Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
http://www1.skysports.com/football/...iverpool-future-at-the-end-of-sunderland-loan[DOUBLEPOST=1394193872][/DOUBLEPOST]

Остави ти тоа што има проблем при нафрлени топки, овие ненормални интервенции ни имаат донесено барем 6-7 бода повеќе од тоа што би го добиле до лани, не го хејтам Реина, зборувам општо ретко кој голман може такви топки да одбрани. Млад е, цела кариера е пред него, тој кога има онаков рефлекс, нафрлените топки се минорен проблем. Рефлексите се најголемиот голмански проблем, не нафрлените топки тие лесно може да се научат.

Многу е добар на гол линија, нема муабет. Се согласувам и дека ни има донесено поени со истите интервенции.
Единствено што ме копка е тоа што на него гледаме како на млад голман. Има 26 години, не е млад. Ако е тој млад, тогаш Де Геа, Куртоа и Штеген се инфанти :D

Се разбира и нафрлените топки, на кои што мора да работи. Ако го поправи тоа до наредна сезона, секоја чест.

Многу е добар на гол линија, нема муабет. Се согласувам и дека ни има донесено поени со истите интервенции.
Единствено што ме копка е тоа што на него гледаме како на млад голман. Има 26 години, не е млад. Ако е тој млад, тогаш Де Геа, Куртоа и Штеген се инфанти :D

Се разбира и нафрлените топки, на кои што мора да работи. Ако го поправи тоа до наредна сезона, секоја чест.

26 голмански години, се како 22 играчки години. Голман може да брани и до 37-38 години, без да се осети некоја голема разлика, има еден мал милион примери за такви случаеви, затоа велам дека е млад, има време за напредок, сака да напредува, има идеален клуб и менаџер кои ќе му го овозможат тоа, како за дебитантска сезона е супер, сети се што се не правеше Реина во деби сезоната, еве сега во моментов ми текна на двата примени гола во фа куп финалето (од Ештон и Кончески), мислам ќе се сетиш кои беа :)

Роџо ми го потврди муабетот со проектот.:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

26 голмански години, се како 22 играчки години. Голман може да брани и до 37-38 години, без да се осети некоја голема разлика, има еден мал милион примери за такви случаеви, затоа велам дека е млад, има време за напредок, сака да напредува, има идеален клуб и менаџер кои ќе му го овозможат тоа, како за дебитантска сезона е супер, сети се што се не правеше Реина во деби сезоната, еве сега во моментов ми текна на двата примени гола во фа куп финалето (од Ештон и Кончески), мислам ќе се сетиш кои беа :)

Може да брани и добро ќе брани...има разлика :)
И пак ќе кажам ако Симон на 26 е талент, што се другиве на 21? :D

Во врска со головите, пацерски беше оној од Ештон. Набацувањето на Кончески чиста среќа, реално. Плус, златна ракавица си имаше Пепе таа сезона :)

Може да брани и добро ќе брани...има разлика :)
И пак ќе кажам ако Симон на 26 е талент, што се другиве на 21? :D

Во врска со головите, пацерски беше оној од Ештон. Набацувањето на Кончески чиста среќа, реално. Плус, златна ракавица си имаше Пепе таа сезона :)

Сакам да ти кажам, добро може да брани :)
Не го споредувам Мињоле со нив, ама може да биде рамо до рамо со нив, т.е. сите тие горенаведените плус Мињоле, се веројатно голманите пред кои претстои најсветла иднина.
За Реина нема збор дека беше квалитетен голман кој што сака нека кажи, и златна ракавица имаше во деби сезоната, ама сакам да ти кажам дека и тој правеше многу киксеви во деби сезоната.

Јас од Ф.А купот памтам дека го освоивме на пенали,друго не памтам:D

Не ми се верува дека уште трае муабетот за Мињоле-Реина

Јас памтам дека со неговата одбрана на последниот пенал, ние го освоивме купот :D[DOUBLEPOST=1394196648][/DOUBLEPOST]Исто и скримерот на Стиви, автоголот на Џејми...и така :D

Јас памтам дека со неговата одбрана на последниот пенал, ние го освоивме купот :D[DOUBLEPOST=1394196648][/DOUBLEPOST]Исто и скримерот на Стиви, автоголот на Џејми...и така :D
Сакаш да кажиш двата скримера на Стиви. А волејот на Сисе? Уф каква голчина.

Не ти се верува дека уште се збори за Пепе/Симон а ти уште му се смееш на Брендан :D

Какво смеење на Брендан, ме подржа човекот во муабетот за проектот. Од денес само срциња можам да му ставам <3 <3

Какво смеење на Брендан, ме подржа човекот во муабетот за проектот. Од денес само срциња можам да му ставам <3 <3

1) Купи куќа, купи стан?
2) А по некоја пуса? :)

1) Купи куќа, купи стан?
2) А по некоја пуса? :)

1.Не го знаеш муабетот и причата.Пејко ако е слободен може да ти каже.:)
2. И пуса и све ,од вчера станав Роџер лавр како и 90% од скаузерите:)

1.Не го знаеш муабетот и причата.Пејко ако е слободен може да ти каже.:)
2. И пуса и све ,од вчера станав Роџер лавр како и 90% од скаузерите:)

Еве официјално ќе го замолам Пеџа во првото слободно време на фб да ми објасни шо е муабетот, и се извинувам патем. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom