Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ја присуствував на презентацијата. Парите тачно дека се тука негде, али принципот на давање на 35 милиони за Керол не може да се мери со ништо, it's a whole other level.

Како и да е, Ливерпул во глобала бечежи финансиски успон, па еве дојдовме на само 40тина милиони дефицит. Значи наредно лето (ако се пласираме ЛШ) време е газдиве пак да лупнат барем 70-80 милиони на нови играчи,[DOUBLEPOST=1394246521][/DOUBLEPOST]
Ја присуствував на презентацијата. Парите тачно дека се тука негде, али принципот на давање на 35 милиони за Керол не може да се мери со ништо, it's a whole other level.
Нормално. Јас незнам како Скаузерот ви претставил, ама друго е да ги лупниш наеднаш 35 милиони, а друго е да ги даваш тие 35 милиони во 2-3 преодни рока (не баш во толку, ама отприлика :) ).

Стилот на игра му е различен. Кени сакаше да игра пас игра, ама огромен број од нашите акции завршуваа со некој глупав и безидеен центаршут (сети се на центаршутите на Енрике кои стигнуваа до првиот одбранбен играч).

.

Енрике го немаме моментално скоро цела сезона па затоа и нема центрашути иначе... Ако се сеќаваш лани го направи најдолгиот пас против Њукасл кога Суарез даде гол..Тогаш Роџо беше менаџер.[DOUBLEPOST=1394246677][/DOUBLEPOST]Бруто Кени имаше 15-18м повеќе од Роџерс додека нето чисти пари имаше Роџо повеќе од Кени..

Во лаптопов имам клип од еден гол против Свонси лани 5-0 кога победивме, кога Енрике учествуваше можеби во најубавата акција откако Роџерс е тука и постигна гол, ама неможам да ти го пратам :)
Сакам да ти кажам дека центаршутот неможеш во целост да го искорениш од него, ама ги нема тие почетнички центаршутеви. Ете и сам кажа дека еден беше после кој Суарез даде гол (додуша голот беше чиста импровизација на Суарез, од прием на топка до постигнување на гол :) ).

Ги имаше и сакаа да ги искористат. Сеа замисли да си отиде Суарез на лето и Роџерс да лупне 30-40м на некој како Керол..
Трансфери се 50-50 увек. Еве Роџо го сметаат за трансфер гение а освен Стариџ кој е константен ниедно друго засилување не ми е 100% успешно. Кутињо е топ али игра променливо. Сако е топ али и тој ,се повредува,не е костантен итн. Ален и таа багра не ги ни зборам.[DOUBLEPOST=1394246923][/DOUBLEPOST]
Во лаптопов имам клип од еден гол против Свонси лани 5-0 кога победивме, кога Енрике учествуваше можеби во најубавата акција откако Роџерс е тука и постигна гол, ама неможам да ти го пратам :)
Сакам да ти кажам дека центаршутот неможеш во целост да го искорениш од него, ама ги нема тие почетнички центаршутеви. Ете и сам кажа дека еден беше после кој Суарез даде гол (додуша голот беше чиста импровизација на Суарез, од прием на топка до постигнување на гол :) ).

Да беше Аспас може автогол ќе си даеше:)

Ги имаше и сакаа да ги искористат. Сеа замисли да си отиде Суарез на лето и Роџерс да лупне 30-40м на некој како Керол..
Трансфери се 50-50 увек. Еве Роџо го сметаат за трансфер гение а освен Стариџ кој е константен ниедно друго засилување не ми е 100% успешно. Кутињо е топ али игра променливо. Сако е топ али и тој ,се повредува,не е костантен итн. Ален и таа багра не ги ни зборам.[DOUBLEPOST=1394246923][/DOUBLEPOST]

Да беше Аспас може автогол ќе си даеше:)

Немој да го мешаш Светото име на Аспас, во твоите валкани усни :D

Трансфери се 50-50 увек. Еве Роџо го сметаат за трансфер гение а освен Стариџ кој е константен ниедно друго засилување не ми е 100% успешно. Кутињо е топ али игра променливо. Сако е топ али и тој ,се повредува,не е костантен итн. Ален и таа багра не ги ни зборам.
Све ќе беше океј, да не ми го вмешаше Сако. Знам дека не ти се битни причините, али трансфер ко Сако не може од старт да успее. Не заборавај дека човекот има 23 години ми се чини, дотогаш цело време у еден клуб, кога дојде не знаеше англиски, а главен trait му е организирањето на одбраната. Јак е и нема шанси да не успее, таман сега си се враќа од повредата и очекувам голем придонес од него у организирањето, па да примаме многу помалку голови. Толку верувам у него што у моментов да ме прашаш од кој сакам дрес од него ќе зеам :D

И да не ми ги зборите уште еднаш Саутемптон како тешки, се виде вчера колку се добри.Шо и слична багра да не ги чујам:love:

Хендо повторно почна со Пејтон Менинг стил.. од 3 метри ја извади топката од стадион:facepalm:
Aбе Коулкер, извини вака ама гледам си запнал споредба Хендо-Менинг што не ти е на место иако овој е играч на Кени. Пејтон не е кикер.

Aбе Коулкер, извини вака ама гледам си запнал споредба Хендо-Менинг што не ти е на место иако овој е играч на Кени. Пејтон не е кикер.
Башка вика дека тачдаун напраил... а тоа не е тачдаун...

хаха не е битно битно од NFL е.
Значи каков гол даде пред 2 кола,убаво ја шутна за после наредното коло од многу поблиску и почисто да ја извади од стадион.. неможе така.[DOUBLEPOST=1394276521][/DOUBLEPOST]И немој Коулкер да го викаш, КОКЕР е тој.. Рио и тоа:D

Кој трансфер го погоди Кени, од старт?
Не ми кажувај Суарез, зошто го купи 2 саати од како седна на клупата на ЛФЦ.

Нема везе ,важно го купи. Суарез до ден денес ни е најбитен играч. Енрике исто го погоди,звер е човекот. Хендо го донесе,денес исто е еден од поклучните во средина. Белами му беше џокериште.
Проблемот е што Кени не направи толку лоши трансфери али секогаш ќе се памти по Керол..додека Роџо има 10 утнати али ќе го памтам како трансфер звер пошто тимот е втор. А само 2 трансфери му имаат успеано во 2 сезони.

Дечки, СУАРЕЗ НЕ Е ТРАНСФЕР НА КЕНИ!!!!
Разберете еднаш, и самиот Кени во едно интервју пред некој месец кажа дека Суарез бил договорен пред тој да седне на клупата на Ливерпул (што подразбира дека бил трансфер на Рој).

Дечки, СУАРЕЗ НЕ Е ТРАНСФЕР НА КЕНИ!!!!
Разберете еднаш, и самиот Кени во едно интервју пред некој месец кажа дека Суарез бил договорен пред тој да седне на клупата на Ливерпул (што подразбира дека бил трансфер на Рој).

А да го утепаме Кени што викате ?[DOUBLEPOST=1394280710][/DOUBLEPOST]Клубот неможе да договара играчи без одобрување на менаџерот.Суарез кажуваше у интервју како Кени и Комоли разговарале со него. Комоли кажа дека Суарез викал дојдете купете ме.

Разбирам дека мора да се избрише некако уделот на Кени али до толку мајкуму да се иде. Кај дојде и тој у Ливерпул глуп,седи си у пензија..вака ќе те пљукаат без причина.[DOUBLEPOST=1394280909][/DOUBLEPOST]http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ker-Luis-Suarez-Kenny-Dalglishs-addition.html

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom