Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шала на страна Бенајун беше добар во Ливерпул и криво ми е што не усопеа многу во Челзи, ама таква е судбината кај нас успева само 1 на 10 АМ играчи.
Е да, фалеше Бенитез во муабетов...
или пак вака-ние учевме сега тебе ти е редот да ојш на факс, да полагаш колоквиуми, да те фака паника навечер пред испит, да жртвуваш забави, журки, оргии оти треба да учиш, тие шо завршиле пред тебе, постарите, ќе те зезаат...Еј знаете што? Знаете што? Вие постари сте што значи дека пред мене ќе умрете. Who's laughing now, bitches?
Не си интересен више ко брадата твоја.Иди на спиење бе, од што ти се спие, трљаш очи и не глеаш, почна болд и фонт 12323243234 да ми ставаш!
абе нешо трља, ама дали очите. можи зато не е легнат уштеИди на спиење бе, од што ти се спие, трљаш очи и не глеаш, почна болд и фонт 12323243234 да ми ставаш!
Не си интересен више ко брадата твоја.
Кој рече нешто за жртвување?или пак вака-ние учевме сега тебе ти е редот да ојш на факс, да полагаш колоквиуми, да те фака паника навечер пред испит, да жртвуваш забави, журки, оргии оти треба да учиш, тие шо завршиле пред тебе, постарите, ќе те зезаат...
сакаш да продолжам?![]()
ако ако, убо е и такаКој рече нешто за жртвување?![]()
е сеа навлезе во мистерииЕ не, ко твојата....упс!