Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
@olaf http://www.liverpoolfc.com.uy/noticia_1914-Chevanton-es-negriazul.html

(се зафркавам Шевантон направи трансфер во Ливерпул...уругвајскиот Ливерпул :D )
Абе и ти си ж.к. :P
Инаку, како најавуваат весниците, изгеда до петок, Конопљанка ќе потпиши за Ливерпул за сума од околу 15 милиони фунти

Liverpool are reportedly holding negotiations over a potential move for Ukraine winger Yevhen Konoplyanka and are confident of clinching a deal, before the January transfer window closes on Friday.
Konoplyanka, best remembered for his brilliant performance and stunning goal against England in Ukraine's 1-1 draw with England in the World Cup qualifier at Wembley last year, plays for native side Dnipro Dnipropetrovsk.
The 24-year-old is highly rated by pundits and managers across Europe, and was previously linked with the likes of Arsenal, Chelsea and Manchester United.
However, according to ESPN and the Guardian, it is Liverpool who are currently in talks with Dnipro, regarding a potential transfer of Konoplyanka, who is likely to cost them around £15 to 16m.

Роџерс сериозно загризал за него, па преговорите се веќе почнати. Ајде, то е. Ја би попрво срединаш да се земи, дмц и то, ама ко мисли Роџерс дека Коно му треба повеќе, тој сигурно си знај. :)

Пијаницо една... Ех до кај дојде денешнава младина :(
И тебе те поздравувам со видеово

6:47 ми е омилен дел од ова, редовно го глеав и се смеев порано... не знам... бакар кради! :D

@olaf не крши клечки, женет си, ќе те кажам ако ми се мешаш во работата. :coffee:

За претходниот роденден бе мачето кога ти го дадоа :coffee:
За тој роденден зборам де, а роденденот после тој бев у кафана, за тој немам дискутирано тука, не беше интересно (фалеа жени).

6:47 ми е омилен дел од ова, редовно го глеав и се смеев порано... не знам... бакар кради! :D
Си се препознаваш? :pos: Ако ако, сум го поминал то... :)
--- надополнето: 29 јануари 2014 во 21:11 ---
@olaf не крши клечки, женет си, ќе те кажам ако ми се мешаш во работата. :coffee:
Че ти го с'снам Рикио, не прпај :pos:

@peja нема логика да го напаѓаш Мињоле со цел да го одбраниш Реина. Реина ако беше добар Роџерс ќе го задржеше и немаше да има потреба од Мињоле. Примерот со Раул ти е лош бидејќи Раул беше при залезот на својата кариера а голманите можат да бранат комотно до 40 години.

Незнам шо си се фатил за Инс толку. Дај кажи за Стариџ и Кутињо кои исто така не дојдоа во Ливерпул :oops:

Демек, ти прв кажа дека ќе дојдат...и по тебе тргна и Ливерпул да ги лови :)
Брат, дај уозбили се, сите од исто место читаме на нет...од исти твитераши од исти портали. Не знам у кој инсајдерски филм си влезен али излези, што побрзо...за твое добро.

П.С. Ја чекам клучната интервенција на Мињоле, да ми ја посочиш.

Демек, ти прв кажа дека ќе дојдат...и по тебе тргна и Ливерпул да ги лови :)
Брат, дај уозбили се, сите од исто место читаме на нет...од исти твитераши од исти портали. Не знам у кој инсајдерски филм си влезен али излези, што побрзо...за твое добро.

П.С. Ја чекам клучната интервенција на Мињоле, да ми ја посочиш.
Ако следиш твитер ќе знаеш дека истите кои први ги објавија трансферите на Кутињо и Стариџ ги пишуваа и работите за Инс, Волкот, Сигурдсон, Ериксен...Не може ни тие вечно да погодуваат. Јас пренесував што имав прочитано. И те молам немој веќе со тоа дека сум у филм и "за мое добро" бидејќи ти нималку неможеш да знаеш шо е добро а шо лошо за мене ;)

Клучната интервенција ти ја пиша Дивајдер.

Ако следиш твитер ќе знаеш дека истите кои први ги објавија трансферите на Кутињо и Стариџ ги пишуваа и работите за Инс, Волкот, Сигурдсон, Ериксен...Не може ни тие вечно да погодуваат. Јас пренесував што имав прочитано. И те молам немој веќе со тоа дека сум у филм и "за мое добро" бидејќи ти нималку неможеш да знаеш шо е добро а шо лошо за мене ;)

Клучната интервенција ти ја пиша Дивајдер.

Во право си, не знам. Не е ни мое да знам.
Муабетот ми е дека го тупиш со небитни работи, повторуваш. Замараш со очигледни ствари и ќе те снема...па ќе се појавиш пак, па ќе тупиш. Имаше шпекулации, кажи еднаш и продолжи. Секој втор пост ти беше или Кутињо најдобар или Инс доаѓа.

Сериозно, ако таа интервенција ја сметаш за клуча и WOW ти Мињоле го рејтуваш помалку од тоа што го рејтувам јас.

Во право си, не знам. Не е ни мое да знам.
Муабетот ми е дека го тупиш со небитни работи, повторуваш. Замараш со очигледни ствари и ќе те снема...па ќе се појавиш пак, па ќе тупиш. Имаше шпекулации, кажи еднаш и продолжи. Секој втор пост ти беше или Кутињо најдобар или Инс доаѓа.

Сериозно, ако таа интервенција ја сметаш за клуча и WOW ти Мињоле го рејтуваш помалку од тоа што го рејтувам јас.
За Кутињо претерав знам и самиот ама па од каде го извади ова со Инс дека секој втор пост ми бил за него? Лани замарав за Ериксен бидејќи ми беше еден од омилените играчи со додека Кутињо не почна да прикажува одлични партии....
Интервенцијата не ја сметам за клучна ама ако тоа влезеше немаше да победиме туку така 4-0.

За Кутињо претерав знам и самиот ама па од каде го извади ова со Инс дека секој втор пост ми бил за него? Лани замарав за Ериксен бидејќи ми беше еден од омилените играчи со додека Кутињо не почна да прикажува одлични партии....
Интервенцијата не ја сметам за клучна ама ако тоа влезеше немаше да победиме туку така 4-0.

Добро е, се спогодивме :) Ти претера за Кутињо, јас за Инс :D

Него, твојот пост беше „Мињоле спаси чист гол на 1-0“. Ако таа одбрана е спасување чист гол, тогаш на секој шут во рамки на гол гледај како на „спасување чист гол“ :)

Него, твојот пост беше „Мињоле спаси чист гол на 1-0“. Ако таа одбрана е спасување чист гол, тогаш на секој шут во рамки на гол гледај како на „спасување чист гол“ :)
Па уствари така е. :D

Ама ваквите критериуми ни ги наметна Реина бидејќи цела утакмица си стоеше како дрво на голот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom