Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ми текнува на аплаузот што му го даде на Мињоле кога имаше обид да боксува во петерец прееска.

Само НЕ, немаше аплаауз...него ќутеше и чекаше некој (јас) да почнам да викам :)
Немаше аплауз, немаше гол. Nothing out of the ordinary here.

Министер за одбрана.

Ми текнува на аплаузот што му го даде на Мињоле кога имаше обид да боксува во петерец прееска.

Само НЕ, немаше аплаауз...него ќутеше и чекаше некој (јас) да почнам да викам :)
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 19:07 ---

Крив е што кога треба да излезе на топка, раце му се тресат или не излага.
Крив е и шо одбрани пенал со Стоук и го смени текот на целава сезона. Верувам дека ако не победевме тој натпревар сега ќе се боревме со Јунјатед за 6 место.

Иначе овие денови ќе направам едно прашање на групата околу тоа кој треба да биде прв голман на Ливерпул чисто да видам дали јас и Рики сме единстените кои стојат на страна на Мињоле.

Последно уредено од модератор:
Suarez2.gif

:place::place::place::place:

Еве како 15 години пратам фудбал, Ливерпул НИКОГАШ не играл ваква атрактивен фудбал, кој патем носи и резултати, како во сегашнава ера на Роџерс.

SASMS

SuarezAspasSkrtelMignoletSturridge

:D :D :D

LElelelelelele siloooovanjeeee
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 09:04 ---
Im zemavme zdravje, ovie sea ke imaat proliv od volku gzoebenje. Gi iskinavme. Im napraivme nevideno medievel ass fucking mojo.

Последно уредено од модератор:
Фулам последни биле:eek: .Немаат ни нерешена ни победа месец дена а денес играат со Јунајтед што претпоставувам дека ќе изгубат.
Него ние играме со нив во среда и тоа на гости.. страв ме фаќа да не бидеме пак црвен крст:cautious:
После ваква победа увек не играме ко што треба.Мора да покажат карактер и да тепаат.Не смее со последна екипа у ПЛ што нема поен земено месец дена да кикснеме.

E ne smee. Mora da se pobedi do kraj se sto se moze, a toa se slabite, srednite i da ne se iskiksa so bespoleznine.
Kako sto i treba da se tepaat City i Chelsea i gejnajted definitvno. Da se psoeruvaat do kraj. Kako so Arsenal, site mora povotrno da nis e plasat kako navremeto. Da razmisluvaat dali da izlezat na megdan ili slusbeno da gi predavaat utakmicite.

YNWA

Фулам последни биле:eek: .Немаат ни нерешена ни победа месец дена а денес играат со Јунајтед што претпоставувам дека ќе изгубат.
Него ние играме со нив во среда и тоа на гости.. страв ме фаќа да не бидеме пак црвен крст:cautious:
После ваква победа увек не играме ко што треба.Мора да покажат карактер и да тепаат.Не смее со последна екипа у ПЛ што нема поен земено месец дена да кикснеме.

Ако кикснеме со Фулам, џабе сме го победиле Арсенал...

Исто и после Тотенхем кажа дека никогаш не победува после ваква победа па.... :)

Исто и после Тотенхем кажа дека никогаш не победува после ваква победа па.... :)

Дома игравме тогаш. Пази резултативе како се мењаат.

ВБА дома 4-1,следна Арсенал гости 2-0
Палас дома 3-1,следна Њукасл гости2-2
Јунајтед дома 1-0,следна Свонси гости 2-2
Фулам дома 4-0,следна Евертон гости 3-3
Евертон дома 4-0,следна ВБА гости 1-1

После важни или големи победи дома одма ја ебеме..нека се спремат добро да не биде иста песна..

Дома игравме тогаш. Пази резултативе како се мењаат.

ВБА дома 4-1,следна Арсенал гости 2-0
Палас дома 3-1,следна Њукасл гости2-2
Јунајтед дома 1-0,следна Свонси гости 2-2
Фулам дома 4-0,следна Евертон гости 3-3
Евертон дома 4-0,следна ВБА гости 1-1

После важни или големи победи дома одма ја ебеме..нека се спремат добро да не биде иста песна..

ВБА, Фулам и Палас дома се големи натпревари? Брат...те молам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom