- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Слушам си носел лаптоп за да ја претставиш самоодбраната на Кени![]()
Коа ќе дојдеш у Ск ќе морам и тебе да ти презентирам,вака ништо не праиме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушам си носел лаптоп за да ја претставиш самоодбраната на Кени![]()
Нормално. Јас незнам како Скаузерот ви претставил, ама друго е да ги лупниш наеднаш 35 милиони, а друго е да ги даваш тие 35 милиони во 2-3 преодни рока (не баш во толку, ама отприликаЈа присуствував на презентацијата. Парите тачно дека се тука негде, али принципот на давање на 35 милиони за Керол не може да се мери со ништо, it's a whole other level.
Стилот на игра му е различен. Кени сакаше да игра пас игра, ама огромен број од нашите акции завршуваа со некој глупав и безидеен центаршут (сети се на центаршутите на Енрике кои стигнуваа до првиот одбранбен играч).
.
Ја присуствував на презентацијата. Парите тачно дека се тука негде, али принципот на давање на 35 милиони за Керол не може да се мери со ништо, it's a whole other level.
Во лаптопов имам клип од еден гол против Свонси лани 5-0 кога победивме, кога Енрике учествуваше можеби во најубавата акција откако Роџерс е тука и постигна гол, ама неможам да ти го пратам
Сакам да ти кажам дека центаршутот неможеш во целост да го искорениш од него, ама ги нема тие почетнички центаршутеви. Ете и сам кажа дека еден беше после кој Суарез даде гол (додуша голот беше чиста импровизација на Суарез, од прием на топка до постигнување на гол).
Ги имаше и сакаа да ги искористат. Сеа замисли да си отиде Суарез на лето и Роџерс да лупне 30-40м на некој како Керол..
Трансфери се 50-50 увек. Еве Роџо го сметаат за трансфер гение а освен Стариџ кој е константен ниедно друго засилување не ми е 100% успешно. Кутињо е топ али игра променливо. Сако е топ али и тој ,се повредува,не е костантен итн. Ален и таа багра не ги ни зборам.[DOUBLEPOST=1394246923][/DOUBLEPOST]
Да беше Аспас може автогол ќе си даеше![]()
Све ќе беше океј, да не ми го вмешаше Сако. Знам дека не ти се битни причините, али трансфер ко Сако не може од старт да успее. Не заборавај дека човекот има 23 години ми се чини, дотогаш цело време у еден клуб, кога дојде не знаеше англиски, а главен trait му е организирањето на одбраната. Јак е и нема шанси да не успее, таман сега си се враќа од повредата и очекувам голем придонес од него у организирањето, па да примаме многу помалку голови. Толку верувам у него што у моментов да ме прашаш од кој сакам дрес од него ќе зеамГи имаше и сакаа да ги искористат. Сеа замисли да си отиде Суарез на лето и Роџерс да лупне 30-40м на некој како Керол..
Трансфери се 50-50 увек. Еве Роџо го сметаат за трансфер гение а освен Стариџ кој е константен ниедно друго засилување не ми е 100% успешно. Кутињо е топ али игра променливо. Сако е топ али и тој ,се повредува,не е костантен итн. Ален и таа багра не ги ни зборам.
Aбе Коулкер, извини вака ама гледам си запнал споредба Хендо-Менинг што не ти е на место иако овој е играч на Кени. Пејтон не е кикер.И да не ми ги зборите уште еднаш Саутемптон како тешки, се виде вчера колку се добри.Шо и слична багра да не ги чујам
Хендо повторно почна со Пејтон Менинг стил.. од 3 метри ја извади топката од стадион![]()
Башка вика дека тачдаун напраил... а тоа не е тачдаун...Aбе Коулкер, извини вака ама гледам си запнал споредба Хендо-Менинг што не ти е на место иако овој е играч на Кени. Пејтон не е кикер.
Еве Роџо го сметаат за трансфер гение
Кој трансфер го погоди Кени, од старт?
Не ми кажувај Суарез, зошто го купи 2 саати од како седна на клупата на ЛФЦ.
Дечки, СУАРЕЗ НЕ Е ТРАНСФЕР НА КЕНИ!!!!
Разберете еднаш, и самиот Кени во едно интервју пред некој месец кажа дека Суарез бил договорен пред тој да седне на клупата на Ливерпул (што подразбира дека бил трансфер на Рој).