на гости. Одамна не сум видел победа на Олд трафорд. Одамна не сум видел ваков напад.Одамна не сум видел да не се паничи и покрај 1-0 губење или 2-1...

Браво, секоја чес што успеа и сам а и тимот да го смени од лузерски во победнички.Уште да најде лек за одбраната и може ако сакаат и 20 годишен договор да му дадат...неам против.:)

Да да, јас пушувам.:D

Оддамна те нема да пишеш „Оваа тешко да се победи, стално кикснуваме после дерби победа“ :D

Од денешниов натпревар, излезе само една лоша работа, а тоа е 9тиот жолт картон на Џерард. Во наредните 4 натпревари ако направи уште 1 ќе добие суспензија од 2 натпревари.

Нека добие жолт уште наредната, за да ги паузира Тотнем и Вест Хем.

Оддамна те нема да пишеш „Оваа тешко да се победи, стално кикснуваме после дерби победа“ :D
Moze i taka da kalkuliraat so kartonite. Oti ke treba za onie zaebanite potamu. No, ne mi se veruva.

Најдобро е да се смири малку, пошто ова му беше 5ти жолт во 7миот натпревар. Не се согласувам дека треба да отсуствува на овие 2 пошто се ите како тешки, посебно ќе биде потребен против Вест Хем за нивниот неандраталски фудбал.[DOUBLEPOST=1395570749][/DOUBLEPOST]http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ol-join-race-sign-demand-young-left-back.html
@Scouser88 ? :)

Ау, со две раце би потпишал.
Остај го ти Скаузерот, имаме дискутирано на темава и единствено нешто што не му се допаѓа во врска со Шо е тоа што е Британец. Да беше бразилез или шпанец со тие перформанси на 18 години, ќе видиш како ќе форсираше за негов потпис :)

барај sky sport 1 (UK) моментално ја даваат цела, сигурно ќе најдеш добар стрим[DOUBLEPOST=1395519807][/DOUBLEPOST]http://cricfree.tv/sky-sports-1-live-stream-uk.php
еве ти, ама сигурен сум дека се наоѓа и бољи квалитет

Фала друже, не успеав да го гледам ова вчера, ама сега најдов кај пиратите торент па го спуштам :)

Ау, со две раце би потпишал.
Остај го ти Скаузерот, имаме дискутирано на темава и единствено нешто што не му се допаѓа во врска со Шо е тоа што е Британец. Да беше бразилез или шпанец со тие перформанси на 18 години, ќе видиш како ќе форсираше за негов потпис :)

Веројатно е најдобриот (потенцијален) лев бек во светот, ама 30 милиони за бек(г) не ми се верува а и не треба да даде Роџерс, бидејќи тоа ќе биде пола од буџетот за наредна сезона.

Ја не сум сигурен колку сакам Шоу да ми биде прв избор против Дортмунд, Баерн, Реал или Барса...

Роџо неќе да го фалам изгледа,сака хејтери:)

Ова лето со влез у ЛШ треба да се купат играчи од светски ранк а не таленти со една добра сезона.Талент беше и Заха .. се усра. Хјуз исто го нема нигде. Да не ни почнам за играчи како Инс.
Башка цената што му е плафон. Да е 5м немам против али 30м.. Па за тие пари Марсело ќе го земеме нека не лудуваат.

Роџо неќе да го фалам изгледа,сака хејтери:)

Ова лето со влез у ЛШ треба да се купат играчи од светски ранк а не таленти со една добра сезона.Талент беше и Заха .. се усра. Хјуз исто го нема нигде. Да не ни почнам за играчи како Инс.
Башка цената што му е плафон. Да е 5м немам против али 30м.. Па за тие пари Марсело ќе го земеме нека не лудуваат.
Коентрао :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom