Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Доста офтопик бе!
Ги дадов мачките, шо сакаш ти уште? Ај не биди нападен више, коа нудев нигде те немаше сеа се појави демек ти светец си па ќе згрижуваш кутри душички.

Досадно е кај нас, ај прајте ми друштво :pipi:
Па за тоа е фан клубов бе пријателе, кажи што те мачи, ќе средиме. Колкав си ти, студираш нешто?

Ејјј, немој за факултет да ме прашуваш, ќе треба два саати да изгубам во жалење и по малце фалење :P
Ти си помал, кажи како се снаоѓаш :D

Него странава прво наместете ја убаво во средина, не ми се свиѓа вака.
Ко што гледам замислата е само промовирање на фан клубот. Логото може подобро. Кога ќе ја ставите во средина кажете пак да ја отворам, ич нејќам вакви работи :D

Ејјј, немој за факултет да ме прашуваш, ќе треба два саати да изгубам во жалење и по малце фалење :P
Ти си помал, кажи како се снаоѓаш :D

Него странава прво наместете ја убаво во средина, не ми се свиѓа вака.
Ко што гледам замислата е само промовирање на фан клубот. Логото може подобро. Кога ќе ја ставите во средина кажете пак да ја отворам, ич нејќам вакви работи :D
За ова имаш еден виртуелен шамар... море не шамар... бокс виртуелен имаш од мене да знаеш. 19 години напунив и уште мал... бар имам класа.

За ова имаш еден виртуелен шамар... море не шамар... бокс виртуелен имаш од мене да знаеш. 19 години напунив и уште мал... бар имам класа.
виртуелни класи, тоа го учеше Донев во прва :D не го потсеќај :cool:

Не реков мал, само помал од мене :D
--- надополнето: 2 декември 2013 во 23:48 ---
Кај се изгуби @Peja989

Не реков мал, само помал од мене :D
--- надополнето: 2 декември 2013 во 23:48 ---
Кај се изгуби @Peja989
Се зезам де :D

Пеџа отишол у ноќен клуб, он сака да џуска, таков е откачен.

Добра ви е журкава во фан клубов само така продолжете, за многу години нека е, па до година повесело и побогато нека е.

Добра ви е журкава во фан клубов само така продолжете, за многу години нека е, па до година повесело и побогато нека е.
Фала куме, од комшијата земавме столици, а ако сакаш рецептот од Рафаело колачиките ќе ја прашаш госпожата, не мене :)

Се зезам де :D

Пеџа отишол у ноќен клуб, он сака да џуска, таков е откачен.

Сигурно на Бобан Рајович отишол.

Него ај за наредна сезона ќе ви дадеме уште некој играч колку за во ЛШ, па понатаму може да преговараме и за помош за титула, ќе видиме како ќе иде.

А бе ајде, годинава ако не завршат 4то место срамота.
Челзи и Сити се поквалитетни од нив, Арсенал ај и они се малку подобри од нив, ама Јунајтед,Евертон, Саутемптон да им земат 4то место ? Едино Тотенхем може да им земат, ама супер за АВБ ќе биде така да баш ми е гајле Тотнем ако им го земат 4тото место :D
Е сега ако Јунајтед се држи до последни кола за 4то место може да добие помош малку ама пак кој им е крив на овие што од Хал губат 3-1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom