Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Имаме тим за сва времена... ќе се крпиме, ја типуем дека ќе ја освоиме... наредна, можда, ама во ЛШ :icon_mrgr:

Боже господе, зошто ова мора да му се случува на тим како ЛИВЕРПУЛ? Зошто мора да го водат кретени како Ајре, ПА УМРИ БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
А и не го обвинувам, веројатно и самиот не е свесен како е да се носи црвениот дрес, каква гордост е да се носи дресот кој претоходно го носел Далглиш, Раш, Фаулер, Овен, Торес, сега и Суарез...
Нема што многу да се дискутира, не успеавме да доведеме ни еден играч во зимскиот преоден рок, и нормално е дека ќе нема Лига на Шампиони на крај, баш како што беше со Бенитез во 2009 кога газдите за ситни пари не му дозволија 1-2 играчи во ротација со кои скоро сигурно ќе бевме шампиони. Со вака неспособна управа никогаш нема да бидеме во топ 4, а камоли да се надеваме на освојување на титула.

АЈРЕ ЕБИ СЕ БРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Како што реков...очекував овој трансфер да падне...неможе 3 дена да преговараш и ништо да не направиш.
Толку несериозност од една управа на Ливерпул не сум видел. Човече бевме поорганизирани во времето кога го продававме клубот кога ништо не се знаеше за него, дали ќе опстане или дали ќе отиде банкрот.

Секоја чест на Роџо за неговиот ангажман со играчите кои ги има.... но ова скапо ќе не кошта.
Мое предчуство “скапо“ во превод место за ЛШ. Не сакам да дојде дена кога ќе дојде ред Суарез да има некоја повреда поголема од 3 недели.... и некоја мизерна форма на Стариџ.
Е дури тогаш ќе го јадеме стапот и ќе се вадиме на тоа дека немавме засилувања.

Според мене... одкога ќе заврши сета работа околу стадионот, Ајре треба да се прати на Месечината.
Да, на месечината. Само таму ќе биде доволно далеку за да ми се смире душата и да не го гледам повеќе во клубот.
Впрочем тоа и заслужува, после се што направи за клубот во врска со играчите.
Можеби донесе и те како добри инвестиции во форма на спонзорски договори..... но тоа не го прави клубот подобар, напротив тоа го прави клубот само една просечна премиерлигашка екипа која кубури на средина на табела со единствена историја.

Треба Ајре и екипата да седнат и да го стават прстот на чело и да размислат на која основа го прават тие миљонски спонзорски договори.
Тие спонзори немаше ни да знаат за клубот ако не беа сите тие клубски успеси на Фудбалски план....каков што треба и сега да имаме, но ќе биде невозможно со таков фонд на играчи.

Се надевам во продолжение на сезоната.... Роџо ќе прави чуда со овој состав.
Се надевам дека Суарез, Стариџ, Кутињо и другите никогаш нема да се повредат.

Само така може да се надеваме дека ќе издржиме докрај на позицијата на која што сме.

ПС. Ќе ја чекам изјавата на Роџо во следните 5 натпревари да каже дека тренирал со 15 играчи!

Treba nekoj da go upuca Ayre.

A Brendan mislam deka sega ke pocne da se krsti tripati na den vo sedum crkvi za da ne se povredi nekoj. So Tesherira, so Ibe kako rezervi??

Dajboze ovie sto se sega vo prv tim da teraat do kraj...bez povredi i problemi.

And WBA mora da padne.

Јасно ми е само едно, до крај на сезонава сета заслуга иде на играчите кои ќе играат на теренот и стручниот штаб што ќе ја подготви играта. Више не се смеам на никој, 100% и ништо помалку поддршка за секој шо ќе го носи црвениот дрес, пошто играчите се тие што се мучат. 100% поддршка и за Ален и за Аспас и за Сисоко и за Мозес и за сите други што ќе се борат за Ливерпул. Поддршка и за Роџерс, Паско, Марш и кој друг таму ја организира играта. За све друго управно, кур у гз од црнците у тимот.

Идеме на победа со ВБА.

Тешки гомненици ни престојат до крај на сезона....

Тешки гомненици ни престојат до крај на сезона....
Ајде, ајде, една по една ќе ги редиме. Цел фокус за утре, мора да се победи. За понатака ќе видиме.

Па ова денеска ако не го искористиме против мизерна ВБА не гледам логика како би останале во топ4. Иако нема нов играч имаме сосема солиден тим што до сега покажа што знае, а верувам и дека ќе покаже до крај на сезона. Само да останат фокусирани, да нема кавги помеѓу себе па догодина да се вратиме таму каде што припаѓаме.

Па ова денеска ако не го искористиме против мизерна ВБА не гледам логика како би останале во топ4. Иако нема нов играч имаме сосема солиден тим што до сега покажа што знае, а верувам и дека ќе покаже до крај на сезона. Само да останат фокусирани, да нема кавги помеѓу себе па догодина да се вратиме таму каде што припаѓаме.
И да нема повреди!!!!

А денес г’з извади Евертон, али каков ќеф беше Стоук шо ги плесна гејоњата од гејчестер, а бе мерак.

Утре одиме на победа.

YNWA
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 20:48 ---
П. С. Шмуртаци...
Утре нема Бони или има Бони???

Ајде пак да ја употребам реченицата
ГДЕ СТЕ МИШЕВИ, ШТА СТЕ СЕ УСРАЛИ? :D

Шо сте се натажиле, не е крај на светот. Не купил Хенри нов играч. Не купи, не купи, страшна работа. Да му ебам жената. Имаме играчи.
Ајре заебал работа при трансферот. Заебал, заебал, не му е првпат. И него да му ебам нешто поубо од женска фамилија шо го има.
То е, ајде. Нема предавање. Вака пласманот во ЛШ ќе ни биди посладок :)
Еве утре ВБА ќе ги тртиме 1:3 :) Голови на Суки, Стариџ и Стерлинг.

YNWA
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 21:26 ---
И да нема повреди!!!!

А денес г’з извади Евертон, али каков ќеф беше Стоук шо ги плесна гејоњата од гејчестер, а бе мерак.

Утре одиме на победа.

YNWA
П. С. Шмуртаци...
Ти дојде? :D
Сакаш обични или со крилца? :pos:

И да нема повреди!!!!

Утре одиме на победа.

YNWA
П. С. Шмуртаци...

Одиме утре у Бони, се глеаме таму.

Одиме утре у Бони, се глеаме таму.

Шом одиме, некој, Тој да се пријави, сакам пиффффо гага, да бидам частен пиффо...

Јас дека иам уште некој гутљај од ливерпулкана (новата ќе стигни следеќа недеља) и че го ебам пред да почне утакмицата хехехехе

Пеџа сети се, дужиш пиво. Утре пијам едно и не го плаќам...хехехе
Ти дојде? :D
Сакаш обични или со крилца? :pos:

Не бе, ич ме немаше ебемте. Ти?

Сакам со крилца, ама да нема добиено ;)

Шом одиме, некој, Тој да се пријави, сакам пиффффо гага, да бидам частен пиффо...

Јас дека иам уште некој гутљај од ливерпулкана (новата ќе стигни следеќа недеља) и че го ебам пред да почне утакмицата хехехехе

Пеџа сети се, дужиш пиво. Утре пијам едно и не го плаќам...хехехе

Не бе, ич ме немаше ебемте. Ти?

Сакам со крилца, ама да нема добиено ;)

Договорено бе брат, нема проблем. :)

И да нема повреди!!!!

Утре одиме на победа.

Белким че остана здрави и живи, нема Карлинг, нема ЛШ, еден натпревар неделно не е проблем за овој состав. Плус вака како шо се едино шо нечини се бековите. Напаѓачката 4-ка Кутињо, Стерлинг, Суарез и Стариџ во оваа форма како шо е не би ја менувал за ништо. Па испод два - три гола не сме на натпревар. Затоа и не сум разочаран шо не успеа договорот со Конопљанка. Да беше некој врвен играч од средина на терен или бек ај како ми како. Битно утре да се почни фуриозно уште на старт, да си обезбедат предност на полувреме па после лесно е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom