Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Инаку никој не ја спомна храброста на Роџерс, на ваков натпревар да му даде шанса на 20 годишно дете, а не на Сисоко.

Енрике аут до Февруари.

Исто и храброста да го стаи Ален:P

Ален не изигра лошо, освен промашувањето секако, а инаку знаев дека ме чека реплика од овој тип.....и тоа погоди од кој? :)

Сеа ми текна нешто уствари. На почетокот на прошлата сезона, ја и некои ја застапувавме тезата дека Ален и Хендо не треба заедно да играат, а некои дека Ален и Лукас не треба заедно да играат. Викендов Ален и со Хендо и со Лукас играше :D

Ален не изигра лошо, освен промашувањето секако, а инаку знаев дека ме чека реплика од овој тип.....и тоа погоди од кој? :)

:)

И да спасил 3 гола тоа промашување му поништува све..чиста победа ни скина 1-3 во 60-та минута..
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 13:42 ---
Сеа ми текна нешто уствари. На почетокот на прошлата сезона, ја и некои ја застапувавме тезата дека Ален и Хендо не треба заедно да играат, а некои дека Ален и Лукас не треба заедно да играат. Викендов Ален и со Хендо и со Лукас играше :D

Тоа значи дека сите тројца не треба да играат :)

Не не. Прв кој ја постави теоријата дека Ален и Лукас не треба да играат во ист тим беше @steve-g, после некое време и јас се сложив со него, а за Хендо немаше таква работа.

Не не. Прв кој ја постави теоријата дека Ален и Лукас не треба да играат во ист тим беше @steve-g, после некое време и јас се сложив со него, а за Хендо немаше таква работа.
Имаше. Знаеш како сум сигурен? Ја ја застапував таа теорија :P

:)

И да спасил 3 гола тоа промашување му поништува све..чиста победа ни скина 1-3 во 60-та минута..
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 13:42 ---

Тоа значи дека сите тројца не треба да играат :)

Никој не вика дека не е така, ама јбг се случува, ете Руни уште почиста шанса промаши вчера па?
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 13:44 ---
Имаше. Знаеш како сум сигурен? Ја ја застапував таа теорија :P

Ти немаш врска од фудбал нема ти шо да застапуваш

Никој не вика дека не е така, ама јбг се случува, ете Руни уште почиста шанса промаши вчера па?

Руни има такви 200 погодени па една да промаши не е страшно..А овој нашиот оваа му беше една и единствена што ќе ја добие на празен гол и ја усра..
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 13:47 ---
А кој спомна дека некој нудел 8м за Ален летово,али Роџерс не го пуштил?

А кој спомна дека некој нудел 8м за Ален летово,али Роџерс не го пуштил?
Ти со човек кој ми делува ко да ќе им праи prank calls на Ален, Аспас, Роџерс или Паско у 4 саат сабајле. Можам многу добро да си го замислам тоа.

Него сеа глеам дека ми фали нешто од утакмицава навака... кај е Дивајдерот бе ?!

Ти со човек кој ми делува ко да ќе им праи prank calls на Ален, Аспас, Роџерс или Паско у 4 саат сабајле. Можам многу добро да си го замислам тоа.

Коа ги спомна овие јавувања навечер ме потсети на дешавка од средно кога со другарчиња ќе се собереме кај некој дома и ќе одбереме една девојка од класовите наши која важи за најмирна.
Ќе свртиме на домашен(обично креваа родителите) негде накај 11-12 саат ,и ќе ја побараме пример Даниела.Кога ќе ни кажеа дека спие,им викавме ''ај ве молам прашајте ја само дали ќе абортира или да ја зимам за жена '' :pos:

Роџо има ќерка такада добра идеја ми даде:):D

Кој ќе го бара тој,којзнае у која биртија е залежан:P
Па ја ќе го барам, ваљда нема ти да му вртиш у 3 саатот ноќно време и да му дишеш у слушалица. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom