Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Sakam nekoj da mi pise kako gi primivme tie dva gola i kako gi dadoa prvite tri nasive i koj jeben odbranben e kriv za golovite??!!!!!!![DOUBLEPOST=1395505334][/DOUBLEPOST]
Ти почна да глеаш и 4ти гол сакаш да кажеш :D

Da be[DOUBLEPOST=1395505809][/DOUBLEPOST]Sisoko???[DOUBLEPOST=1395505908][/DOUBLEPOST]Ne, navistina, ovoj Sisoko treba da gleda samo na TV fudbal, nikako da igra. Krele.

Последно уредено:
Ne, navistina, ovoj Sisoko treba da gleda samo na TV fudbal, nikako da igra. Krele.

SAS!!!

No stopping the S A S!

Sturridgeeeeeeeeeee!!!

Dobar pas i asistencija.

Суарез некако до хет трик да стигне? :unsure:

I ja bi, bi za da spizdi uste eden. Mada ne bi mi precelo i nekoj drug da dade, samo da bide minimum 6 gola![DOUBLEPOST=1395506750][/DOUBLEPOST]Dobro be....iame odbrana??????????

U kurac da idat![DOUBLEPOST=1395507238][/DOUBLEPOST]hat trick SUAAAAAREEEEEEZZZ kako si gp produpci golmanon!!!!!!

SUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEZ[DOUBLEPOST=1395507355][/DOUBLEPOST]Aj CESTITO USTE TRI BODA. TRI V'NKA, TRI POBEDI. ^ vrzani po red. Ajde sledekja sedma i tako dalje i nadalje. Bro'ooos!

Mada me ispanicija u prvo poluvreme.

CESTITKI!!

YNWA

Последно уредено:
Ajde, ajde, da ne se zaletuvame premnogu, malku neka ima doza na netolkav optimizam. odbranata ni e seuste krsh.

No, zatoa napadot ni e ubistven!

Nekoj moze kratka analiza na prvo poluvreme, posebno kiskevite okolu golovite!

Ajde, ajde, da ne se zaletuvame premnogu, malku neka ima doza na netolkav optimizam. odbranata ni e seuste krsh.

No, zatoa napadot ni e ubistven!

Nekoj moze kratka analiza na prvo poluvreme, posebno kiskevite okolu golovite!
Шибаше промаја по наша лева страна и затоа ги примивме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom