Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Кога имам речено нешто ова сезона?
Те цитирам тука да не ја труеме темата.

Ако добро сфатив коа пиша пред некое време, чекаш кикс на Роџерс. И последното нешто што го имаш пишано е Роџерс и све остало аут. Како ја би го сфатил другото како разбивање малер и поддршка за Роџерс?

АУуууу прекраснотии, браво за сВите - Мартин, Стиви, Рахим... и браво за Бренданот. Каква утакмица еехх, ги стопивме ко свеќа, ги свиткавме ко бандаж :)
Многу ми е убаво на душава :D

Те цитирам тука да не ја труеме темата.

Ако добро сфатив коа пиша пред некое време, чекаш кикс на Роџерс. И последното нешто што го имаш пишано е Роџерс и све остало аут. Како ја би го сфатил другото како разбивање малер и поддршка за Роџерс?
Последно нешто вакво можи лани да пишав, ова сезона тешко. Не дека толку го засакав Роџерс ама не го плукам како лани. А ќе биди и то, ако продолжат да ни мачкат очи!

Последно нешто вакво можи лани да пишав, ова сезона тешко. Не дека толку го засакав Роџерс ама не го плукам како лани. А ќе биди и то, ако продолжат да ни мачкат очи!
Ај ќе ти верувам, па и ќе ти се извинам, али некако скептичен сум.

Ај ќе ти верувам, па и ќе ти се извинам, али некако скептичен сум.
Нема шо да ми се извинваш, не сум за расправија тука, така да на никој за ништо нема да му се налутам. Ова сезона ништо немам речено, а ако освој Роџерс титула ПЛ тогаш слободно сам ќе си кажам шо зборав за Роџерс лани, и слободно ќе можите мене да ме плукате!

Нема шо да ми се извинваш, не сум за расправија тука, така да на никој за ништо нема да му се налутам. Ова сезона ништо немам речено, а ако освој Роџерс титула ПЛ тогаш слободно сам ќе си кажам шо зборав за Роџерс лани, и слободно ќе можите мене да ме плукате!
Е така може, добар си бил ти :)

:vozbud::vozbud::vozbud: Леле што пропуштив... Ама важно го погодив точниот резултат за време на венчавката во црквата, сега на раат ќе си одам на свадба. :love:

А мене пак шо ми се случи, нема да ми верувате :pos:
Требаш да патувам сабајлево, нешто по работа и од влера си бев помирен со фактот дека нема да ја гледам утакмицата. Дури се спремав да заминам сабајлево, си ги скршив наочарите, а бев нив немоом да возам, па така морав да го одложам патот и си го гледав Ливерпул :)
И да ви кажам, не ми е мака за наочарите, ама ИЧ :D Ако треба пред секоја утакмица ќе ги кршам, само Ливерпул вака да ги крши противниците.

пс. Добро, не пред секоја. За просечни екипи како Манјун и слично, каде победата се подразбира, нема потреба на арч да се изложувам :D

Мињоле е крив за уништувањето на Маите и Инките.

Честитки момци : невиносмајлидемекдобарсумисонавивачитенаривалот :

Не ве сакам воопшто, ама повеќе од се сакам баш вие да играте во ЛШ наредна година и баш со нас да се сретнете во 1/2 финале. Па пак да гледаме епски мечеви.
Е добро, ќе бидете тогаш ослабнати без Суарез затоа што ќе дојде кај нас, ама Аспас достојно ќе го замени.

Ќисови #SaS

Мињоле е крив за уништувањето на Маите и Инките.

Ми текнува на аплаузот што му го даде на Мињоле кога имаше обид да боксува во петерец прееска.

Само НЕ, немаше аплаауз...него ќутеше и чекаше некој (јас) да почнам да викам :)
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 19:07 ---
Крив е шо не успеа да го одбрани пеналот.

Крив е што кога треба да излезе на топка, раце му се тресат или не излага.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom