Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
е го изремети значи :pos:
остај го детето, че ни замини во фан клуб челзи :D

туку, ми недостасаува ДИВАЈДЕР :( и неговите филозофски мисли :D
НЕ СУМ ДЕТЕ 19 ИАМ !!

Со Марин се дешава истото што ќе се случува со Ширле за некоја година :D
НЕ СУМ ДЕТЕ 19 ИАМ !!
Секако дека не си дете, сега гушни го меченцето и легни :X3: :X3:

Ги дупимее глорихантериве. Хумор ова она...да ги заебеме за играч!

Драгонски, остај му го профилот бе.

П.С. Кога ќе прочиташ што сум те прашал, те молам одговори ми!

Јас или драгонски?
Ако јас, прашај пак :D

И кога мислиш дека си видел се, отвараш Фан Клуб: Ливерпул.

Пеџа не се заебавај, појма немаш колку е тешко да правиш log off, пиши јузернејм, пиши пасворд, log in, и сето тоа неколку пати заборавам од кој профил пишувам.
--- надополнето: 3 декември 2013 во 00:44 ---
Еј знаете што? Знаете што? Вие постари сте што значи дека пред мене ќе умрете. Who's laughing now, bitches?

Човече кои #комплекси ти ги ствараат овие :pos: :pos: :pos:

Пеџа не се заебавај, појма немаш колку е тешко да правиш log off, пиши јузернејм, пиши пасворд, log in, и сето тоа неколку пати заборавам од кој профил пишувам.

Ајде ајде...тоа на друг кажувај му. На некој што не знае што е new incognito window :sneaky:
--- надополнето: 3 декември 2013 во 00:46 ---
Еј знаете што? Знаете што? Вие постари сте што значи дека пред мене ќе умрете. Who's laughing now, bitches?

Го заебаваше Пол Вокер својот постар другар, влезе во кола и.....

Човече кои #комплекси ти ги ствараат овие :pos: :pos: :pos:
Се е дел од играта да го забавуваме @Донев само вие не сфаќате. Кога Донев утре ќе ја провери сметката во банка ќе види дека сите пари му исчезнале? Зошто...? Како...? Тогаш ни нашиот фан клуб нема да има одговор.

Иначе ќе ја искористам оваа прилика и да му се заблагодарам на вашиот омилен клуб, Ливерпул. Најпрво за Бенајун, ама нема да должам многу за него зошто @dragonsky сакал поопширно да се изјасни на таа тема, и секако за Торес на кој му требаше малку време, ама кога му тргна земавме ЛШ и ЕЛ. Без оваа ваша помош, немаше да биде возможен таквиот успех и затоа јас сметам дека Ливерпул имаше најголема улога во издигнувањето на Челзи на врвот на Европа.

Ај па наминете некогаш накај нас, незгодно ни стана веќе само ние да ви доаѓаме на гости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom