Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Рики најдобро разбра тоа што сакав да го кажам:)

Муабетот ми беше дека после значајна или висока победа имаме кикс одма на гости. Тоа треба да прекине а најдобро е сега со Фулам.

А после киксот на гости, што имаме? :)

А после киксот на гости, што имаме? :)

Победа имаме :)

Шала на страна мора победа.Среда да изгинат на терен па после и од купчето да ги избациме Арсенал ќе биде медови.

Шала на страна мора победа.Среда да изгинат на терен па после и од купчето да ги избациме Арсенал ќе биде медови.

Значи ако не кикснеме, нема да имаме победа? :(

:D

Не зезај, уше куп ни фали. Кај немаме играчи за во првенство, па и во куп да ги тераме да играат. :(
Дај им таму шанса на Кели, Алберто, Аспас, Ајб, млади деца од У21. Во купот нејчам да ги видам ни Кутињо, ни Хендо, ни Стиви, ни Суки, Стариџ-никој!

Не зезај, уше куп ни фали. Кај немаме играчи за во првенство, па и во куп да ги тераме да играат. :(
Дај им таму шанса на Кели, Алберто, Аспас, Ајб, млади деца од У21. Во купот нејчам да ги видам ни Кутињо, ни Хендо, ни Стиви, ни Суки, Стариџ-никој!

Како така,купот е битна работа. Немаме ниедно друго екстра натпреварување такада нема од што толку да се одмараат. Прв состав мора.

Eve mene mi e nebiten. U sreda pobeduvame, celzi kiksa pred toa i sme na 4 boda od niv. Tie i Siti ke bidat prezafateni so LS a i ni gostuvaat na Anfield i na krajot nie osvojuvame titula :cool::D

Mene apetitite mi porasnaa za vas neznam :pipi:

Sega moja cel e 3 mesto, zdravje do mart ke stane 2 a do i posle utakmicata so Celzi i prvo :vozbud:

Ajde sega site optimisti ko mene :D

Јас напротив сакам да го видам Брендан да крене трофеј или бар да има финале..што побрзо тоа подобро.
Како така ги штедите ? Значи лапаат по 60,70,80,100,200к неделно а играат саат ипол фудбал за тие пари. Па неможе бре така. Има да играат и куп и све и има да победат.

Jas licno sakam da bidat vo prvi cetiri i da zemat kup. No, pojke sakam da zemat titula, ja cekam da mu ebem mater vekje skoro cetvrt vek. Ali, kako sto sme tenki so igraci i imame luzerska klupa, ne znam. Glavnata cel e prvi cetiri, se ponatamu e samo plus, no za toj plus da ne se iskiksira so povredi i da se cesame kade ne treba.
Edna po edna. Prvin Fulam, posle se drugo.

@Peja989 kako be kombiniran prenos, so kogo praat kombiniran prenos, krv im ebem. Zarem doma da gi gledam vo devet saat navecer, na nekoj kilav internet? Sramota, daj nekoj neka se javi u SK i nema im kaze da ne si igraat igracki tuku da pustat komplet cela utakmica.

Jas licno sakam da bidat vo prvi cetiri i da zemat kup. No, pojke sakam da zemat titula, ja cekam da mu ebem mater vekje skoro cetvrt vek. Ali, kako sto sme tenki so igraci i imame luzerska klupa, ne znam. Glavnata cel e prvi cetiri, se ponatamu e samo plus, no za toj plus da ne se iskiksira so povredi i da se cesame kade ne treba.
Edna po edna. Prvin Fulam, posle se drugo.

@Peja989 kako be kombiniran prenos, so kogo praat kombiniran prenos, krv im ebem. Zarem doma da gi gledam vo devet saat navecer, na nekoj kilav internet? Sramota, daj nekoj neka se javi u SK i nema im kaze da ne si igraat igracki tuku da pustat komplet cela utakmica.

Комбиниран со Сити - Сандерленд....тие се од 15 за 9 ....ние од 9.
Така пишува сеа за сеа....ништо чудно да се смени.

Ако сакаш цела на раат да ја глеаш....у 23-30 на тројката ќе ја даваат реприза!

Комбиниран со Сити - Сандерленд....тие се од 15 за 9 ....ние од 9.
Така пишува сеа за сеа....ништо чудно да се смени.

Ако сакаш цела на раат да ја глеаш....у 23-30 на тројката ќе ја даваат реприза!
Fala, ama nejkum otposle, deka ke znam rezultat, a ako rezultatot ne mi e najpokeif ke se narviram. AKo mi e po keif, ke ja gledam pak, neli :) ;)

Nejse, kju se snagjem. Vazno da se pobedi!

Јас напротив сакам да го видам Брендан да крене трофеј или бар да има финале..што побрзо тоа подобро.
Како така ги штедите ? Значи лапаат по 60,70,80,100,200к неделно а играат саат ипол фудбал за тие пари. Па неможе бре така. Има да играат и куп и све и има да победат.
Да имаме асолни резерви и долга клупа, да, купот и мене би ми бил битен. Ама освојувањето на купот не не носи во ЛШ. Ако не ојме во ЛШ, си оди Суарез. Ако си замини Суарез, се враќаме 10 чекори назад.
А мислиш ти дека е лесно да се игра во то темпо? Колку сака нека зема пари, човек е, се уморува, губи коннцентрација. Во купот ако некој битен ни се повреди го губиме и во првенството, а кај неаме играчи, уште да останиме без некој ни фали.
Купот не е битен годинава, битно е само ЛШ и нитшо друго. ТАЧКА! :D

Суарез може да си отиде и вака и така,нигде не пишува дека ако игра ЛШ нема да си иде..

Значи Арсенал ќе се штеди за со Баерн сигурно ќе ги пуштат тие Гнарби и остала багра такада тука е шанса Роџо да ги тепа и на Емирати.

Sigurno nema da si odi ako sme vo LSH, bashka koj ke mu plati otkupna od 90 i kusur miljona i toa von PL. A gleame kako Flo Perez se zaeba so Bale, pa nema da mu dadat uste ednas da plati stotka za kurtasak.

No, se slozuvam, kupot moze da stane biten smao ako se pobeduva so pola sila. Nikako da ima povredi i slicno, oti jebal te kup koga nemas igraci za prvenstvo.

Суарез може да си отиде и вака и така,нигде не пишува дека ако игра ЛШ нема да си иде..

Значи Арсенал ќе се штеди за со Баерн сигурно ќе ги пуштат тие Гнарби и остала багра такада тука е шанса Роџо да ги тепа и на Емирати.

Зависи со кој состав ќе излезе Роџерс. Мислам дека ќе вади прв....зошто после купот имаме недела дена одмор и играме дома со Свонси, која исто така очекувам да ја згази, да им наплати за иксот во четврто коло.
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 12:52 ---
Џерард :D

‘‘После ваков натпревар размислувам дали може да се мотивираме и да дадеме сличен перформанс и против Фулам. Ако успееме, истото (демолирање) ќе му се случи и на Фулам. Но ова е опасна ситуација. Бевме фантастични против Евертон, потоа кикснавме против ВБА, а требаше да го добиеме тој натпревар. Може да имате извонредни натпревари во кои ќе поставувате рекорди, но тоа ништо не значи ако не играте добро во континуитет и ако тоа не се исплати на крај на сезона. Сигурно нема на крајот на сезоната луѓето да кажат ‘Се сеќавате колку беа добри против Арсенал‘ доколку не успееме да се пласираме во топ 4. Уживаме во моментот, но свесни сме дека ќе мора брзо да продолжиме понатаму и да се обидеме да освоиме 3 бода против Фулам.‘‘

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom